Puur genieten met een Wilms zonnescherm in Smetlede

Wanneer de zon zich laat zien wil je er buiten natuurlijk optimaal van genieten. Maar schijnt ze te hevig, dan heb je al eens behoefte aan wat schaduw. Wilms kan je daar met een elegant zonnescherm voor je huis in Smetlede bij helpen. Laat ons assortiment je inspireren en bekijk onze producten alvast online.

De voordelen van een zonnescherm in Smetlede

Je geniet meer en langer van je terras en tuin dankzij een zonnescherm in Smetlede. Er gaan dan ook heel wat voordelen mee gepaard.
  • Jij beslist zelf wanneer je zonneluifel zichtbaar mag zijn en wanneer niet. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een app of een afstandsbediening, met amper één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je creëert snel en gemakkelijk schaduw op een zonnige dag. Je kinderen spelen zo veilig buiten en jij brengt probleemloos een namiddag door op het terras.
  • Door het scherm voel je de kou minder snel, waardoor je er je avonden mee verlengt.
Maak op onze website kennis met onze producten.
zonneluifel 700xl zwembad

Onze twee types zonneluifels

De nieuwe 700LX combineert spitstechnologie met een strak design. Het scherm introduceert een eigentijds, scherp en recht ontwerp in plaats van de traditionele ronde vormen voor de kast en voorprofielen. Het design past bij de verschillende stijlen van renovatie- en nieuwbouwwoningen, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Bovendien zorgt de ingebouwde ledverlichting van je zonnescherm in Smetlede telkens weer voor een gezellige sfeer. Je kan daarnaast ook kiezen voor de Solitair. De doekschelp in de kast is het kenmerkendste element van dit type. Die staat in voor de ondersteuning van de doek en de mooie wegwerking van de doekrol. Ga langs bij een Wilms dealer en kom te weten welk type het beste bij jou en je woning past.

De prijs van je zonneluifel in Smetlede

Het is niet steeds mogelijk om een algemene prijs te formuleren voor je zonnetent in Smetlede. De prijs varieert namelijk door een heleboel factoren. De meest voor de hand liggende zaken zijn het type zonnescherm, het materiaal van de doek, de afmetingen en de afwerking van de kast. Maar voor de kostprijs spelen ook de accessoires of de plaatsing een rol. Een precieze prijs kan je aanvragen bij de dichtstbijzijnde verdelers.
zonnescherm beige Solitair terras

Een zonneluifel in Smetlede van Belgische makelij

Wilms is een authentiek, Belgisch familiebedrijf van rolluiken en zonwering, en dat al meer dan 45 jaar. Je merkt een sterke lokale verankering in ons bedrijf, en dan vooral in het productieproces. Dat hebben we namelijk in eigen handen, zoals de confectieafdeling, de assemblage, de extrusie en het transport. Hierdoor dragen wij elke dag ons duurzaam steentje bij. Om de topkwaliteit van jouw zonneluifel in Smetlede te verzekeren, stellen onze schaduwmeesters alles in het werk.
Genieten van je tuin kan veilig én langer door de zonneschermen van Wilms, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Smetlede uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het biedt overdag bescherming tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. De voordelen van onze knikarm zonneschermen zullen je verbazen. We verwelkomen je met plezier bij de Wilms dealer in jouw buurt voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

${dealer.title}

${dealer.address.address1}

${dealer.address.postalCode} ${dealer.address.locality}