Je zonnescherm in Tongerlo, een upgrade voor je buitenleven

Verrijk jouw buitenleven in Tongerlo met een zonneluifel. Want het verschijnen van de zon vraagt om maximaal genieten natuurlijk! Maar bij voorkeur wel op een plekje dat veilig en schaduwrijk is. En hiervoor zijn onze zonneluifels precies wat je nodig hebt. Kom het assortiment zelf beleven in onze toonzaal!

Onze types zonneluifels

Wilms heeft drie types zonneluifels in de aanbieding. Elk type is ontwikkeld vanuit een sterk staaltje spitstechnologie en heeft een strak design:
  • De kast en voorprofielen van de 700LX hebben een scherp, recht design in plaats van de traditionele ronde vormen. Of je nu een renovatie- of nieuwbouwwoning hebt, dit design is ideaal voor elke stijl. Van rustiek en landelijk tot strak en modern. Bovendien zorgt de ingebouwde ledverlichting voor een gezellige sfeer onder het zonnescherm in Tongerlo.
  • De 700X heeft dezelfde specificaties als de 700LX, maar heeft alleen geen ledverlichting.
  • Er is ook nog de 500X voor kleine of middelgrote terrassen.
Kan je niet goed inschatten welke zonneluifel in Tongerlo bij jouw woning past? Maak je daar maar geen zorgen over! In onze showroom beantwoorden we al je vragen.

De voordelen van een zonnescherm in Tongerlo

Je geniet dankzij je zonnescherm in Tongerlo meer en langer van je tuin en terras. Je mag dan ook rekenen op heel wat voordelen.
  • Of je zonneluifel zichtbaar is of niet, dat bepaal je volledig zelf. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een app of een afstandsbediening, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je creëert gemakkelijk een schaduwrijke plek bij felle zonneschijn. Zo geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Jij geniet ’s avonds langer van een avondje met familie of vrienden, want door het scherm voel je de kou minder vlug.
Kom naar onze showroom om het comfort van een zonnescherm zelf te ontdekken!
Image

De Wilms showroom, een experience center

Een zonneluifel voor je woning in Tongerlo uitkiezen, doe je niet zomaar. Welk model? Ga je voor wit of voor zwart? Welke bedieningsmogelijkheden zijn er? Kom naar het Wilms Experience Center en krijg een antwoord op al je vragen. Je kan er ter plekke onze zonneluifels uittesten, de beschikbare kleurafwerking bekijken en advies vragen aan onze medewerkers. Wil je graag de onverdeelde aandacht van een schaduwmeester? Leg dan vooraf een afspraak vast.
In de stralende zon genieten van je tuin en terras? Met de zonneschermen van Wilms kan dat nu ook veilig. Geen zorgen over schadelijke uv-stralen. Je hebt slechts één druk op te knop nodig om je zonneluifel in Tongerlo uit te schuiven en zo schaduw te creëren. Jij bepaalt wanneer het scherm zichtbaar is, wat het een elegante oplossing maakt. Kom langs in de showroom en ontdek zelf het comfort van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken.