Je zonnescherm in Tongerlo, een upgrade voor je buitenleven

Jouw buitenleven verrijken? Dat doe je met een zonneluifel in Tongerlo. Want als de zon laat zich zien, en dan wil je natuurlijk optimaal van het buiten zijn genieten. Al gebeurt dat bij voorkeur wel op een plek met voldoende schaduw. En dat is precies waarvoor de zonneluifels van Wilms de ideale keuze zijn. Breng een bezoek aan onze toonzaal en ontdek ons assortiment met eigen ogen!

De Wilms showroom, een experience center

Een zonneluifel voor je woning in Tongerlo uitkiezen, doe je niet zomaar. Welk type zonneluifel kies je? Zwart, of toch eerder wit? Hoe bedien je de luifel? Kom naar het Wilms Experience Center en krijg een antwoord op al je vragen. Je kan in onze showroom de zonneluifel zelf uitproberen, de mogelijke kleurafwerkingen bekijken en advies vragen aan onze medewerkers. Wil je graag persoonlijk advies van één van onze schaduwmeesters? Plan dan vooraf je afspraak in.

De vele voordelen van een zonnescherm in Tongerlo

Je geniet dankzij je zonnescherm in Tongerlo meer en langer van je terras en tuin. Met zo'n scherm mag je rekenen op heel wat voordelen.
  • Jij kiest zelf of je zonneluifel zichtbaar is of niet. Met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn, of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem.
  • Het biedt een optimale bescherming tegen de zon. Je kinderen spelen zo veilig buiten en jij brengt probleemloos een namiddag door op het terras.
  • Door het scherm voel je de kou minder vlug, waardoor je er je avonden mee verlengt.
In onze showroom ervaar je zelf het comfort van een zonnescherm. Kom langs!
Image

Onze drie types zonneluifels

Wilms heeft drie types zonneluifels in het aanbod. Elk type is ontwikkeld vanuit een sterk staaltje spitstechnologie en heeft een strak design:
  • Voor de kast en voorprofielen van de 700LX kozen we voor een scherp, recht design in plaats van de traditionele ronde vormen. Zowel voor renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl is dit een ideaal design. De ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Tongerlo zorgt trouwens elke keer voor een gezellige sfeer.
  • De 700X ziet er net hetzelfde uit als de 700LX, alleen zonder ledverlichting.
  • Er is ook nog de 500X om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven.
Geen idee welk type zonneluifel in Tongerlo geschikt is voor jouw woning? Geen nood! In onze showroom beantwoorden we al je vragen.
Ten volle genieten van je tuin en terras? Dat kan volledig zorgeloos met een zonnescherm van Wilms. Over schadelijke uv-stralen hoef je je geen zorgen te maken. De zonneluifel in Tongerlo schuift uit met slechts één druk op de knop, waardoor jij snel en gemakkelijk schaduw tevoorschijn tovert. Het is een elegante oplossing, want jij kiest wanneer het scherm zichtbaar is. Bezoek onze showroom en ontdek zelf het comfort van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken.