Je zonnescherm in Tongerlo, een upgrade voor je buitenleven

De ultieme upgrade voor je buitenleven? Een zonneluifel in Tongerlo! Want natuurlijk wil je maximaal van het buiten zijn genieten wanneer de zon zich laat zien. Maar dan wel liefst ergens waar het veilig en schaduwrijk is. En dat is precies waarvoor de zonneluifels van Wilms de ideale keuze zijn. Kom ons assortiment met eigen ogen ontdekken in onze toonzaal!

Onze drie types zonneluifels

Bij Wilms zijn er drie types zonneluifels beschikbaar. Het ontwerp van deze drie is strak en getuigt van echte spitstechnologie:
  • De 700LX stapt af van de traditionele ronde vormen en kiest voor een scherp, recht ontwerp voor de kast en voorprofielen. Van landelijk en rustiek tot modern en strak, voor elke renovatie- of nieuwbouwwoning is dit een ideaal design. De ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Tongerlo zorgt trouwens elke keer voor een gezellige sfeer.
  • De 700X heeft alle kenmerken van de 700LX, maar geen ledverlichting.
  • Voor kleine of middelgrote terrassen is er ook nog de 500X.
Geen idee welk type zonneluifel in Tongerlo geschikt is voor jouw woning? Geen zorgen! In onze showroom beantwoorden we al je vragen.

Wilms Experience Center

Een zonneluifel in Tongerlo kiezen, dat doe je niet ondoordacht. Welk type past het best bij je huis? Ga je voor wit of voor zwart? Hoe bedien je de luifel? Met al je vragen ben je welkom in het Experience Center van Wilms. Je kan er de drie types zonneluifels zelf uitproberen, bladeren door de mogelijke kleurafwerkingen en bovenal reken je er op het advies van onze medewerkers. Heb je liever de onverdeelde aandacht van een schaduwmeester? Plan gerust een afspraak in op voorhand.
Image

De voordelen van een zonnescherm in Tongerlo

Je geniet dankzij je zonnescherm in Tongerlo meer en langer van je tuin en terras. Je mag dan ook rekenen op heel wat voordelen.
  • Jij beslist zelf wanneer je zonneluifel zichtbaar mag zijn en wanneer niet. Met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn, of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem.
  • Het biedt een optimale bescherming tegen de zon. Zo spelen je kinderen veilig buiten en breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras.
  • Je voelt door het scherm de kou minder snel, waardoor je ’s avonds langer geniet van een avondje met vrienden of familie op het terras.
Kom het comfort van een zonnescherm zelf beleven in onze showroom!
In de stralende zon genieten van je tuin en terras? Dat kan nu ook veilig met de zonneschermen van Wilms. Geen zorgen over schadelijke uv-stralen. De zonneluifel in Tongerlo schuift uit met slechts één druk op de knop, waardoor jij snel en gemakkelijk schaduw tevoorschijn tovert. Jij kiest dus wanneer het scherm zichtbaar is. Ontdek alle voordelen van de zonneluifels, zonweringen en rolluiken in onze showroom.