Je zonnescherm in Vlaams-Brabant, een upgrade voor je buitenleven

Maak jouw buitenleven in Vlaams-Brabant compleet met een zonneluifel. Want wanneer de zon verschijnt, is het logisch dat je er maximaal van wil genieten. Al doe je dat het liefst op een veilig, schaduwrijk schuilplekje. De zonneluifels van Wilms bieden je de perfecte oplossing. Neem alvast een kijkje in ons aanbod. Download de brochure!

Inspiratie voor je zonneluifel in Vlaams-Brabant

Een zonneluifel voor je woning in Vlaams-Brabant kiezen, is geen gemakkelijke taak. Welk type past het best bij je huis? Zwart, of toch eerder wit? Welke mogelijkheden zijn er qua bediening en sfeerverlichting? In onze brochure staat alle nodige informatie. Je ontdekt er ons aanbod en vindt er een antwoord op de meest voorkomende vragen. Download ‘m nu en droom alvast weg bij de vele mogelijkheden voor jouw terras.

Het voordeel van een zonnescherm in Vlaams-Brabant

Dankzij je zonnescherm in Vlaams-Brabant geniet je meer en langer van je terras en tuin. Er gaan dan ook heel wat voordelen mee gepaard.
  • Jij beslist wanneer je zonneluifel zichtbaar is. Met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn, of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem.
  • Je bent optimaal beschermd tegen felle zonnestralen. Zo spelen je kinderen veilig buiten en geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras.
  • Je voelt door het scherm de kou minder vlug, waardoor je ’s avonds langer geniet van een avondje met vrienden of familie op het terras.
Wil je al even wegdromen bij de mogelijke zonneluifels in Vlaams-Brabant? Download dan nu de brochure.

Image

Kies uit drie types zonneluifels in Vlaams-Brabant

Het aanbod zonneluifels van Wilms bestaat uit drie types. Ze zijn alle drie ontwikkeld vanuit een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • De 700LX heeft een scherp, recht ontwerp in plaats van een klassieke afgeronde vorm. Of je nu een renovatie- of nieuwbouwwoning hebt, dit design is ideaal voor elke stijl. Van rustiek en landelijk tot strak en modern. Met de ingebouwde ledverlichting maak je het bovendien telkens weer gezellig onder je zonnescherm in Vlaams-Brabant.
  • De 700X ziet er net hetzelfde uit als de 700LX, alleen zonder ledverlichting.
  • Er is ook nog de 500X voor kleine of middelgrote terrassen.
Denk je eraan om een zonneluifel te kopen, maar weet je niet welke de beste keuze is? Blader door onze brochure voor inspiratie.

Genieten van je tuin en terras bij een stralende zon? Dat kan volledig zorgeloos met een zonnescherm van Wilms. Geen zorgen over gevaarlijke uv-stralen. Om de zonneluifel in Vlaams-Brabant uit te schuiven en zo schaduw te creëren, heb je slechts één druk op de knop nodig. Het vormt een elegante oplossing, die zichtbaar is enkel wanneer jij het wil. Ontdek het aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken in de brochure!