Genieten van de zon met een zonneluifel in Vliermaalroot

Een zonneluifel in Vliermaalroot: dé ideale oplossing voor je buitenleven. Want er gaat niets boven genieten in de zon wanneer die zich laat zien. Maar dan wel op een plek die veiligheid en schaduw biedt. Het aanbod zonneluifels van Wilms is precies wat je zoekt. Download de brochure en neem alvast een kijkje in ons aanbod.

Onze drie types zonneluifels

Wilms heeft drie types zonneluifels in het aanbod. Alle drie getuigen ze van een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • De 700LX ruilt de klassieke ronde vormen van de kast en voorprofielen voor een scherp, recht design. Zowel voor renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl is dit een ideaal design. Dankzij de ingebouwde ledverlichting maak je het trouwens onder je zonnescherm in Vliermaalroot telkens weer gezellig.
  • De 700X heeft dezelfde specificaties als de 700LX, maar heeft alleen geen ledverlichting.
  • Er is ook nog de 500X om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven.
Denk je erover om een zonneluifel aan te schaffen, maar heb je nog geen idee welke? Doe gerust wat inspiratie op in onze brochure. Download ‘m nu!

Inspiratie voor je zonneluifel in Vliermaalroot

Een zonneluifel in Vliermaalroot kiezen, daar kruipt best wat denkwerk in. Welk model? Wit of zwart? Hoe bedien je de luifel en welke mogelijkheden zijn er voor sfeerverlichting? Onze informatieve brochure is dé oplossing. Je krijgt er een antwoord op je vragen en ontdekt er ons productaanbod. Download ‘m nu en droom alvast weg bij de vele mogelijkheden voor jouw terras.

Image

De voordelen van een zonnescherm in Vliermaalroot

Dankzij het zonnescherm in Vliermaalroot geniet je langer en meer van je tuin en terras. Zo'n scherm heeft dan ook heel wat voordelen.
  • Of je zonneluifel zichtbaar is of niet, dat bepaal je volledig zelf. Of je nu kiest voor een app, een afstandsbediening of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Het biedt een optimale bescherming tegen de zon. Zo breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Je voelt de kou minder snel door het scherm, waardoor je ’s avonds langer buiten blijft zitten.
Download nu de brochure en droom alvast weg bij de mogelijke zonneluifels voor jouw terras in Vliermaalroot.

Genieten van je tuin en terras bij een stralende zon? Dat kan volledig zorgeloos met een zonnescherm van Wilms. De luifel biedt namelijk bescherming tegen schadelijke uv-stralen. De zonneluifel in Vliermaalroot schuift uit met slechts één druk op de knop, waardoor jij snel en gemakkelijk schaduw tevoorschijn tovert. Het scherm is enkel zichtbaar wanneer jij het wil, waardoor het een elegante oplossing is. Ontdek de voordelen van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken en download snel de brochure!
Gratis magnum prosecco