Puur genieten met een zonnescherm in Voeren

Een zonneluifel in Voeren is de ideale oplossing voor jouw buitenleven. Want wanneer de zon zich laat zien, wil je er buiten natuurlijk maximaal van genieten. Al gebeurt dat bij voorkeur wel op een plek met voldoende schaduw. De zonneluifels van Wilms bieden je precies wat je nodig hebt. Werp alvast een blik op ons aanbod en download de brochure!

De voordelen van een zonnescherm in Voeren

Je geniet dankzij je zonnescherm in Voeren meer en langer van je tuin en terras. Er gaan dan ook heel wat voordelen gepaard met zo'n scherm.
  • Jij kiest zelf of je zonneluifel zichtbaar is of niet. Met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn, of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem.
  • Je bent beschermd tegen de zon. Zo spelen je kinderen veilig buiten en geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras.
  • Je voelt door het scherm de kou minder snel, waardoor je ’s avonds langer geniet van een avondje met vrienden of familie op het terras.
Wil je al even wegdromen bij de mogelijke zonneluifels in Voeren? Download dan nu de brochure.

Kies uit drie types zonneluifels

Wilms heeft drie types zonneluifels in de aanbieding. De ontwikkeling ervan ging gepaard met een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • De 700LX gooit de traditionele ronde vormen van de kast en voorprofielen overboord en gaat voor een scherp, recht design. Een ideaal design voor zowel renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Bovendien zorgt de ingebouwde ledverlichting voor een gezellige sfeer onder het zonnescherm in Voeren.
  • De 700X heeft dezelfde specificaties als de 700LX, maar heeft alleen geen ledverlichting.
  • De 500X is nog een ander type zonneluifel om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven.
Van plan een zonneluifel aan te schaffen, maar weet je nog niet welke? Blader door de brochure en doe wat inspiratie op.

Image

Inspiratie voor je zonneluifel in Voeren

Je begint niet ondoordacht aan je zoektocht naar een zonneluifel voor je woning in Voeren. Welk type zonneluifel kies je? Ga je voor wit of voor zwart? Hoe kan je de luifel bedienen? En wat met sfeerverlichting? Onze brochure over zonneluifels is de oplossing. Je vindt er een antwoord op de meest voorkomende vragen en bladert er door ons aanbod. Download ‘m nu en droom alvast weg bij de vele mogelijkheden voor jouw terras.

Maximaal genieten van de zon op je terras en in de tuin? Met de zonneschermen van Wilms doe je dat nu ook helemaal veilig. De luifel biedt namelijk bescherming tegen gevaarlijke uv-stralen. Met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Voeren uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het vormt een elegante oplossing, die zichtbaar is enkel wanneer jij het wil. Ontdek het aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken in de brochure!
Gratis magnum prosecco