Comfort op je terras met een zonnescherm in Vosselaar

Op zoek naar de perfecte oplossing voor je buitenleven? Kies voor een zonneluifel in Vosselaar! Want er gaat niets boven genieten in de zon wanneer die zich laat zien. Al doe je dat het liefst op een veilig, schaduwrijk schuilplekje. En hiervoor zijn onze zonneluifels precies wat je nodig hebt. Kom ons assortiment met eigen ogen ontdekken in onze toonzaal!

De vele voordelen van een zonnescherm in Vosselaar

Je geniet dankzij je zonnescherm in Vosselaar meer en langer van je tuin en terras. Er gaan dan ook heel wat voordelen mee gepaard.
  • Jij beslist zelf wanneer je zonneluifel zichtbaar mag zijn en wanneer niet. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop laat je het scherm tevoorschijn komen.
  • Je bent zeker van een optimale bescherming tegen de zon. Zo kunnen je kinderen veilig buitenspelen en geniet jij van een middagje ontspannen op het terras.
  • Je verlengt er je avonden mee, want door het scherm voel je de kou minder snel.
Kom langs in onze showroom en beleef zelf het comfort van een zonnescherm.

Wilms Experience Center

Een zonneluifel voor je woning in Vosselaar uitkiezen, doe je niet zomaar. Voor welk model ga je? Wit, of liever zwart? Hoe kan je de luifel bedienen? Je kan terecht in het Experience Center van Wilms met al je vragen. Je kan er ter plekke onze zonneluifels uittesten, de mogelijke kleurafwerking bekijken en advies vragen aan onze medewerkers. Liever de volledige aandacht van een schaduwmeester? Plan gerust een afspraak in op voorhand.
Image

Onze drie types zonneluifels in Vosselaar

Wilms heeft drie types zonneluifels in het aanbod. Alle drie getuigen ze van een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • De 700LX heeft een scherp, recht ontwerp in plaats van een klassieke afgeronde vorm. Een ideaal design voor zowel renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Met de ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Vosselaar creëer je bovendien telkens een gezellige sfeer.
  • De 700X heeft dezelfde specificaties als de 700LX, maar heeft alleen geen ledverlichting.
  • Een zonneluifel voor een klein of middelgroot terras? Daar is de 500X perfect voor.
Geen idee welke zonneluifel in Vosselaar het beste bij jouw woning past? Niks om je zorgen over te maken! Je kan met al je vragen terecht bij onze schaduwmeesters in de showroom.
Wil je maximaal genieten van de zon, je tuin en terras? Met de Wilms zonneschermen doe je dat volledig veilig. Je bent namelijk beschermd tegen schadelijke uv-stralen. De zonneluifel in Vosselaar schuift uit met slechts één druk op de knop, waardoor jij snel en gemakkelijk schaduw tevoorschijn tovert. Het scherm is enkel zichtbaar wanneer jij het wil, waardoor het een elegante oplossing is. Breng een bezoek aan ons Experience Center en ontdek de voordelen van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken.