Comfort op je terras met een zonnescherm in Vosselaar

Op zoek naar de perfecte oplossing voor je buitenleven? Kies voor een zonneluifel in Vosselaar! Want het verschijnen van de zon vraagt om maximaal genieten natuurlijk! Maar dan wel liefst ergens waar het veilig en schaduwrijk is. En daar zijn de zonneluifels van Wilms perfect voor. Kom het assortiment zelf beleven in onze toonzaal!

De voordelen van een zonnescherm in Vosselaar

Dankzij het zonnescherm in Vosselaar geniet je langer en meer van je tuin en terras. Zo'n scherm heeft dan ook heel wat voordelen.
  • Of je zonneluifel zichtbaar is of niet, dat bepaal je volledig zelf. Of je nu kiest voor een app, een afstandsbediening of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je bent beschermd tegen de zon. Zo spelen je kinderen veilig buiten en geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras.
  • Het scherm laat kou minder snel door, waardoor jij je avonden op het terras verlengt.
In onze showroom ervaar je zelf het comfort van een zonnescherm. Kom langs!

Onze types zonneluifels in Vosselaar

Bij Wilms zijn er drie types zonneluifels beschikbaar. Het design van deze drie is strak en getuigt van echte spitstechnologie:
  • De 700LX ruilt de klassieke ronde vormen van de kast en voorprofielen voor een scherp, recht design. Zowel voor renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl is dit een ideaal design. De ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Vosselaar zorgt trouwens elke keer voor een gezellige sfeer.
  • Alle kenmerken van de 700LX komen ook terug in de 700X, behalve de ledverlichting.
  • Om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven, is er ook nog de 500X.
Heb je geen idee welk type zonneluifel in Vosselaar past bij jouw woning? Niks om je zorgen over te maken! In onze showroom beantwoorden we al je vragen.
Image

De Wilms showroom, een experience center

Het is geen makkelijk opgave om een zonneluifel voor je woning in Vosselaar te kiezen. Welk model? Zwart, of toch eerder wit? Hoe bedien je de zonneluifel? Met al je vragen ben je welkom in het Experience Center van Wilms. Je kan in onze showroom de zonneluifel zelf uitproberen, de beschikbare kleurafwerkingen bekijken en advies vragen aan onze medewerkers. Heb je liever de onverdeelde aandacht van een schaduwmeester? Dan maak je best een afspraak vooraf.
Maximaal genieten van de zon op je terras en in de tuin? Met de Wilms zonneschermen doe je dat volledig veilig. Je hoeft je over gevaarlijke uv-stralen geen zorgen te maken. Met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Vosselaar uit en tover je schaduw tevoorschijn. Jij kiest dus wanneer het scherm zichtbaar is. Bezoek onze showroom en ontdek zelf het comfort van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken.