Puur genieten met een zonnescherm in West-Vlaanderen

Maak jouw buitenleven in West-Vlaanderen compleet met een zonneluifel. Want wanneer de zon zich laat zien, wil je er buiten natuurlijk maximaal van genieten. Maar bij voorkeur wel op een plekje dat veilig en schaduwrijk is. En hiervoor zijn onze zonneluifels precies wat je nodig hebt. Download alvast de brochure voor een blik op ons aanbod!

Onze types zonneluifels

Je vindt drie types zonneluifels in het aanbod van Wilms. Het design van deze drie is strak en getuigt van echte spitstechnologie:
  • De 700LX ruilt de klassieke ronde vormen van de kast en voorprofielen voor een scherp, recht ontwerp. Van landelijk en rustiek tot modern en strak, voor elke renovatie- of nieuwbouwwoning is dit een ideaal design. Met de ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in West-Vlaanderen creëer je bovendien telkens een gezellige sfeer.
  • De 700X heeft alle kenmerken van de 700LX, maar geen ledverlichting.
  • Voor wie z’n klein of middelgroot terras een upgrade wil geven, is er de 500X.
Ben je van plan een zonneluifel te kopen, maar weet je nog niet welke het meest geschikt is? Onze brochure voorziet je van heel wat inspiratie.

De vele voordelen van een zonnescherm in West-Vlaanderen

Je geniet meer en langer van je terras en tuin dankzij een zonnescherm in West-Vlaanderen. Je mag dan ook rekenen op heel wat voordelen.
  • Jij bepaalt wanneer je zonneluifel zichtbaar is en wanneer niet. Of je nu kiest voor een app, een afstandsbediening of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je bent optimaal beschermd tegen felle zonnestralen. Zo geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Je verlengt er je avonden mee, want door het scherm voel je de kou minder vlug.
Download de brochure en droom al even weg bij ons aanbod zonneluifels in West-Vlaanderen.

Image

Inspiratie voor je zonneluifel in West-Vlaanderen

Je begint niet ondoordacht aan je zoektocht naar een zonneluifel voor je woning in West-Vlaanderen. Welk type past het best bij je huis? Ga je voor wit of voor zwart? Hoe bedien je de luifel en welke mogelijkheden zijn er voor sfeerverlichting? Onze brochure over zonneluifels verschaft je alle nodige informatie. Je krijgt er een antwoord op je vragen en ontdekt er ons productaanbod. Droom weg bij alle mogelijkheden voor je terras. Download nu de brochure!

Genieten van je tuin en terras bij een stralende zon? Met de zonneschermen van Wilms doe je dat nu ook helemaal veilig. Over gevaarlijke uv-stralen hoef je je geen zorgen te maken. Je hebt slechts één druk op de knop nodig om schaduw te creëren met je zonneluifel in West-Vlaanderen. Jij bepaalt wanneer het scherm zichtbaar is, wat het een elegante oplossing maakt. Ontdek de voordelen van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken en download snel de brochure!