Puur genieten met een zonnescherm in West-Vlaanderen

Maak jouw buitenleven in West-Vlaanderen compleet met een zonneluifel. Zodra de zon verschijnt, wil je vanzelfsprekend maximaal van het buiten zijn genieten. Maar dan wel liefst ergens waar het veilig en schaduwrijk is. En dat is precies waarvoor de zonneluifels van Wilms de ideale keuze zijn. Download alvast de brochure voor een blik op ons aanbod!

Inspiratie opdoen voor je zonneluifel in West-Vlaanderen

Een zonneluifel voor je woning in West-Vlaanderen kiezen, is geen gemakkelijke opgave. Welk model kies je? Ga je voor wit of voor zwart? Hoe zit het met de bediening en sfeerverlichting? Onze informatieve brochure is dé oplossing. Het geeft je een goed beeld van ons aanbod en biedt je een antwoord op enkele veelgestelde vragen. Download ‘m nu en doe inspiratie op voor je buitenleven.

Onze drie types zonneluifels

Bij Wilms vind je drie types zonneluifels terug in het aanbod. Ze getuigen van een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • De 700LX stapt af van de klassieke ronde vormen en kiest voor een scherp, recht design voor de kast en voorprofielen. Een ideaal design voor zowel renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Met de ingebouwde ledverlichting maak je het bovendien telkens weer gezellig onder je zonnescherm in West-Vlaanderen.
  • De 700X is gelijk aan de 700LX, maar dan zonder ledverlichting.
  • Een zonneluifel voor een klein of middelgroot terras? Daar is de 500X perfect voor.
Van plan een zonneluifel aan te schaffen, maar heb je nog geen idee welke? In onze brochure doe je de nodige inspiratie op.

Image

De voordelen van een zonnescherm in West-Vlaanderen

Je geniet meer en langer van je tuin en terras dankzij een zonnescherm in West-Vlaanderen. Er gaan dan ook heel wat voordelen gepaard met zo'n scherm.
  • Wanneer je zonneluifel zichtbaar is, is volledig jouw keuze. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een afstandsbediening of een app, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je bent beschermd tegen de zon. Je kinderen spelen zo veilig buiten en jij brengt probleemloos een namiddag door op het terras.
  • Je voelt door het scherm de kou minder snel, waardoor je ’s avonds langer geniet van een avondje met vrienden of familie op het terras.
Wil je al even wegdromen bij de mogelijke zonneluifels in West-Vlaanderen? Download dan nu de brochure.

In de stralende zon genieten van je tuin en terras? Dat doe je volledig zorgeloos met de zonneschermen van Wilms. Van schadelijke uv-stralen heb je namelijk geen last meer. De zonneluifel in West-Vlaanderen schuift uit met slechts één druk op de knop, waardoor jij snel en gemakkelijk schaduw tevoorschijn tovert. Het vormt een elegante oplossing, die zichtbaar is enkel wanneer jij het wil. Ontdek het aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken in de brochure!