Puur genieten met een zonnescherm in West-Vlaanderen

Verrijk jouw buitenleven in West-Vlaanderen met een zonneluifel. Want natuurlijk wil je maximaal van het buiten zijn genieten wanneer de zon zich laat zien. Al doe je dat het liefst op een veilig, schaduwrijk plekje. En dat is precies waarvoor de zonneluifels van Wilms de perfecte keuze zijn. Download nu de brochure en verdiep je ter inspiratie alvast in ons aanbod!

Onze drie types zonneluifels in West-Vlaanderen

Het aanbod zonneluifels van Wilms bestaat uit drie types. De ontwikkeling ervan ging gepaard met een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • De 700LX stapt af van de traditionele ronde vormen en kiest voor een scherp, recht ontwerp voor de kast en voorprofielen. Van landelijk en rustiek tot modern en strak, voor elke renovatie- of nieuwbouwwoning is dit een ideaal design. Met de ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in West-Vlaanderen creëer je bovendien telkens een gezellige sfeer.
  • De 700X ziet er net hetzelfde uit als de 700LX, alleen zonder ledverlichting.
  • Er is ook nog de 500X om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven.
Van plan een zonneluifel aan te schaffen, maar weet je nog niet welke? Je vindt heel wat inspiratie terug in onze brochure.

Inspiratie opdoen voor je zonneluifel in West-Vlaanderen

Een zonneluifel voor je woning in West-Vlaanderen uitkiezen, doe je niet zomaar. Welk model kies je? Wit of zwart? Welke bedieningsmogelijkheden zijn er en wat met sfeerverlichting? Onze brochure over zonneluifels verschaft je alle nodige informatie. Je vindt er niet alleen een antwoord op al je vragen, maar je ontdekt er ook ons aanbod. Download hier de brochure en geef je buitenleven een upgrade!

Image

De vele voordelen van een zonnescherm in West-Vlaanderen

Je geniet dankzij je zonnescherm in West-Vlaanderen meer en langer van je tuin en terras. Met zo'n scherm heb je dan ook heel wat voordelen.
  • Wanneer je zonneluifel zichtbaar is, is volledig jouw keuze. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een app of een afstandsbediening, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je bent zeker van een optimale bescherming tegen de zon. Zo geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Door het scherm voel je de kou minder vlug, waardoor je er je avonden mee verlengt.
Wegdromen bij de zonneluifels in West-Vlaanderen voor jouw terras? Download alvast onze brochure!

Zin om te genieten van je tuin en terras, in een stralende zon? Dat doe je volledig zorgeloos met de zonneschermen van Wilms. Over gevaarlijke uv-stralen hoef je je geen zorgen te maken. Om de zonneluifel in West-Vlaanderen uit te schuiven en zo schaduw te creëren, heb je slechts één druk op de knop nodig. Het is een elegante oplossing, waar jij de volledig controle over hebt. Bekijk onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken. Download de brochure!
Gratis magnum prosecco