Puur genieten met een zonnescherm in Wijchmaal

Op zoek naar de ideale oplossing voor je buitenleven? Kies voor een zonneluifel in Wijchmaal! Want het verschijnen van de zon vraagt om maximaal genieten natuurlijk! Al gebeurt dat bij voorkeur wel op een plek met voldoende schaduw. En daar zijn de zonneluifels van Wilms perfect voor. Kom ons assortiment met eigen ogen bekijken bij de dichtstbijzijnde verdeler!

Het voordeel van een zonnescherm in Wijchmaal

Je geniet dankzij je zonnescherm in Wijchmaal meer en langer van je tuin en terras. Er gaan dan ook heel wat voordelen gepaard met zo'n scherm.
  • Wanneer je zonneluifel wel of niet zichtbaar is, bepaal je volledig zelf. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een afstandsbediening of een app, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je creëert vlug en gemakkelijk schaduw op een zonnige dag. Zo breng jij probleemloos een namiddag door op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Je voelt door het scherm de kou minder snel, waardoor je ’s avonds langer geniet van een avondje met vrienden of familie op het terras.
Ga naar een verdeler in je buurt om het comfort van een zonnescherm zelf te ontdekken!

Je zonnescherm in Wijchmaal uittesten? Bij onze verdelers!

Een zonneluifel in Wijchmaal kiezen voor je woning, daar denk je goed over na. Welk model? Wit of zwart? Hoe kan je de luifel bedienen? Bij onze lokale Wilms-verdelers krijg je op al je vragen een antwoord. Je kan er de drie types zonneluifels zelf uitproberen, bladeren door de beschikbare kleurafwerkingen en bovenal reken je er op het advies van de experten. Voor de beste service maak je vooraf best een afspraak.
Image

Onze drie types zonneluifels in Wijchmaal

Bij Wilms zijn er drie types zonneluifels beschikbaar. Stuk voor stuk getuigen ze van een sterk staaltje spitstechnologie en een strak design:
  • De kast en voorprofielen van de 700LX hebben een scherp, recht design in plaats van de traditionele ronde vormen. Dit design past perfect bij elke renovatie- of nieuwbouwwoning, of die nu landelijk en rustiek of modern en strak is. Bovendien zorgt de ingebouwde ledverlichting voor een gezellige sfeer onder het zonnescherm in Wijchmaal.
  • De 700X is een kopie van de 700LX, maar zonder ledverlichting.
  • Een zonneluifel voor een klein of middelgroot terras? Daar is de 500X perfect voor.
Is het lastig om te kiezen uit onze zonneluifels in Wijchmaal voor jouw woning? Maak je daar maar geen zorgen over! De verdeler in je buurt beantwoordt graag al je vragen.
Ten volle genieten van je tuin en terras? Dat kan volledig zorgeloos met een zonnescherm van Wilms. Van schadelijke uv-stralen heb je namelijk geen last meer. Je hebt slechts één druk op te knop nodig om je zonneluifel in Wijchmaal uit te schuiven en zo schaduw te creëren. Het is de elegante oplossing die enkel zichtbaar is wanneer jij dat wil. Ontdek alle voordelen van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken in de showroom van een lokale Wilms-verdeler.