Veilig relaxen op je terras met je zonnescherm in Zandvoorde

Verrijk jouw buitenleven in Zandvoorde met een zonneluifel. Want wanneer de zon zich laat zien, wil je er buiten natuurlijk maximaal van genieten. Een veilig, schaduwrijk plekje is hiervoor de ideale keuze. De zonneluifels van Wilms bieden je precies wat je nodig hebt. Download alvast de brochure voor een blik op ons aanbod!

Inspiratie opdoen voor je zonneluifel in Zandvoorde

Een zonneluifel in Zandvoorde kiezen voor je woning, daar denk je goed over na. Welk type? Zwart of wit? Welke mogelijkheden zijn er qua bediening en sfeerverlichting? Onze brochure over zonneluifels verschaft je alle nodige informatie. Je bladert er door ons aanbod en krijgt een antwoord op je vragen. Droom weg bij alle mogelijkheden voor je terras. Download nu de brochure!

Het voordeel van een zonnescherm in Zandvoorde

Dankzij je zonnescherm in Zandvoorde geniet je meer en langer van je tuin en terras. Met zo'n scherm heb je dan ook heel wat voordelen.
  • Wanneer je zonneluifel zichtbaar is, is volledig jouw keuze. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een afstandsbediening of een app, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Het biedt een optimale bescherming tegen de zon. Zo breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Jij geniet ’s avonds langer van een avondje met familie of vrienden, want door het scherm voel je de kou minder snel.
Wegdromen bij de zonneluifels in Zandvoorde voor jouw terras? Download alvast onze brochure!

Image

Onze drie types zonneluifels in Zandvoorde

Bij Wilms zijn er drie types zonneluifels beschikbaar. Elk type is ontwikkeld vanuit een sterk staaltje spitstechnologie en heeft een strak design:
  • De kast en voorprofielen van de 700LX hebben een scherp, recht ontwerp in plaats van de klassieke ronde vormen. Zowel voor renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl is dit een ideaal design. Dankzij de ingebouwde ledverlichting maak je het trouwens onder je zonnescherm in Zandvoorde telkens weer gezellig.
  • De 700X is gelijk aan de 700LX, maar dan zonder ledverlichting.
  • Voor kleine of middelgrote terrassen is er ook nog de 500X.
Van plan een zonneluifel aan te schaffen, maar weet je nog niet welke? Blader door onze brochure voor inspiratie.

Genieten van je tuin en terras bij een stralende zon? Met de zonneschermen van Wilms doe je dat nu ook helemaal veilig. Je hoeft je over gevaarlijke uv-stralen geen zorgen te maken. Met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Zandvoorde uit en tover je schaduw tevoorschijn. Jij bepaalt wanneer het scherm zichtbaar is, wat het een elegante oplossing maakt. Bekijk onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken. Download de brochure!