Genieten van comfort met een zonneluifel in Zeebrugge

Jouw buitenleven verrijken? Dat doe je met een zonneluifel in Zeebrugge. Want er gaat niets boven genieten in de zon wanneer die zich laat zien. Al doe je dat het liefst op een veilig, schaduwrijk plekje. De zonneluifels van Wilms bieden je precies wat je nodig hebt. Download alvast de brochure voor een blik op ons aanbod!

Doe inspiratie op voor je zonneluifel in Zeebrugge

Een zonneluifel in Zeebrugge kiezen, dat doe je niet ondoordacht. Welk model kies je? Wit, of liever zwart? Hoe bedien je het en wat met sfeerverlichting? Alle nodige informatie vind je in onze brochures. Je bladert er door ons aanbod en krijgt een antwoord op je vragen. Download ‘m nu en droom alvast weg bij de vele mogelijkheden voor jouw terras.

Kies uit drie types zonneluifels

Er zijn drie types zonneluifels beschikbaar bij Wilms. Alle drie getuigen ze van een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • Voor de kast en voorprofielen van de 700LX kozen we voor een scherp, recht ontwerp in plaats van de klassieke ronde vormen. Een ideaal design voor zowel renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak. De ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Zeebrugge zorgt trouwens elke keer voor een gezellige sfeer.
  • De 700X ziet er net hetzelfde uit als de 700LX, alleen zonder ledverlichting.
  • De 500X is nog een ander type zonneluifel om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven.
Wil je een zonneluifel aanschaffen, maar weet je nog niet welke? In onze brochure doe je de nodige inspiratie op.

Image

Het voordeel van een zonnescherm in Zeebrugge

Je geniet dankzij je zonnescherm in Zeebrugge meer en langer van je terras en tuin. Je mag dan ook rekenen op heel wat voordelen.
  • Of je zonneluifel zichtbaar is of niet, dat bepaal je volledig zelf. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop laat je het scherm tevoorschijn komen.
  • Het biedt een optimale bescherming tegen de zon. Zo breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Het scherm laat kou minder snel door, waardoor jij je avonden op het terras verlengt.
Wil je al even wegdromen bij de beschikbare zonneluifels in Zeebrugge? Download dan nu de brochure.

Zin om te genieten van je tuin en terras, in een stralende zon? Met de zonneschermen van Wilms kan dat nu ook veilig. De luifel biedt namelijk bescherming tegen schadelijke uv-stralen. Om de zonneluifel in Zeebrugge uit te schuiven en zo schaduw te creëren, heb je slechts één druk op de knop nodig. Het is een elegante oplossing, want jij kiest wanneer het scherm zichtbaar is. Download de brochure en ontdek ons aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken!