Genieten van comfort met een zonneluifel in Zeebrugge

Maak jouw buitenleven in Zeebrugge compleet met een zonneluifel. Zodra de zon verschijnt, wil je vanzelfsprekend maximaal van het buiten zijn genieten. Maar dan wel op een plek die veiligheid en schaduw biedt. En dat is precies waarvoor de zonneluifels van Wilms de perfecte keuze zijn. Werp alvast een blik op ons aanbod en download de brochure!

Het voordeel van een zonnescherm in Zeebrugge

Je geniet meer en langer van je tuin en terras dankzij een zonnescherm in Zeebrugge. Je mag dan ook rekenen op heel wat voordelen.
  • Jij beslist zelf wanneer je zonneluifel zichtbaar mag zijn en wanneer niet. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een afstandsbediening of een app, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Wanneer de zon fel schijnt, creëer je snel en gemakkelijk schaduw. Je kinderen spelen zo veilig buiten en jij brengt probleemloos een namiddag door op het terras.
  • Het scherm laat kou minder vlug door, waardoor jij je avonden op het terras verlengt.
Download nu de brochure en droom alvast weg bij de mogelijke zonneluifels voor jouw terras in Zeebrugge.

Doe inspiratie op voor je zonneluifel in Zeebrugge

Een zonneluifel in Zeebrugge kiezen voor je woning, daar denk je goed over na. Welk model? Wit, of liever zwart? Hoe bedien je het en wat met sfeerverlichting? Onze brochure over zonneluifels verschaft je alle nodige informatie. Je bladert er door ons aanbod en krijgt een antwoord op je vragen. Download ‘m nu en doe inspiratie op voor je buitenleven.

Image

Kies uit drie types zonneluifels

Wilms heeft drie types zonneluifels in het aanbod. Elk type is ontwikkeld vanuit een sterk staaltje spitstechnologie en heeft een strak design:
  • De 700LX gooit de klassieke ronde vormen van de kast en voorprofielen overboord en gaat voor een scherp, recht design. Of je nu een renovatie- of nieuwbouwwoning hebt, dit design is ideaal voor elke stijl. Van rustiek en landelijk tot strak en modern. Dankzij de ingebouwde ledverlichting maak je het trouwens onder je zonnescherm in Zeebrugge telkens weer gezellig.
  • Alle kenmerken van de 700LX komen ook terug in de 700X, behalve de ledverlichting.
  • Er is ook nog de 500X om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven.
Van plan een zonneluifel aan te schaffen, maar weet je nog niet welke? In onze brochure vind je de nodige inspiratie.

In de zomer maximaal gebruik maken van je tuin en terras? Dat doe je nu helemaal veilig met de Wilms zonneschermen. De luifel beschermt namelijk tegen schadelijke uv-stralen. Je schuift de zonneluifel in Zeebrugge met één druk op de knop uit, waardoor je snel schaduw tevoorschijn tovert. Het is de elegante oplossing die enkel zichtbaar is wanneer jij dat wil. Download de brochure en ontdek ons aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken!