Voorzetscreens esthetisch weggewerkt in aanbouw
Voorzetscreens esthetisch weggewerkt in aanbouw
Voorzetscreens esthetisch weggewerkt in aanbouw
Voorzetscreens esthetisch weggewerkt in aanbouw
Voorzetscreens esthetisch weggewerkt in aanbouw
Voorzetscreens esthetisch weggewerkt in aanbouw
Voorzetscreens esthetisch weggewerkt in aanbouw
Voorzetscreens esthetisch weggewerkt in aanbouw
Voorzetscreens esthetisch weggewerkt in aanbouw
Voorzetscreens esthetisch weggewerkt in aanbouw

Voorzetscreens esthetisch weggewerkt in aanbouw

Mol

De screens van Wilms maken van deze aanbouw een comfortabele extra leefruimte met behoud van het zicht naar buiten. De voorzetscreens werden hier esthetisch weggewerkt in het aluminiumprofiel van de dakrand.


Dit project werd gerealiseerd door Gesbo, één van onze partners gevestigd in Balen.


Op zoek naar meer inspiratie?

Download onze gratis brochure

Brochure Download hier

Vergelijkbaar

Gratis magnum prosecco