Rolluiken

Rolluiken zijn op tal van manieren zeer nuttig en bieden een antwoord onder alle omstandigheden. Ontdek de vele voordelen van rolluiken.

Bespaar energie in elk seizoen

In de winter wordt de warmte binnen gehouden en de koude lucht buiten. Zo bespaart u op uw verwarmingskosten. ’s Zomers neemt een rolluik de taak op zich om warme zonnestralen tegen te houden nog voor ze de kans krijgen om de woning binnen te dringen. Daardoor warmt uw woning niet op en wordt oververhitting voorkomen. Dit zet een airconditioning, wat duur is in aankoop én in verbruik, buitenspel.

Beveilig uzelf tegen inbrekers

Rolluiken beschermen u tegen een inbraak want dieven zullen meer tijd nodig hebben om in te breken. Een inbreker die zich er toch aan waagt om het rolluik open te breken, zal al snel merken dat dit aardig wat lawaai maakt. Beide factoren zorgen ervoor dat het risico om betrapt te worden veel te groot is. De kans is groot dat hij verder wandelt en kiest voor een woning zonder rolluiken.

Verbeter uw nachtrust

Een goed verduisterde kamer verhoogt de kwaliteit van uw nachtrust waardoor u uitgerust aan uw dag kan beginnen. Doet u nachtwerk of slapen uw kinderen overdag? Dan is een donkere kamer zeker een troef. Naast het verduisteren van de kamer kan een rolluik ook het omgevingslawaai tot wel 8 keer verminderen!

Verzeker uzelf van de nodige privacy

De beste manier om voor privacy te zorgen, is door rolluiken te plaatsen. Wanneer het rolluikblad naar beneden is, dan is er geen enkele mogelijkheid meer om naar binnen te kijken. Dit zorgt bovendien voor een warme, gezellige sfeer.

Nood aan inspiratie?

Vraag hier uw gratis rolluik-folder aan en ontdek tot wat we in staat zijn.

Ontvang onze folder
Hulp nodig bij het kiezen?

Onze medewerkers staan voor u klaar met tips en advies! Bezoek onze toonzaal of contacteer ons

T. +32 14 36 99 70