Wilms Polyclose 20200115 WEB 002

Wilms niet meer present op bouwbeurs Polyclose

14.07.2022

Polyclose is de tweejaarlijkse bouwbeurs voor alle bewegende elementen in de gevel, zoals ramen, deuren, rolluiken of zonwering. Wilms kiest ervoor om in 2022 niet aanwezig te zijn op Polyclose. In plaats daarvan zet Wilms in op de ontvangst van klanten en prospecten in het nieuwe Wilms Experience Center op de productiesite van 40.000m² in Meerhout.

Focus op onze eigen sterktes en troeven

Marketing manager Andres Lesire licht toe: “We hebben de laatste jaren geïnvesteerd in onze eigen showroom van maar liefst 800m² om klanten, architecten en prospecten op gepaste manier te ontvangen en met Wilms kennis te laten maken. We koppelen een bezoek of opleiding steeds aan een rondleiding door onze zes productiehallen en -ateliers. Hier kunnen bezoekers met hun eigen ogen zien hoe we met 200 schaduwmeesters innovatieve producten ontwikkelen en volledig zelf produceren, van extrusie tot transport. Dat gevoel kan je op geen enkele beursstand creëren.”

Wilms heeft de voorbije jaren tal van innovaties ontwikkeld en een aantal staan klaar om te lanceren. Denk maar aan de smalle geleider voor onze ZipXZero, de continue verbeteringen van het onzichtbare rolluik ShutterX of het vernieuwd gamma van zonneschermen. Volgend jaar maakt Wilms een nieuwe ontwikkeling op vlak van ventilatie bekend, die de markt door elkaar belooft te schudden.

Lesire: “Deze verhalen kunnen we nergens beter vertellen dan in Meerhout zelf, waar je het DNA van de schaduwmeester als het ware kan proeven. Dat is trouwens niet het enige dat je kan proeven, want we combineren een bezoek steeds met een hapje en een drankje in Café Albert. De bar in ons Experience Center die we genoemd hebben naar de vader van onze oprichter.”

Lesire: “Niet onbelangrijk: een beurs als Polyclose in Gent brengt heel wat verplaatsingen met zich mee, zowel voor standenbouwers, personeel als bezoekers. Klanten ontvangen in ons Experience Center is niet alleen persoonlijker, maar ook duurzamer. Een waarde die we bij Wilms hoog in het vaandel dragen.”

Over Wilms

Sinds meer dan 45 jaar is Wilms uit Meerhout dé Benelux-specialist in kwalitatieve rolluiken en zonwering. Wilms is een op en top Belgisch familiebedrijf met focus op innovatieve producten, welzijn voor de medewerkers en een duurzaam productieproces. Het team van 200 schaduwmeesters staat daar elke dag garant voor.

Op de productiesite in Meerhout vindt je onder meer het eigen opleidings- en democenter, de confectielijn voor screendoeken, de groene lakkerij, verschillende extrusielijnen voor pvc en het gloednieuw Wilms Experience Center.

Wilms is zeker een bezoek waard. Interesse om op langs te komen en ons te leren kennen? Vraag hier je afspraak aan. We beloven je een hartelijke ontvangst.

Gratis magnum prosecco