Reken voor je rolluiken in Aartrijke op onze schaduwmeesters

Je rolluiken in Aartrijke maken van je woning een niet weg te denken deel uit. Ze stralen veiligheid en bescherming uit of helpen je bij een betere nachtrust. De schaduwmeesters van Wilms helpen je al meer dan 45 jaar om het geschikte rolluik te vinden. Ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen. Download nu de brochure!

De ShutterX®: innovatieve rolluiken in Aartrijke

Het luchtdicht maken van traditionele inbouwrolluiken is vrijwel onmogelijk, waardoor er warmteverlies optreedt. Ze nemen op de plaats waar de kast komt te zitten namelijk isolatie weg. De ShutterX® vervangt dit weggehaalde stuk isolatie door een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Er is zo geen sprake van een bouwknoop. Bovendien vangt het systeem temperatuurverschillen op een zeer efficiënte manier op, waardoor jij energie bespaart.

Doe inspiratie op voor je rolluiken

Wil je nieuwe rolluiken kopen in Aartrijke? Dan begin je daar niet zomaar aan. Uiteraard wil je het product eerst zien, voelen, beleven. Je doet het in het Wilms Experience Center of bij de lokale verdelers. Maar duik eerst eens in onze inspiratiebrochure vooraleer je naar de showroom gaat. Je komt er alles in te weten over de drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen. Laat je op voorhand inspireren door alle mogelijkheden voor je rolluiken in Aartrijke. Download hier de brochure!
Image

De verschillende soorten rolluiken in Aartrijke

In de inspiratiebrochure staan onze drie soorten rolluiken in Aartrijke: opbouwrolluiken, inbouwrolluiken en voorzetrolluiken.
  • Heb je liever niet te veel breek- en kapwerk, dan zijn voorzetrolluiken een goede keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Zo wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen kan je naadloos wegwerken in je interieur. Afhankelijk van de montage is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar aan de buitenzijde. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds een vliegenraam tegen het raam kan plaatsen, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je liever helemaal niks van je rolluiken, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch hebben inbouwrolluiken een minpuntje. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat gepaard gaat met warmteverlies. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een esthetisch en energiezuinig alternatief voor traditionele inbouwrolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Brochure hier downloaden!

Afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Aartrijke

Het productieproces van de Wilms-producten vindt plaats op Belgische bodem, in eigen beheer. Ook de afwerkingsmogelijkheden worden altijd 100% op maat gemaakt. Dat betreft onder andere:
  • Lamellen
  • De rolluikkasten
  • Geleiders
Al onze onderdelen worden vervaardigd uit aluminium of pvc. Dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk.
De Wilms-rolluiken bieden je comfort, verkoeling en veiligheid. We vinden een geschikt rolluik voor elke woning. En met de talrijke keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, kleuren, lamellen en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Aartrijke die helemaal passen bij jouw behoeftes. Download de online brochure en doe op voorhand wat inspiratie op!
Gratis magnum prosecco