Reken voor je rolluiken in Beerlegem op onze schaduwmeesters

Je rolluiken in Beerlegem maken van je woning een cruciaal deel uit. Ze stralen veiligheid en bescherming uit of helpen je bij een betere nachtrust. Al meer dan 45 jaar staan de schaduwmeesters van Wilms voor je klaar om het geschikte rolluik te vinden. Ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen. Download nu de brochure!

Afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Beerlegem

Het productieproces van de Wilms-producten gebeurt in eigen beheer op Belgische bodem. Naast de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden op maat gemaakt, zodat ze volledig aansluiten bij jouw wensen. Dat betreft onder andere:
  • Lamellen
  • Rolluikkasten
  • Geleiders
Al onze onderdelen worden vervaardigd uit aluminium of pvc. We leveren tot slot maatwerk dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij.

De verschillende soorten rolluiken in Beerlegem

In de inspiratiebrochure staan de drie soorten rolluiken in Beerlegem die we in het aanbod hebben: opbouwrolluiken, voorzetrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn ideaal als je breek- en kapwerk wil vermijden. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur plaatsvindt. Hierdoor wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken werk je daarentegen naadloos weg in je interieur. Afhankelijk van de montage is er aan de buitenzijde slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen tegen het raam kan plaatsen, zelfs wanneer de rolluiken gesloten zijn.
  • Zie je liever helemaal niks van je rolluiken, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch brengen inbouwrolluiken een minpuntje met zich mee. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat met warmteverlies gepaard gaat. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een esthetisch en energiezuinig alternatief voor klassieke inbouwrolluiken dat werkt volgens een volledig luchtdicht systeem.
Download de brochure!
Image

De ShutterX®: innovatieve rolluiken in Beerlegem

Bij klassieke inbouwrolluiken treedt er warmteverlies op, omdat het luchtdicht maken ervan vrijwel onmogelijk is. Ze nemen op de plaats waar de kast komt te zitten namelijk isolatie weg. De ShutterX® plaatst een composiet profiel in dit weggehaalde stuk isolatie, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Hierdoor wordt een bouwknoop uit de weg gegaan. Bovendien vangt het systeem temperatuurverschillen op een zeer efficiënte manier op, waardoor jij energie bespaart.

Inspiratie voor je rolluiken opdoen

Koop je nieuwe rolluiken in Beerlegem, dan denk je daar uiteraard goed over na. Eerst wil je het product namelijk zien, voelen, beleven. Onze schaduwmeesters in het Wilms Experience Center of de lokale dealers maken het mogelijk. Maar voor je naar de showroom gaat, is het een goed idee om al eens in onze inspiratiebrochure te duiken. Het is de ideale manier om alvast kennis te maken met onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, de kleuren en materialen. Droom weg bij alle mogelijke opties voor jouw nieuwe rolluiken in Beerlegem. Download nu de brochure!
De Wilms-rolluiken bieden je verkoeling, comfort en veiligheid. Voor elke woning is er een geschikt rolluik. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, kleuren, lamellen en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Beerlegem die helemaal passen bij jouw behoeftes. Graag wat inspiratie op voorhand opdoen? Download dan de online brochure!