Wilms, de specialist voor jouw rolluiken in Dormaal

Je rolluiken in Dormaal maken van je woning een elementair deel uit. Ze verbeteren bijvoorbeeld de nachtrust, geven je een gevoel van geborgenheid en rust of stralen veiligheid uit. De schaduwmeesters van Wilms zitten al meer dan 45 jaar in het vak en zijn zo de uitgelezen partij om voor jou het geschikte rolluik te vinden. Download de brochure en ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen.

De verschillende soorten rolluiken in Dormaal

In onze brochure kan je terecht voor inspiratie omtrent drie soorten rolluiken in Dormaal: inbouwrolluiken, voorzetrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn de geschikte keuze wanneer je breek- en kapwerk wil vermijden. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Hierdoor wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen werk je naadloos weg in je interieur. Afhankelijk van de montage is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast aan de buitenzijde zichtbaar. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je je rolluiken liever helemaal niet, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch is er aan inbouwrolluiken een keerzijde verbonden. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat zorgt voor warmteverlies. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een innovatief type inbouwrolluik dat zorgt voor een luchtdicht systeem.
Brochure hier downloaden!

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Dormaal

Traditionele inbouwrolluiken kunnen vrijwel onmogelijk luchtdicht gemaakt worden, waardoor er warmteverlies optreedt. Ze nemen namelijk isolatie weg op de plaats waar de kast komt te zitten. In dit weggehaalde stuk isolatie wordt door de ShutterX® een composiet profiel geplaatst, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Een bouwknoop wordt hierdoor uit de weg gegaan. Doordat het systeem bovendien efficiënt temperatuurverschillen opvangt, bespaar jij energie.
Image

Doe inspiratie op voor je rolluiken

Rolluiken kopen in Dormaal? Dat doe je niet zomaar. Misschien wil je het product wel liever eerst zien en uittesten. Het kan in ons Experience Center of bij de Wilms-dealers. Maar grasduin eerst eens door onze inspiratiebrochure voor je naar de showroom trekt. Je komt er alles in te weten over de drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen. Download nu de brochure en verken op voorhand alle opties voor jouw nieuwe rolluiken in Dormaal.

Afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Dormaal

Wilms heeft het productieproces volledig in eigen handen, van de extrusie en confectie tot het transport. De afwerkingsmogelijkheden worden bovendien ook 100% op maat gemaakt. Dat betreft onder andere:
  • De lamellen
  • De rolluikkasten
  • De geleiders
Al onze onderdelen worden vervaardigd uit aluminium of pvc. Door onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk aan.
De Wilms-rolluiken bieden je veiligheid, verkoeling en comfort. Voor elke woning bestaat er een geschikt rolluik. En met de talrijke keuzemogelijkheden wat betreft lamellen, kleuren, kasttype en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Dormaal die helemaal passen bij jouw behoeftes. Download de online brochure en doe op voorhand wat inspiratie op!