Rolluiken in Elsegem van je betrouwbare schaduwmeester

Je rolluiken in Elsegem maken van je woning een fundamenteel deel uit. Ze helpen je bijvoorbeeld beter slapen, stralen veiligheid en bescherming uit of geven je een gevoel van geborgenheid. De schaduwmeesters van Wilms hebben al meer dan 45 jaar ervaring op de teller staan. Zij weten perfect wat het geschikte rolluik is voor je woning. Blader door het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen in de brochure. Download 'm nu!

Afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Elsegem

Het productieproces van Wilms gebeurt op Belgische bodem, volledig in eigen beheer. De afwerkingsmogelijkheden worden bovendien ook 100% op maat gemaakt. Dat gaat bijvoorbeeld over:
  • Lamellen
  • Rolluikkast
  • De geleiders
We maken voor onze onderdelen gebruik van aluminium of pvc. Dankzij onze nat- en poederlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk.

De verschillende soorten rolluiken in Elsegem

In de inspiratiebrochure staan onze drie soorten rolluiken in Elsegem: voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Wanneer je breek- en kapwerk wil vermijden, zijn voorzetrolluiken de geschikte keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Dit zorgt ervoor dat het energiepeil van je woning niet wordt beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen werk je naadloos weg in je interieur. Er is slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast aan de buitenzijde zichtbaar, afhankelijk van de montage. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen tegen het raam kan plaatsen, zelfs wanneer de rolluiken gesloten zijn.
  • Zie je je rolluiken liever helemaal niet, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch worden inbouwrolluiken geassocieerd met een minpuntje. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat voor warmteverlies zorgt. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een energiezuinig en esthetisch alternatief voor traditionele inbouwrolluiken dat werkt volgens een luchtdicht systeem.
Download de brochure!
Image

Doe inspiratie op voor je rolluiken

Je rolluiken in Elsegem kopen doe je niet ondoordacht. Misschien wil je het product wel liever eerst zien en uittesten. Dat kan in het Wilms Experience Center of bij een lokale verdeler. Maar blader eerst een door onze inspiratiebrochure voor je je naar de showroom begeeft. Je komt er alles in te weten over de drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen. Download snel de brochure en droom even weg bij de mogelijkheden voor jouw nieuwe rolluiken in Elsegem.

De ShutterX®: energiezuinige rolluiken in Elsegem

Traditionele inbouwrolluiken kunnen vrijwel onmogelijk luchtdicht gemaakt worden, waardoor er warmteverlies optreedt. Op de plaats waar de kast zit, nemen ze namelijk isolatie weg. Dit weggenomen stuk isolatie wordt door de ShutterX® opgevuld met een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Zo wordt een bouwknoop vermeden. Jij bespaart bovendien energie, doordat het systeem temperatuurverschillen doeltreffend opvangt.
De Wilms-rolluiken bezorgen je comfort, verkoeling en veiligheid. We vinden voor elke woning een geschikte rolluik. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, lamellen, bedieningssystemen en kleuren kan jij rolluiken kopen in Elsegem die helemaal passen bij jouw behoeftes. Graag wat inspiratie op voorhand opdoen? Download dan de online brochure!