Rolluiken in Eppegem van je betrouwbare schaduwmeester

Je rolluiken in Eppegem zijn een elementair deel van je woning. Ze stralen bijvoorbeeld veiligheid en bescherming, helpen je beter slapen of doen je geborgen voelen. De schaduwmeesters van Wilms staan al meer dan 45 jaar voor je klaar om het geschikte rolluik vinden. Ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen. Download nu de brochure!

Afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Eppegem

Wilms heeft het productieproces volledig in eigen handen, van de extrusie en confectie tot het transport. Bovendien worden ook de afwerkingsmogelijkheden altijd 100% op maat gemaakt. Dat gaat bijvoorbeeld over:
  • De lamellen
  • Rolluikkasten
  • De geleiders
We vervaardigen onze onderdelen uit aluminium of pvc. We leveren tot slot maatwerk dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij.

De verschillende soorten rolluiken in Eppegem

In de brochure vind je drie soorten rolluiken in Eppegem: voorzetrolluiken, inbouwrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Heb je geen zin in veel breek- en kapwerk, dan zijn voorzetrolluiken de geschikte keuze. Je kan ze eenvoudig voor de ramen plaatsen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Hierdoor wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen werk je naadloos weg in je interieur. Aan de buitenzijde is er – afhankelijk van de montage – slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je je rolluiken liever helemaal niet zien, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch is er aan inbouwrolluiken een keerzijde verbonden. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat zorgt voor warmteverlies. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een esthetisch en energiezuinig alternatief voor klassieke inbouwrolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Download de brochure hier!
Image

Inspiratie voor je rolluiken opdoen

Wanneer je nieuwe rolluiken koopt in Eppegem, doe je dat niet ondoordacht. Uiteraard wil je het product eerst zien, voelen, beleven. Dat kan in het Wilms Experience Center of bij een lokale verdeler. Maar voor je je naar de showroom begeeft, blader eerst eens door onze inspiratiebrochure. Je komt er alles in te weten over de drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen. Download nu de brochure en verken op voorhand alle opties voor jouw nieuwe rolluiken in Eppegem.

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Eppegem

Bij traditionele inbouwrolluiken treedt er warmteverlies op, omdat het luchtdicht maken ervan vrijwel onmogelijk is. Op de plaats waar de kast komt te zitten, nemen ze namelijk isolatie weg. De ShutterX® vervangt dit weggehaalde stuk isolatie door een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Hierdoor wordt een bouwknoop uit de weg gegaan. Jij bespaart bovendien energie, doordat het systeem temperatuurverschillen efficiënt opvangt.
De Wilms-rolluiken bieden je verkoeling, veiligheid en comfort. Voor elke woning bestaat er een geschikt rolluik. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden voor de kasttypes, lamellen, kleuren en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Eppegem die helemaal passen bij jouw behoeftes. Download onze online brochure en doe alvast inspiratie op voor jouw rolluiken.