Wilms rolluiken in Geluveld, al jaren de specialist in rolluiken

Je rolluiken in Geluveld maken een niet weg te denken onderdeel uit van je woning. Ze stralen veiligheid en bescherming uit of helpen je bij een betere nachtrust. Al meer dan 45 jaar staan de schaduwmeesters van Wilms voor je klaar om het geschikte rolluik te vinden. Je ontdekt het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen in de brochure.

De afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Geluveld

Wilms heeft het productieproces volledig in eigen handen, van de assemblage tot het transport. Naast de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden op maat gemaakt, zodat ze volledig aansluiten bij jouw wensen. Dat gaat bijvoorbeeld over:
  • Lamellen
  • Rolluikkasten
  • De geleiders
Voor onze onderdelen maken we enkel gebruik van aluminium of pvc. We leveren tot slot maatwerk dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij.

De ShutterX®: innovatieve rolluiken in Geluveld

Er treedt bij klassieke inbouwrolluiken warmteverlies op, omdat die vrijwel onmogelijk luchtdicht kunnen worden gemaakt. Ze nemen namelijk isolatie weg op de plaats waar de kast zit. Dit weggehaalde stuk isolatie wordt door de ShutterX® vervangen door een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Hierdoor wordt een bouwknoop vermeden. Bovendien bespaar jij energie, doordat het systeem temperatuurverschillen doeltreffend opvangt.
Image

Inspiratie voor je rolluiken opdoen

Koop je nieuwe rolluiken in Geluveld, dan denk je daar uiteraard goed over na. Je wil het product eerst zien, voelen, beleven. Je doet het in het Wilms Experience Center of bij de lokale verdelers. Maar voor je naar de showroom gaat, is het een goed idee om al eens in onze inspiratiebrochure te duiken. Het geeft je de mogelijkheid je alvast te verdiepen in onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, de kleuren en de materialen. Verken op voorhand alle opties voor jouw nieuwe rolluiken in Geluveld. Download de brochure!

De verschillende soorten rolluiken in Geluveld

In de inspiratiebrochure staan de drie soorten rolluiken in Geluveld die we in het aanbod hebben: opbouwrolluiken, voorzetrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Liever niet te veel breek- en kapwerk? Dan zijn voorzetrolluiken de ideale keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat er geen perforatie van de binnenmuur plaatsvindt. Het energiepeil van je woning wordt op die manier niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen werk je naadloos weg in je interieur. Er is slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar aan de buitenzijde, afhankelijk van de montage. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je liever helemaal niks zien van je rolluiken, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch komt er bij inbouwrolluiken een minpuntje kijken. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat voor warmteverlies zorgt. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een energiezuinig alternatief voor klassieke rolluiken dat werkt volgens een luchtdicht systeem.
Download snel de brochure!
De Wilms-rolluiken bieden je comfort, veiligheid en verkoeling. Er bestaat een geschikt rolluik voor elke woning. En met de uitgebreide keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, kleuren, lamellen en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Geluveld die helemaal passen bij jouw behoeftes. Download onze online brochure voor allerlei rolluikinspiratie.