Wilms rolluiken in Geluveld, al jaren de specialist in rolluiken

Je rolluiken in Geluveld maken van je woning een cruciaal deel uit. Ze helpen je bij een betere nachtrust, stralen veiligheid uit en bieden je een gevoel van geborgenheid en rust. De schaduwmeesters van Wilms zitten al meer dan 45 jaar in het vak en zijn zo de uitgelezen partij om voor jou het geschikte rolluik te vinden. Je ontdekt het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen in de brochure.

De verschillende soorten rolluiken in Geluveld

In de inspiratiebrochure staan onze drie soorten rolluiken in Geluveld: voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn de ideale keuze wanneer je geen zin hebt in veel breek- en kapwerk. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat het niet nodig is om de binnenmuur te perforeren. Het energiepeil van je woning wordt zo niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen kan je naadloos wegwerken in je interieur. Er is slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar aan de buitenzijde, afhankelijk van de montage. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je je rolluiken liever helemaal niet zien, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch brengen inbouwrolluiken een minpuntje met zich mee. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat zorgt voor warmteverlies. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een energiezuinig en esthetisch alternatief voor traditionele inbouwrolluiken dat werkt volgens een luchtdicht systeem.
Brochure hier downloaden!

Inspiratie voor je rolluiken opdoen

Koop je nieuwe rolluiken in Geluveld, dan denk je daar uiteraard goed over na. Misschien wil je het product wel liever eerst zien en uittesten. Dat kan in het Wilms Experience Center of bij een lokale verdeler. Maar voor je naar de showroom trekt, grasduin eerst eens door onze inspiratiebrochure. Het is de ideale manier om alvast kennis te maken met onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, de kleuren en materialen. Download hier de brochure en droom lekker weg bij alle mogelijke opties voor je nieuwe rolluiken in Geluveld.
Image

De ShutterX®: innovatieve rolluiken in Geluveld

Bij traditionele inbouwrolluiken treedt er warmteverlies op, omdat het luchtdicht maken ervan vrijwel onmogelijk is. Waar de kast komt te zitten nemen ze namelijk isolatie weg. De ShutterX® plaatst een composiet profiel in dit weggenomen stuk isolatie, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Hierdoor wordt een bouwknoop uit de weg gegaan. Jij bespaart bovendien energie, doordat het systeem temperatuurverschillen doeltreffend opvangt.

Afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Geluveld

Het productieproces van de Wilms-producten gebeurt in eigen beheer op Belgische bodem. Bovendien worden ook de afwerkingsmogelijkheden altijd 100% op maat gemaakt. Dat betreft bijvoorbeeld:
  • De lamellen
  • Rolluikkasten
  • Geleiders
Onze onderdelen zijn gemaakt uit aluminium of pvc. We leveren tot slot snel maatwerk aan door onze eigen poeder- en natlakkerij.
De Wilms-rolluiken bieden je comfort, verkoeling en veiligheid. Voor elke woning bestaat er een geschikt rolluik. En met de talrijke keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, kleuren, bedieningssystemen en lamellen kan je rolluiken kopen in Geluveld die helemaal passen bij jouw behoeftes. Download onze online brochure en doe alvast inspiratie op voor jouw rolluiken.