Rolluiken in Geluwe van je betrouwbare schaduwmeester

Je rolluiken in Geluwe zijn een fundamenteel onderdeel van je woning. Ze stralen bijvoorbeeld veiligheid en bescherming, helpen je beter slapen of doen je geborgen voelen. Al meer dan 45 jaar staan de schaduwmeesters van Wilms voor je klaar om het geschikte rolluik te vinden. Blader door ons aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen. Download hier de brochure.

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Geluwe

Traditionele inbouwrolluiken zijn vrijwel nooit luchtdicht, waardoor er warmteverlies optreedt. Ze nemen namelijk isolatie weg op de plaats waar de kast komt te zitten. Dit weggehaalde stuk isolatie wordt door de ShutterX® opgevuld met een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Zo wordt een bouwknoop vermeden. Doordat het systeem bovendien efficiënt temperatuurverschillen opvangt, bespaar jij energie.

De afwerking van je rolluik in Geluwe

Het productieproces van Wilms gebeurt op Belgische bodem, volledig in eigen beheer. Ook de afwerkingsmogelijkheden worden altijd 100% op maat gemaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan:
  • Lamellen
  • De rolluikkasten
  • Geleiders
Al onze onderdelen worden vervaardigd uit aluminium of pvc. Door onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk aan.
Image

De verschillende soorten rolluiken in Geluwe

In de inspiratiebrochure staan de drie soorten rolluiken in Geluwe die we in het aanbod hebben: opbouwrolluiken, voorzetrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Liever niet te veel breek- en kapwerk? Dan zijn voorzetrolluiken de ideale keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Hierdoor wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken werk je daarentegen in je interieur naadloos weg. Afhankelijk van de montage is er aan de buitenzijde slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je liever helemaal niets zien van je rolluiken, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch komt er een minpuntje kijken bij inbouwrolluiken. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat voor warmteverlies zorgt. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een esthetisch en energiezuinig alternatief voor traditionele inbouwrolluiken dat werkt volgens een volledig luchtdicht systeem.
Download de brochure hier!

Doe inspiratie op voor je rolluiken

Koop je nieuwe rolluiken in Geluwe, dan denk je daar uiteraard goed over na. Misschien wil je het product wel liever eerst zien en uittesten. Dat is mogelijk in het Wilms Experience Center of bij de plaatselijke dealers. Maar voor je naar de showroom gaat, is het een goed idee om al eens in onze inspiratiebrochure te duiken. Je leest er alles over onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen. Download hier de brochure en droom lekker weg bij alle mogelijke opties voor je nieuwe rolluiken in Geluwe.
De Wilms-rolluiken bieden je comfort, veiligheid en verkoeling. Voor elke woning is er een geschikt rolluik. En met de uitgebreide keuzemogelijkheden wat betreft lamellen, kleuren, kasttype en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Geluwe die helemaal passen bij jouw noden. Download de online brochure en doe op voorhand wat inspiratie op!