Rolluiken in Geluwe van je betrouwbare schaduwmeester

Een cruciaal deel van je woning? Dat zijn je rolluiken in Geluwe. Ze stralen veiligheid en bescherming uit, geven je een gevoel van geborgenheid en helpen je beter slapen. Al meer dan 45 jaar staan de schaduwmeesters van Wilms voor je klaar om het geschikte rolluik te vinden. Blader door ons aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen. Download hier de brochure.

De afwerking van je rolluik in Geluwe

Het productieproces van de Wilms-producten gebeurt in eigen beheer op Belgische bodem. Bovendien worden ook de afwerkingsmogelijkheden altijd 100% op maat gemaakt. Dat betreft bijvoorbeeld:
  • Lamellen
  • Rolluikkast
  • Geleiders
Al onze onderdelen worden vervaardigd uit aluminium of pvc. We leveren tot slot maatwerk dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij.

Doe inspiratie op voor je rolluiken

Wil je nieuwe rolluiken kopen in Geluwe? Dan begin je daar niet zomaar aan. Eerst wil je het product namelijk zien, voelen, beleven. In het Wilms Experience Center of bij onze verdelers is dat mogelijk. Maar voor je je naar de showroom begeeft, blader eerst eens door onze inspiratiebrochure. Je leest er alles over onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen. Download snel de brochure en droom even weg bij de mogelijkheden voor jouw nieuwe rolluiken in Geluwe.
Image

De verschillende soorten rolluiken in Geluwe

In onze brochure kan je terecht voor inspiratie omtrent drie soorten rolluiken in Geluwe: inbouwrolluiken, voorzetrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn de geschikte keuze wanneer je breek- en kapwerk wil vermijden. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Het energiepeil van je woning wordt hierdoor niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken werk je daarentegen naadloos weg in je interieur. Afhankelijk van de montage is er aan de buitenzijde slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je liever helemaal niets van je rolluiken, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch komt er een minpuntje kijken bij inbouwrolluiken. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat zorgt voor warmteverlies. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een energiezuinig en esthetisch alternatief voor traditionele inbouwrolluiken dat werkt volgens een luchtdicht systeem.
Brochure downloaden!

De ShutterX®: innovatieve rolluiken in Geluwe

Het is vrijwel onmogelijk om traditionele inbouwrolluiken luchtdicht te maken, waardoor er warmteverlies optreedt. Waar de kast komt te zitten nemen ze namelijk isolatie weg. De ShutterX® vult dit weggehaalde stuk isolatie op met een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Hierdoor wordt een bouwknoop uit de weg gegaan. Het systeem vangt bovendien temperatuurverschillen doeltreffend op, zodat jij energie bespaart.
De Wilms-rolluiken bieden je veiligheid, comfort en verkoeling. Voor elke woning is er een geschikt rolluik. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden voor de kasttypes, lamellen, kleuren en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Geluwe die helemaal passen bij jouw behoeftes. Bekijk alle voordelen van onze rolluiken in de online brochure. Download ‘m nu!