Rolluiken in Leeuwergem voor comfort en veiligheid

Je rolluiken in Leeuwergem maken een niet weg te denken deel uit van je woning. Ze stralen veiligheid en bescherming uit of helpen je bij een betere nachtrust. Al meer dan 45 jaar helpen de schaduwmeesters van Wilms je om het geschikte rolluik te vinden. Verken alvast online ons aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen en download de brochure.

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Leeuwergem

Traditionele inbouwrolluiken kunnen vrijwel onmogelijk luchtdicht gemaakt worden, waardoor er warmteverlies optreedt. Waar de kast komt te zitten nemen ze namelijk isolatie weg. De ShutterX® plaatst in dit weggehaalde stuk isolatie een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Er is zo geen sprake van een bouwknoop. Bovendien vangt het systeem temperatuurverschillen efficiënt op, zodat jij energie bespaart.

De afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Leeuwergem

Wilms heeft het productieproces volledig in eigen handen, van de assemblage tot het transport. Ook de afwerkingsmogelijkheden worden altijd 100% op maat gemaakt. Dat betreft onder andere:
  • De lamellen
  • De rolluikkasten
  • Geleiders
Elk onderdeel wordt gemaakt uit aluminium of pvc. Door onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk aan.
Image

De verschillende soorten rolluiken in Leeuwergem

In de brochure vind je drie soorten rolluiken in Leeuwergem: voorzetrolluiken, inbouwrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Liever niet te veel breek- en kapwerk? Dan zijn voorzetrolluiken de ideale keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Hierdoor wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken werk je daarentegen in je interieur naadloos weg. Er is slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast aan de buitenzijde zichtbaar, afhankelijk van de montage. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je je rolluiken liever helemaal niet zien, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch hebben inbouwrolluiken een minpuntje. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat gepaard gaat met warmteverlies. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een innovatief type inbouwrolluik dat zorgt voor een luchtdicht systeem.
Brochure hier downloaden!

Inspiratie voor je rolluiken opdoen

Rolluiken kopen in Leeuwergem, daar begin je niet zomaar aan. Uiteraard wil je het product eerst zien, voelen, beleven. In het Wilms Experience Center of bij onze verdelers is dat mogelijk. Maar voor je je naar de showroom begeeft, blader eerst eens door onze inspiratiebrochure. Het geeft je de mogelijkheid je alvast te verdiepen in onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, de kleuren en de materialen. Download nu de brochure en verken op voorhand alle opties voor jouw nieuwe rolluiken in Leeuwergem.
De Wilms-rolluiken bezorgen je comfort, verkoeling en veiligheid. Voor elke woning bestaat er een geschikt rolluik. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden wat betreft lamellen, kleuren, kasttype en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Leeuwergem die helemaal passen bij jouw behoeftes. Doe alvast inspiratie op voor jouw rolluiken en download onze online brochure.