Wilms rolluiken in Machelen, al jaren de specialist in rolluiken

Je rolluiken in Machelen maken van je woning een elementair deel uit. Ze stralen veiligheid en bescherming uit of helpen je bij een betere nachtrust. De schaduwmeesters van Wilms helpen je al meer dan 45 jaar om het geschikte rolluik te vinden. Ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen. Download nu de brochure!

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Machelen

Het is vrijwel onmogelijk om traditionele inbouwrolluiken luchtdicht te maken, waardoor er warmteverlies optreedt. Ze nemen op de plaats waar de kast komt te zitten namelijk isolatie weg. Dit weggehaalde stuk isolatie wordt door de ShutterX® opgevuld met een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Zo wordt een bouwknoop vermeden. Jij bespaart bovendien energie, doordat het systeem temperatuurverschillen efficiënt opvangt.

De verschillende soorten rolluiken in Machelen

In de inspiratiebrochure staan onze drie soorten rolluiken in Machelen: opbouwrolluiken, inbouwrolluiken en voorzetrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn de ideale keuze wanneer je geen zin hebt in veel breek- en kapwerk. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Op die manier wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken kan je daarentegen naadloos wegwerken in je interieur. Afhankelijk van de montage is er aan de buitenzijde slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen, zelfs wanneer de rolluiken gesloten zijn.
  • Wil je je rolluiken liever helemaal niet zien, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch komt er bij inbouwrolluiken een minpuntje kijken. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat gepaard gaat met warmteverlies. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een energiezuinig en esthetisch alternatief voor klassieke inbouwrolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Brochure hier downloaden!
Image

De afwerking van je rolluik in Machelen

Wilms heeft het productieproces volledig in eigen handen, van de assemblage tot het transport. Naast de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden op maat gemaakt, zodat ze volledig aansluiten bij jouw wensen. Dat gaat bijvoorbeeld over:
  • De lamellen
  • De rolluikkast
  • Geleiders
We maken voor onze onderdelen gebruik van aluminium of pvc. We leveren tot slot snel maatwerk aan door onze eigen poeder- en natlakkerij.

Inspiratie voor je rolluiken

Rolluiken kopen in Machelen, daar begin je niet zomaar aan. Eerst wil je het product namelijk zien, voelen, beleven. Bij onze verdelers of in het Wilms Experience Center is het allemaal mogelijk. Maar duik eerst eens in onze inspiratiebrochure vooraleer je naar de showroom gaat. Je ontdekt er alvast onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleurstalen en de materialen. Droom weg bij alle mogelijke opties voor jouw nieuwe rolluiken in Machelen. Download nu de brochure!
De Wilms-rolluiken bezorgen je comfort, verkoeling en veiligheid. We vinden een geschikt rolluik voor elke woning. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, kleuren, bedieningssystemen en lamellen kan je rolluiken kopen in Machelen die helemaal passen bij jouw behoeftes. Download onze online brochure voor allerlei rolluikinspiratie.