Ontdek de innovatieve rolluiken van Wilms in Massemen

Je rolluiken in Massemen maken een niet weg te denken deel uit van je woning. Ze stralen veiligheid en bescherming uit of helpen je bij een betere nachtrust. De schaduwmeesters van Wilms zitten al meer dan 45 jaar in het vak en zijn zo de uitgelezen partij om voor jou het geschikte rolluik te vinden. Download de brochure en ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen.

Inspiratie voor je rolluiken opdoen

Koop je nieuwe rolluiken in Massemen, dan denk je daar uiteraard goed over na. Je wil het product eerst kunnen zien, voelen en beleven natuurlijk. Bij onze verdelers of in het Wilms Experience Center is het allemaal mogelijk. Maar duik eerst eens in onze inspiratiebrochure vooraleer je naar de showroom gaat. Je komt er alles in te weten over de drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen. Download snel de brochure en droom even weg bij de mogelijkheden voor jouw nieuwe rolluiken in Massemen.

Afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Massemen

Het productieproces heeft Wilms volledig eigen beheer en vindt plaats op Belgische bodem. Ook de afwerkingsmogelijkheden worden altijd 100% op maat gemaakt. Dat betreft onder andere:
  • Lamellen
  • De rolluikkast
  • Geleiders
We maken voor onze onderdelen gebruik van aluminium of pvc. We leveren tot slot maatwerk dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij.
Image

De verschillende soorten rolluiken in Massemen

In onze brochure kan je terecht voor inspiratie omtrent drie soorten rolluiken in Massemen: inbouwrolluiken, voorzetrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Heb je geen zin in veel breek- en kapwerk, dan zijn voorzetrolluiken de geschikte keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat het niet nodig is om de binnenmuur te perforeren. Op die manier wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen werk je naadloos weg in je interieur. Aan de buitenzijde is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar, afhankelijk van de montage. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen tegen het raam kan plaatsen, zelfs wanneer de rolluiken gesloten zijn.
  • Zie je je rolluiken liever helemaal niet, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch is er aan inbouwrolluiken een keerzijde verbonden. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat zorgt voor warmteverlies. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een innovatief type inbouwrolluik dat zorgt voor een luchtdicht systeem.
Download snel de brochure!

De ShutterX®: innovatieve rolluiken in Massemen

Traditionele inbouwrolluiken zijn vrijwel nooit luchtdicht, waardoor er warmteverlies optreedt. Waar de kast komt te zitten nemen ze namelijk isolatie weg. In dit weggenomen stuk isolatie wordt door de ShutterX® een composiet profiel geplaatst, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Een bouwknoop wordt zo vermeden. Bovendien vangt het systeem temperatuurverschillen efficiënt op, zodat jij energie bespaart.
De Wilms-rolluiken bezorgen je comfort, verkoeling en veiligheid. Er bestaat een geschikt rolluik voor elke woning. En met de uitgebreide keuzemogelijkheden wat betreft lamellen, kasttype, kleuren en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Massemen die helemaal passen bij jouw noden. Graag wat inspiratie op voorhand opdoen? Download dan de online brochure!