Rolluiken in Meetkerke van je betrouwbare schaduwmeester

Je rolluiken in Meetkerke maken essentieel deel uit van je woning. Ze stralen bijvoorbeeld veiligheid en bescherming, helpen je beter slapen of doen je geborgen voelen. Al meer dan 45 jaar staan de schaduwmeesters van Wilms voor je klaar om het geschikte rolluik te vinden. Verken alvast online ons aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen en download de brochure.

De afwerking van je rolluik in Meetkerke

Wilms heeft het productieproces volledig in eigen handen, van de assemblage tot het transport. Net zoals de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden altijd 100% op maat gemaakt. Denk maar aan:
  • Lamellen
  • De rolluikkasten
  • Geleiders
We maken voor onze onderdelen gebruik van aluminium of pvc. Door onze eigen nat- en poederlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk aan.

De ShutterX®: innovatieve rolluiken in Meetkerke

Traditionele inbouwrolluiken kunnen vrijwel onmogelijk luchtdicht gemaakt worden, waardoor er warmteverlies optreedt. Waar de kast komt te zitten nemen ze namelijk isolatie weg. Dit weggehaalde stuk isolatie wordt door de ShutterX® vervangen door een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Zo is er geen sprake van een bouwknoop. Bovendien bespaar jij energie, doordat het systeem temperatuurverschillen doeltreffend opvangt.
Image

Inspiratie voor je rolluiken

Je rolluiken in Meetkerke kopen doe je niet ondoordacht. Eerst wil je het product namelijk zien, voelen, beleven. Bij onze verdelers of in het Wilms Experience Center is het allemaal mogelijk. Maar blader eerst een door onze inspiratiebrochure voor je je naar de showroom begeeft. Je ontdekt er alvast onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleurstalen en de materialen. Droom weg bij alle mogelijke opties voor jouw nieuwe rolluiken in Meetkerke. Download nu de brochure!

De verschillende soorten rolluiken in Meetkerke

In onze brochure kan je terecht voor inspiratie omtrent drie soorten rolluiken in Meetkerke: inbouwrolluiken, voorzetrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn de ideale keuze wanneer je geen zin hebt in veel breek- en kapwerk. Je kan ze eenvoudig voor de ramen plaatsen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Het energiepeil van je woning wordt zo niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen gaan naadloos op in je interieur. Afhankelijk van de montage is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar aan de buitenzijde. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds een vliegenraam tegen het raam kan plaatsen, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je liever helemaal niets van je rolluiken, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch hebben inbouwrolluiken een minpuntje. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat voor warmteverlies zorgt. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een esthetisch en energiezuinig alternatief voor traditionele inbouwrolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Brochure downloaden!
De Wilms-rolluiken bieden je comfort, verkoeling en veiligheid. We vinden een geschikt rolluik voor elke woning. En met de talrijke keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, kleuren, lamellen en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Meetkerke die helemaal passen bij jouw behoeftes. Download onze online brochure en bekijk alle voordelen van onze rolluiken!