Rolluiken in Moorsele voor comfort en veiligheid

Je rolluiken in Moorsele maken van je woning een niet weg te denken deel uit. Ze stralen veiligheid en bescherming uit, geven je een gevoel van geborgenheid en helpen je beter slapen. Al meer dan 45 jaar staan de schaduwmeesters van Wilms voor je klaar om het geschikte rolluik te vinden. Download de brochure en ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen.

De afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Moorsele

Het productieproces van de Wilms-producten vindt plaats op Belgische bodem, in eigen beheer. Ook de afwerkingsmogelijkheden worden altijd 100% op maat gemaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan:
  • De lamellen
  • Rolluikkasten
  • De geleiders
Al onze onderdelen worden vervaardigd uit aluminium of pvc. We leveren tot slot snel maatwerk aan door onze eigen nat- en poederlakkerij.

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Moorsele

Bij klassieke inbouwrolluiken treedt er warmteverlies op, omdat het luchtdicht maken ervan vrijwel onmogelijk is. Ze nemen namelijk isolatie weg op de plaats waar de kast zit. De ShutterX® plaatst een composiet profiel in dit weggehaalde stuk isolatie, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Zo wordt een bouwknoop vermeden. Doordat het systeem bovendien efficiënt temperatuurverschillen opvangt, bespaar jij energie.
Image

De verschillende soorten rolluiken in Moorsele

In onze brochure kan je terecht voor inspiratie omtrent drie soorten rolluiken in Moorsele: inbouwrolluiken, voorzetrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Liever niet te veel breek- en kapwerk? Dan zijn voorzetrolluiken de ideale keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat het niet nodig is om de binnenmuur te perforeren. Het energiepeil van je woning wordt hierdoor niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen werk je naadloos weg in je interieur. Aan de buitenzijde is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar, afhankelijk van de montage. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds een vliegenraam kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je je rolluiken liever helemaal niet zien, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch komt er een minpuntje kijken bij inbouwrolluiken. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat gepaard gaat met warmteverlies. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een esthetisch en energiezuinig alternatief voor klassieke inbouwrolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Download de brochure hier!

Doe inspiratie op voor je rolluiken

Je rolluiken in Moorsele kopen doe je niet ondoordacht. Eerst wil je het product namelijk zien, voelen, beleven. Dat kan in het Wilms Experience Center of bij een lokale verdeler. Maar blader eerst een door onze inspiratiebrochure voor je je naar de showroom begeeft. Je leest er alles over onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen. Download snel de brochure en droom even weg bij de mogelijkheden voor jouw nieuwe rolluiken in Moorsele.
De Wilms-rolluiken bezorgen je comfort, verkoeling en veiligheid. Voor elke woning vinden we een geschikte rolluik. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden wat betreft lamellen, kasttype, kleuren en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Moorsele die helemaal passen bij jouw behoeftes. Graag wat inspiratie op voorhand opdoen? Download dan de online brochure!