Rolluiken in Moorsele voor comfort en veiligheid

Een fundamenteel onderdeel van je woning? Dat zijn je rolluiken in Moorsele. Ze stralen veiligheid en bescherming uit, geven je een gevoel van geborgenheid en helpen je beter slapen. De schaduwmeesters van Wilms zitten al meer dan 45 jaar in het vak en zijn zo de uitgelezen partij om voor jou het geschikte rolluik te vinden. Je ontdekt het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen in de brochure.

Afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Moorsele

Wilms heeft het productieproces volledig in eigen handen, van de extrusie en confectie tot het transport. Net zoals de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden altijd 100% op maat gemaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan:
  • De lamellen
  • Rolluikkasten
  • De geleiders
Onze onderdelen zijn gemaakt uit aluminium of pvc. Door onze eigen nat- en poederlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk aan.

De verschillende soorten rolluiken in Moorsele

In de brochure vind je drie soorten rolluiken in Moorsele: voorzetrolluiken, inbouwrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Liever niet te veel breek- en kapwerk? Dan zijn voorzetrolluiken de ideale keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor het niet nodig is om de binnenmuur te perforeren. Dit zorgt ervoor dat het energiepeil van je woning niet wordt beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken werk je daarentegen naadloos weg in je interieur. Aan de buitenzijde is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar, afhankelijk van de montage. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kunt plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je liever helemaal niets van je rolluiken, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch worden inbouwrolluiken geassocieerd met een minpuntje. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat voor warmteverlies zorgt. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een energiezuinig alternatief voor klassieke rolluiken dat werkt volgens een luchtdicht systeem.
Download de brochure hier!
Image

Inspiratie voor je rolluiken

Koop je nieuwe rolluiken in Moorsele, dan denk je daar uiteraard goed over na. Misschien wil je het product wel liever eerst zien en uittesten. Het kan in ons Experience Center of bij de Wilms-dealers. Maar voor je naar de showroom gaat, duik eerst eens in onze inspiratiebrochure. Je leest er alles over onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen. Download snel de brochure en droom even weg bij de mogelijkheden voor jouw nieuwe rolluiken in Moorsele.

De ShutterX®: energiezuinige rolluiken in Moorsele

Bij traditionele inbouwrolluiken treedt er warmteverlies op, omdat het luchtdicht maken ervan vrijwel onmogelijk is. Ze nemen namelijk op de plaats waar de kast zit isolatie weg. De ShutterX® vult dit weggehaalde stuk isolatie op met een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Zo wordt een bouwknoop vermeden. Bovendien vangt het systeem temperatuurverschillen op een zeer efficiënte manier op, waardoor jij energie bespaart.
De Wilms-rolluiken bieden je comfort, verkoeling en veiligheid. Voor elke woning is er een geschikt rolluik. En met de uitgebreide keuzemogelijkheden wat betreft lamellen, kasttype, kleuren en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Moorsele die helemaal passen bij jouw noden. Download onze online brochure en bekijk alle voordelen van onze rolluiken!