Ontdek de innovatieve rolluiken van Wilms in Moregem

Je rolluiken in Moregem maken van je woning een niet weg te denken deel uit. Ze verbeteren bijvoorbeeld de nachtrust, geven je een gevoel van geborgenheid en rust of stralen veiligheid uit. Al meer dan 45 jaar staan de schaduwmeesters van Wilms voor je klaar om het geschikte rolluik te vinden. Ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen. Download nu de brochure!

Inspiratie voor je rolluiken

Je rolluiken in Moregem kopen doe je niet zomaar. Uiteraard wil je het product eerst zien, voelen, beleven. Het kan in ons Experience Center of bij de Wilms-dealers. Maar duik eerst eens in onze inspiratiebrochure vooraleer je naar de showroom gaat. Je ontdekt er alvast onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleurstalen en de materialen. Download snel de brochure en droom even weg bij de mogelijkheden voor jouw nieuwe rolluiken in Moregem.

De ShutterX®: innovatieve rolluiken in Moregem

Het luchtdicht maken van klassieke inbouwrolluiken is vrijwel onmogelijk, waardoor er warmteverlies optreedt. Ze nemen namelijk op de plaats waar de kast zit isolatie weg. De ShutterX® plaatst een composiet profiel in dit weggehaalde stuk isolatie, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Zo is er geen sprake van een bouwknoop. Jij bespaart bovendien energie, doordat het systeem temperatuurverschillen efficiënt opvangt.
Image

De verschillende soorten rolluiken in Moregem

In de brochure doe je inspiratie op over onze drie soorten rolluiken in Moregem: voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Heb je liever niet te veel breek- en kapwerk, dan zijn voorzetrolluiken een goede keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat het niet nodig is om de binnenmuur te perforeren. Hierdoor wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken kan je daarentegen naadloos wegwerken in je interieur. Afhankelijk van de montage is er aan de buitenzijde slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je liever helemaal niets zien van je rolluiken, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch komt er bij inbouwrolluiken een minpuntje kijken. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat met warmteverlies gepaard gaat. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een energiezuinig alternatief voor klassieke rolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Download snel de brochure!

De afwerking van je rolluik in Moregem

Het productieproces van de Wilms-producten vindt plaats op Belgische bodem, in eigen beheer. Bovendien worden ook de afwerkingsmogelijkheden altijd 100% op maat gemaakt. Dat gaat onder andere over:
  • De lamellen
  • De rolluikkast
  • Geleiders
Onze onderdelen zijn gemaakt uit aluminium of pvc. Door onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk aan.
De Wilms-rolluiken bieden je comfort, verkoeling en veiligheid. Er bestaat een geschikt rolluik voor elke woning. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden wat betreft kleuren, lamellen, kasttype en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Moregem die helemaal passen bij jouw noden. Download onze online brochure voor allerlei rolluikinspiratie.