Wilms rolluiken in Munkzwalm, al jaren de specialist in rolluiken

Je rolluiken in Munkzwalm maken een niet weg te denken deel uit van je woning. Ze stralen veiligheid uit, helpen je bij een betere nachtrust of bieden je een gevoel van geborgenheid en rust. De schaduwmeesters van Wilms hebben al meer dan 45 jaar ervaring op de teller staan. Zij weten perfect wat het geschikte rolluik is voor je woning. Blader door ons aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen. Download hier de brochure.

Inspiratie voor je rolluiken opdoen

Je rolluiken in Munkzwalm kopen doe je niet zomaar. Natuurlijk wil je het product eerst kunnen zien, voelen en beleven. Je doet het in het Wilms Experience Center of bij de lokale verdelers. Maar voor je naar de showroom gaat, duik eerst eens in onze inspiratiebrochure. Je leest er alles over onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen. Download op voorhand de brochure en laat alle mogelijke opties voor je rolluiken in Munkzwalm op je afkomen.

Afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Munkzwalm

Wilms heeft het productieproces volledig in eigen handen, van de extrusie en confectie tot het transport. De afwerkingsmogelijkheden worden bovendien ook 100% op maat gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan:
  • De lamellen
  • De rolluikkasten
  • De geleiders
Elk deel wordt gemaakt uit aluminium of pvc. We leveren tot slot snel maatwerk aan door onze eigen nat- en poederlakkerij.
Image

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Munkzwalm

Bij klassieke inbouwrolluiken treedt er warmteverlies op, omdat die vrijwel onmogelijk luchtdicht kunnen worden gemaakt. Ze nemen op de plaats waar de kast komt te zitten namelijk isolatie weg. De ShutterX® vervangt dit weggenomen stuk isolatie door een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Zo wordt een bouwknoop vermeden. Het systeem vangt bovendien temperatuurverschillen doeltreffend op, zodat jij energie bespaart.

De verschillende soorten rolluiken in Munkzwalm

In de inspiratiebrochure staan onze drie soorten rolluiken in Munkzwalm: opbouwrolluiken, inbouwrolluiken en voorzetrolluiken.
  • Heb je geen zin in veel breek- en kapwerk, dan zijn voorzetrolluiken de geschikte keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat het niet nodig is om de binnenmuur te perforeren. Het energiepeil van je woning wordt op die manier niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen kan je naadloos wegwerken in je interieur. Afhankelijk van de montage is er aan de buitenzijde slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kunt plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je je rolluiken liever helemaal niet, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch komt er bij inbouwrolluiken een minpuntje kijken. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat zorgt voor warmteverlies. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een energiezuinig alternatief voor traditionele rolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Brochure hier downloaden!
De Wilms-rolluiken bieden je verkoeling, veiligheid en comfort. Er bestaat een geschikt rolluik voor elke woning. En met de uitgebreide keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, kleuren, bedieningssystemen en lamellen kan je rolluiken kopen in Munkzwalm die helemaal passen bij jouw behoeftes. Doe alvast inspiratie op voor jouw rolluiken en download onze online brochure.
Gratis magnum prosecco