Rolluiken in Munsterbilzen van je betrouwbare schaduwmeester

Je rolluiken in Munsterbilzen maken essentieel deel uit van je woning. Ze stralen veiligheid uit, helpen je bij een betere nachtrust of bieden je een gevoel van geborgenheid en rust. De schaduwmeesters van Wilms zitten al meer dan 45 jaar in het vak en zijn zo de uitgelezen partij om voor jou het geschikte rolluik te vinden. Download de brochure en ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen.

Doe inspiratie op voor je rolluiken

Rolluiken kopen in Munsterbilzen, daar begin je niet zomaar aan. Je wil het product eerst kunnen zien, voelen en beleven natuurlijk. Dat is mogelijk in het Wilms Experience Center of bij de plaatselijke dealers. Maar grasduin eerst eens door onze inspiratiebrochure voor je naar de showroom trekt. Het geeft je de mogelijkheid je alvast te verdiepen in onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, de kleuren en de materialen. Download snel de brochure en droom even weg bij de mogelijkheden voor jouw nieuwe rolluiken in Munsterbilzen.

Afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Munsterbilzen

Het productieproces heeft Wilms volledig eigen beheer en vindt plaats op Belgische bodem. Net zoals de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden op maat gemaakt, zodat ze volledig aansluiten bij jouw wensen. Dat gaat onder andere over:
  • De lamellen
  • De rolluikkast
  • De geleiders
We maken voor onze onderdelen gebruik van aluminium of pvc. Door onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk aan.
Image

De verschillende soorten rolluiken in Munsterbilzen

In de brochure doe je inspiratie op over onze drie soorten rolluiken in Munsterbilzen: voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Liever niet te veel breek- en kapwerk? Dan zijn voorzetrolluiken de ideale keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat er geen perforatie van de binnenmuur plaatsvindt. Hierdoor wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken kan je daarentegen naadloos wegwerken in je interieur. Afhankelijk van de montage is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar aan de buitenzijde. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je je rolluiken liever helemaal niet zien, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch is er een keerzijde aan inbouwrolluiken verbonden. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat gepaard gaat met warmteverlies. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een esthetisch en energiezuinig alternatief voor klassieke inbouwrolluiken dat werkt volgens een volledig luchtdicht systeem.
Download de brochure hier!

De ShutterX®: innovatieve rolluiken in Munsterbilzen

Traditionele inbouwrolluiken kunnen vrijwel onmogelijk luchtdicht gemaakt worden, waardoor er warmteverlies optreedt. Op de plaats waar de kast komt te zitten, nemen ze namelijk isolatie weg. De ShutterX® plaatst een composiet profiel in dit weggenomen stuk isolatie, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Er is zo geen sprake van een bouwknoop. Het systeem vangt bovendien temperatuurverschillen op een zeer efficiënte manier op, waardoor jij energie bespaart.
De Wilms-rolluiken bieden je comfort, veiligheid en verkoeling. Voor elke woning bestaat er een geschikt rolluik. En met de talrijke keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, lamellen, bedieningssystemen en kleuren kan jij rolluiken kopen in Munsterbilzen die helemaal passen bij jouw behoeftes. Graag wat inspiratie op voorhand opdoen? Download dan de online brochure!