Rolluiken in Nederzwalm-Hermelgem van je betrouwbare schaduwmeester

Je rolluiken in Nederzwalm-Hermelgem maken een niet weg te denken deel uit van je woning. Ze verbeteren bijvoorbeeld de nachtrust, geven je een gevoel van geborgenheid en rust of stralen veiligheid uit. De schaduwmeesters van Wilms hebben al meer dan 45 jaar ervaring op de teller staan. Zij weten perfect wat het geschikte rolluik is voor je woning. Download de brochure en ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen.

De verschillende soorten rolluiken in Nederzwalm-Hermelgem

In de brochure vind je drie soorten rolluiken in Nederzwalm-Hermelgem: voorzetrolluiken, inbouwrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Heb je liever niet te veel breek- en kapwerk, dan zijn voorzetrolluiken een goede keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat er geen perforatie van de binnenmuur plaatsvindt. Het energiepeil van je woning wordt hierdoor niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken werk je daarentegen naadloos weg in je interieur. Afhankelijk van de montage is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast aan de buitenzijde zichtbaar. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je liever helemaal niets van je rolluiken, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch komt er een minpuntje kijken bij inbouwrolluiken. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat voor warmteverlies zorgt. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een energiezuinig en esthetisch alternatief voor traditionele inbouwrolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Download de brochure!

De afwerking van je rolluik in Nederzwalm-Hermelgem

Wilms voert het productieproces volledig uit in eigen beheer op Belgische bodem. De afwerkingsmogelijkheden worden ook 100% op maat gemaakt, zodat ze maximaal inspelen op jouw wensen. Dat betreft bijvoorbeeld:
  • Lamellen
  • Rolluikkasten
  • De geleiders
Al onze onderdelen worden vervaardigd uit aluminium of pvc. Dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk.
Image

Inspiratie voor je rolluiken opdoen

Koop je nieuwe rolluiken in Nederzwalm-Hermelgem, dan denk je daar uiteraard goed over na. Eerst wil je het product namelijk zien, voelen, beleven. Bij onze verdelers of in het Wilms Experience Center is het allemaal mogelijk. Maar duik eerst eens in onze inspiratiebrochure vooraleer je naar de showroom gaat. Het is de manier bij uitstek om onze soorten rolluiken, bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen te leren kennen. Download hier de brochure en droom lekker weg bij alle mogelijke opties voor je nieuwe rolluiken in Nederzwalm-Hermelgem.

De ShutterX®: energiezuinige rolluiken in Nederzwalm-Hermelgem

Het luchtdicht maken van traditionele inbouwrolluiken is vrijwel onmogelijk, waardoor er warmteverlies optreedt. Waar de kast komt te zitten nemen ze namelijk isolatie weg. De ShutterX® vervangt dit weggenomen stuk isolatie door een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Hierdoor wordt een bouwknoop vermeden. Bovendien vangt het systeem temperatuurverschillen op een zeer efficiënte manier op, waardoor jij energie bespaart.
De Wilms-rolluiken bieden je verkoeling, veiligheid en comfort. We vinden voor elke woning een geschikte rolluik. En met de uitgebreide keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, kleuren, bedieningssystemen en lamellen kan je rolluiken kopen in Nederzwalm-Hermelgem die helemaal passen bij jouw behoeftes. Download onze online brochure voor allerlei rolluikinspiratie.