Wilms rolluiken in Nieuwmunster, al jaren de specialist in rolluiken

Rolluiken in Nieuwmunster zijn van je woning een fundamenteel onderdeel. Ze stralen bijvoorbeeld veiligheid en bescherming, helpen je beter slapen of doen je geborgen voelen. De schaduwmeesters van Wilms hebben al meer dan 45 jaar ervaring op de teller staan. Zij weten perfect wat het geschikte rolluik is voor je woning. Ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen. Download nu de brochure!

De verschillende soorten rolluiken in Nieuwmunster

In onze brochure kan je terecht voor inspiratie omtrent drie soorten rolluiken in Nieuwmunster: inbouwrolluiken, voorzetrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Heb je geen zin in veel breek- en kapwerk, dan zijn voorzetrolluiken de geschikte keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur plaatsvindt. Het energiepeil van je woning wordt hierdoor niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken werk je daarentegen naadloos weg in je interieur. Er is slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast aan de buitenzijde zichtbaar, afhankelijk van de montage. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds een vliegenraam kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je je rolluiken liever helemaal niet zien, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch komt er een minpuntje kijken bij inbouwrolluiken. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat voor warmteverlies zorgt. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een esthetisch en energiezuinig alternatief voor traditionele inbouwrolluiken dat werkt volgens een volledig luchtdicht systeem.
Download de brochure!

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Nieuwmunster

Traditionele inbouwrolluiken zijn vrijwel nooit luchtdicht, waardoor er warmteverlies optreedt. Ze nemen op de plaats waar de kast komt te zitten namelijk isolatie weg. In dit weggenomen stuk isolatie wordt door de ShutterX® een composiet profiel geplaatst, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Een bouwknoop wordt zo vermeden. Jij bespaart bovendien energie, doordat het systeem temperatuurverschillen doeltreffend opvangt.
Image

De afwerking van je rolluik in Nieuwmunster

Wilms heeft het productieproces volledig in eigen handen, van de assemblage tot het transport. Net zoals de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden op maat gemaakt, zodat ze volledig aansluiten bij jouw wensen. Dat gaat onder andere over:
  • De lamellen
  • Rolluikkasten
  • Geleiders
Elk deel wordt gemaakt uit aluminium of pvc. Door onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk aan.

Doe inspiratie op voor je rolluiken

Je rolluiken in Nieuwmunster kopen doe je niet zomaar. Eerst wil je het product namelijk zien, voelen, beleven. Onze schaduwmeesters in het Wilms Experience Center of de lokale dealers maken het mogelijk. Maar voor je je naar de showroom begeeft, blader eerst eens door onze inspiratiebrochure. Je leest er alles over onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen. Download snel de brochure en droom even weg bij de mogelijkheden voor jouw nieuwe rolluiken in Nieuwmunster.
De Wilms-rolluiken bieden je verkoeling, comfort en veiligheid. Voor elke woning vinden we een geschikte rolluik. En met de uitgebreide keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, lamellen, bedieningssystemen en kleuren kan jij rolluiken kopen in Nieuwmunster die helemaal passen bij jouw noden. Download onze online brochure en doe alvast inspiratie op voor jouw rolluiken.