Wilms rolluiken in Nieuwmunster, al jaren de specialist in rolluiken

Een essentieel onderdeel van je woning? Dat zijn je rolluiken in Nieuwmunster. Ze verbeteren bijvoorbeeld de nachtrust, geven je een gevoel van geborgenheid en rust of stralen veiligheid uit. De schaduwmeesters van Wilms hebben al meer dan 45 jaar ervaring op de teller staan. Zij weten perfect wat het geschikte rolluik is voor je woning. Download de brochure en ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen.

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Nieuwmunster

Het is vrijwel onmogelijk om klassieke inbouwrolluiken luchtdicht te maken, waardoor er warmteverlies optreedt. Waar de kast komt te zitten nemen ze namelijk isolatie weg. Dit weggehaalde stuk isolatie wordt door de ShutterX® opgevuld met een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Hierdoor wordt een bouwknoop vermeden. Bovendien bespaar jij energie, doordat het systeem temperatuurverschillen doeltreffend opvangt.

De verschillende soorten rolluiken in Nieuwmunster

In onze brochure kan je terecht voor inspiratie omtrent drie soorten rolluiken in Nieuwmunster: inbouwrolluiken, voorzetrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn ideaal als je breek- en kapwerk wil vermijden. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Het energiepeil van je woning wordt zo niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen gaan naadloos op in je interieur. Er is slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar aan de buitenzijde, afhankelijk van de montage. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen tegen het raam kan plaatsen, zelfs wanneer de rolluiken gesloten zijn.
  • Wil je je rolluiken liever helemaal niet zien, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch brengen inbouwrolluiken een minpuntje met zich mee. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat met warmteverlies gepaard gaat. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een energiezuinig alternatief voor klassieke rolluiken dat werkt volgens een luchtdicht systeem.
Download de brochure!
Image

Doe inspiratie op voor je rolluiken

Je rolluiken in Nieuwmunster kopen doe je niet ondoordacht. Je wil het product eerst kunnen zien, voelen en beleven natuurlijk. Dat is mogelijk in het Wilms Experience Center of bij de plaatselijke dealers. Maar voor je naar de showroom gaat, is het een goed idee om al eens in onze inspiratiebrochure te duiken. Je ontdekt er alvast onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleurstalen en de materialen. Download op voorhand de brochure en laat alle mogelijke opties voor je rolluiken in Nieuwmunster op je afkomen.

Afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Nieuwmunster

Wilms heeft het productieproces volledig in eigen handen, van de assemblage tot het transport. Naast de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden op maat gemaakt, zodat ze volledig aansluiten bij jouw wensen. Dat gaat onder andere over:
  • De lamellen
  • Rolluikkast
  • De geleiders
Voor onze onderdelen maken we enkel gebruik van aluminium of pvc. We leveren tot slot snel maatwerk aan door onze eigen poeder- en natlakkerij.
De Wilms-rolluiken bieden je comfort, veiligheid en verkoeling. Voor elke woning is er een geschikt rolluik. En met de talrijke keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, lamellen, bedieningssystemen en kleuren kan jij rolluiken kopen in Nieuwmunster die helemaal passen bij jouw behoeftes. Download onze online brochure voor allerlei rolluikinspiratie.