Wilms rolluiken in Nieuwmunster, al jaren de specialist in rolluiken

Je rolluiken in Nieuwmunster maken van je woning een niet weg te denken onderdeel uit. Ze stralen veiligheid uit, geven je een geborgen gevoel en verbeteren de nachtrust. Al meer dan 45 jaar zitten onze schaduwmeesters in het vak. Dat maakt van hen de uitgelezen partij om de perfecte rolluiken voor jou te vinden. Je ontdekt het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen in de brochure.

Inspiratie voor je rolluiken

Je rolluiken in Nieuwmunster kopen doe je niet zomaar. Natuurlijk wil je het product eerst kunnen zien, voelen en beleven. Dat kan in het Wilms Experience Center of bij een lokale verdeler. Maar duik eerst eens in onze inspiratiebrochure vooraleer je naar de showroom gaat. Je komt er alles in te weten over de drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen. Download snel de brochure en droom even weg bij de mogelijkheden voor jouw nieuwe rolluiken in Nieuwmunster.

De ShutterX®: energiezuinige rolluiken in Nieuwmunster

Het luchtdicht maken van traditionele inbouwrolluiken is vrijwel onmogelijk, waardoor er warmteverlies optreedt. Ze nemen namelijk isolatie weg op de plaats waar de kast komt te zitten. De ShutterX® vervangt dit weggehaalde stuk isolatie door een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Er is zo geen sprake van een bouwknoop. Het systeem vangt bovendien temperatuurverschillen op een zeer efficiënte manier op, waardoor jij energie bespaart.
Image

De verschillende soorten rolluiken in Nieuwmunster

In de brochure vind je drie soorten rolluiken in Nieuwmunster: voorzetrolluiken, inbouwrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Heb je geen zin in veel breek- en kapwerk, dan zijn voorzetrolluiken de geschikte keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat er geen perforatie van de binnenmuur plaatsvindt. Hierdoor wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken werk je daarentegen naadloos weg in je interieur. Er is slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast aan de buitenzijde zichtbaar, afhankelijk van de montage. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds een vliegenraam tegen het raam kan plaatsen, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je liever helemaal niks van je rolluiken, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch brengen inbouwrolluiken een minpuntje met zich mee. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat gepaard gaat met warmteverlies. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een esthetisch en energiezuinig alternatief voor klassieke inbouwrolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Download de brochure!

Afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Nieuwmunster

Wilms voert het productieproces volledig uit in eigen beheer op Belgische bodem. Net zoals de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden altijd 100% op maat gemaakt. Dat betreft bijvoorbeeld:
  • Lamellen
  • Rolluikkast
  • De geleiders
Onze onderdelen zijn gemaakt uit aluminium of pvc. We leveren tot slot snel maatwerk aan door onze eigen nat- en poederlakkerij.
De Wilms-rolluiken bieden je verkoeling, veiligheid en comfort. Voor elke woning vinden we een geschikte rolluik. En met de uitgebreide keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, kleuren, lamellen en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Nieuwmunster die helemaal passen bij jouw behoeftes. Download de online brochure en doe op voorhand wat inspiratie op!