Rolluiken in Olsene van je betrouwbare schaduwmeester

Je rolluiken in Olsene maken van je woning een niet weg te denken deel uit. Ze verbeteren bijvoorbeeld de nachtrust, geven je een gevoel van geborgenheid en rust of stralen veiligheid uit. De schaduwmeesters van Wilms zitten al meer dan 45 jaar in het vak en zijn zo de uitgelezen partij om voor jou het geschikte rolluik te vinden. Verken alvast online ons aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen en download de brochure.

De verschillende soorten rolluiken in Olsene

In de brochure vind je drie soorten rolluiken in Olsene: voorzetrolluiken, inbouwrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn de geschikte keuze wanneer je breek- en kapwerk wil vermijden. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat er geen perforatie van de binnenmuur plaatsvindt. Het energiepeil van je woning wordt op die manier niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken werk je daarentegen naadloos weg in je interieur. Er is slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar aan de buitenzijde, afhankelijk van de montage. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds een vliegenraam kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je liever helemaal niets zien van je rolluiken, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch komt er bij inbouwrolluiken een minpuntje kijken. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat voor warmteverlies zorgt. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een esthetisch en energiezuinig alternatief voor traditionele inbouwrolluiken dat werkt volgens een volledig luchtdicht systeem.
Download nu de brochure!

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Olsene

Bij klassieke inbouwrolluiken treedt er warmteverlies op, omdat het luchtdicht maken ervan vrijwel onmogelijk is. Waar de kast komt te zitten nemen ze namelijk isolatie weg. De ShutterX® plaatst een composiet profiel in dit weggenomen stuk isolatie, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Hierdoor wordt een bouwknoop uit de weg gegaan. Het systeem vangt bovendien temperatuurverschillen efficiënt op, zodat jij energie bespaart.
Image

Inspiratie voor je rolluiken

Rolluiken kopen in Olsene, daar begin je niet zomaar aan. Je wil het product ongetwijfeld eerst eens zien en uittesten. Het kan in ons Experience Center of bij de Wilms-dealers. Maar grasduin eerst eens door onze inspiratiebrochure voor je naar de showroom trekt. Je komt er alles in te weten over de drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen. Download op voorhand de brochure en laat alle mogelijke opties voor je rolluiken in Olsene op je afkomen.

Afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Olsene

Wilms voert het productieproces volledig uit in eigen beheer op Belgische bodem. Naast de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden op maat gemaakt, zodat ze volledig aansluiten bij jouw wensen. Denk maar aan:
  • Lamellen
  • Rolluikkasten
  • Geleiders
Al onze onderdelen worden vervaardigd uit aluminium of pvc. Door onze eigen nat- en poederlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk aan.
De Wilms-rolluiken bieden je comfort, veiligheid en verkoeling. Voor elke woning bestaat er een geschikt rolluik. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden wat betreft kleuren, lamellen, kasttype en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Olsene die helemaal passen bij jouw noden. Doe alvast inspiratie op voor jouw rolluiken en download onze online brochure.