Innovatie en kwaliteit met Wilms rolluiken in Ooike

Je rolluiken in Ooike maken fundamenteel deel uit van je woning. Ze verbeteren bijvoorbeeld de nachtrust, geven je een gevoel van geborgenheid en rust of stralen veiligheid uit. De schaduwmeesters van Wilms hebben al meer dan 45 jaar ervaring op de teller staan. Zij weten perfect wat het geschikte rolluik is voor je woning. Je ontdekt het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen in de brochure.

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Ooike

Bij klassieke inbouwrolluiken treedt er warmteverlies op, omdat het luchtdicht maken ervan vrijwel onmogelijk is. Waar de kast komt te zitten nemen ze namelijk isolatie weg. Dit weggehaalde stuk isolatie wordt door de ShutterX® opgevuld met een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Er is zo geen sprake van een bouwknoop. Bovendien vangt het systeem temperatuurverschillen doeltreffend op, zodat jij energie bespaart.

Inspiratie voor je rolluiken opdoen

Je rolluiken in Ooike kopen doe je niet zomaar. Je wil het product ongetwijfeld eerst eens zien en uittesten. Bij onze verdelers of in het Wilms Experience Center is het allemaal mogelijk. Maar duik eerst eens in onze inspiratiebrochure vooraleer je naar de showroom gaat. Je leest er alles over onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen. Laat je op voorhand inspireren door alle mogelijkheden voor je rolluiken in Ooike. Download hier de brochure!
Image

De verschillende soorten rolluiken in Ooike

In de brochure vind je drie soorten rolluiken in Ooike: voorzetrolluiken, inbouwrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Liever niet te veel breek- en kapwerk? Dan zijn voorzetrolluiken de ideale keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Op die manier wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen gaan naadloos op in je interieur. Afhankelijk van de montage is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar aan de buitenzijde. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds een vliegenraam tegen het raam kan plaatsen, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je liever helemaal niets van je rolluiken, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch worden inbouwrolluiken geassocieerd met een minpuntje. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat voor warmteverlies zorgt. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een esthetisch en energiezuinig alternatief voor klassieke inbouwrolluiken dat werkt volgens een volledig luchtdicht systeem.
Download nu de brochure!

De afwerking van je rolluik in Ooike

Het productieproces van de Wilms-producten gebeurt in eigen beheer op Belgische bodem. Bovendien worden ook de afwerkingsmogelijkheden altijd 100% op maat gemaakt. Dat gaat onder andere over:
  • De lamellen
  • Rolluikkast
  • De geleiders
We maken voor onze onderdelen gebruik van aluminium of pvc. Door onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk aan.
De Wilms-rolluiken bieden je verkoeling, veiligheid en comfort. Er bestaat een geschikt rolluik voor elke woning. En met de uitgebreide keuzemogelijkheden wat betreft kleuren, lamellen, kasttype en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Ooike die helemaal passen bij jouw noden. Download de online brochure en doe op voorhand wat inspiratie op!