Innovatie en kwaliteit met Wilms rolluiken in Ooike

Je rolluiken in Ooike maken van je woning een niet weg te denken onderdeel uit. Ze stralen veiligheid uit, helpen je bij een betere nachtrust of bieden je een gevoel van geborgenheid en rust. Al meer dan 45 jaar helpen de schaduwmeesters van Wilms je om het geschikte rolluik te vinden. Download de brochure en ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen.

De ShutterX®: innovatieve rolluiken in Ooike

Bij klassieke inbouwrolluiken treedt er warmteverlies op, omdat het luchtdicht maken ervan vrijwel onmogelijk is. Ze nemen namelijk isolatie weg op de plaats waar de kast zit. De ShutterX® vult dit weggehaalde stuk isolatie op met een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Hierdoor wordt een bouwknoop vermeden. Bovendien bespaar jij energie, doordat het systeem temperatuurverschillen doeltreffend opvangt.

Inspiratie voor je rolluiken

Rolluiken kopen in Ooike? Dat doe je niet zomaar. Uiteraard wil je het product eerst zien, voelen, beleven. Dat is mogelijk in het Wilms Experience Center of bij de plaatselijke dealers. Maar voor je naar de showroom trekt, grasduin eerst eens door onze inspiratiebrochure. Je ontdekt er alvast onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleurstalen en de materialen. Download snel de brochure en droom even weg bij de mogelijkheden voor jouw nieuwe rolluiken in Ooike.
Image

De verschillende soorten rolluiken in Ooike

In de inspiratiebrochure staan onze drie soorten rolluiken in Ooike: opbouwrolluiken, inbouwrolluiken en voorzetrolluiken.
  • Wanneer je breek- en kapwerk wil vermijden, zijn voorzetrolluiken de geschikte keuze. Je kan ze eenvoudig voor de ramen plaatsen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Zo wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen werk je naadloos weg in je interieur. Afhankelijk van de montage is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast aan de buitenzijde zichtbaar. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds een vliegenraam kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je liever helemaal niks van je rolluiken, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch hebben inbouwrolluiken een minpuntje. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat zorgt voor warmteverlies. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een innovatief type inbouwrolluik dat zorgt voor een luchtdicht systeem.
Download de brochure!

De afwerking van je rolluik in Ooike

Wilms heeft het productieproces volledig in eigen handen, van de assemblage tot het transport. Naast de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden op maat gemaakt, zodat ze volledig aansluiten bij jouw wensen. Dat gaat bijvoorbeeld over:
  • De lamellen
  • Rolluikkast
  • De geleiders
Elk deel wordt gemaakt uit aluminium of pvc. We leveren tot slot snel maatwerk aan door onze eigen poeder- en natlakkerij.
De Wilms-rolluiken bieden je comfort, veiligheid en verkoeling. We vinden voor elke woning een geschikte rolluik. En met de uitgebreide keuzemogelijkheden wat betreft kleuren, lamellen, kasttype en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Ooike die helemaal passen bij jouw noden. Graag wat inspiratie op voorhand opdoen? Download dan de online brochure!
Gratis magnum prosecco