Reken voor je rolluiken in Passendale op onze schaduwmeesters

Een cruciaal onderdeel van je woning? Dat zijn je rolluiken in Passendale. Ze stralen bijvoorbeeld veiligheid en bescherming, helpen je beter slapen of doen je geborgen voelen. Al meer dan 45 jaar helpen de schaduwmeesters van Wilms je om het geschikte rolluik te vinden. Ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen. Download nu de brochure!

Doe inspiratie op voor je rolluiken

Rolluiken kopen in Passendale? Dat doe je niet zomaar. Je wil het product eerst kunnen zien, voelen en beleven natuurlijk. Het kan in ons Experience Center of bij de Wilms-dealers. Maar duik eerst eens in onze inspiratiebrochure vooraleer je naar de showroom gaat. Het is de ideale manier om alvast kennis te maken met onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, de kleuren en materialen. Laat je op voorhand inspireren door alle mogelijkheden voor je rolluiken in Passendale. Download hier de brochure!

De verschillende soorten rolluiken in Passendale

In de inspiratiebrochure staan onze drie soorten rolluiken in Passendale: opbouwrolluiken, inbouwrolluiken en voorzetrolluiken.
  • Heb je liever niet te veel breek- en kapwerk, dan zijn voorzetrolluiken een goede keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat er geen perforatie van de binnenmuur plaatsvindt. Het energiepeil van je woning wordt zo niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen gaan naadloos op in je interieur. Aan de buitenzijde is er – afhankelijk van de montage – slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds een vliegenraam kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je liever helemaal niks van je rolluiken, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch is er een keerzijde aan inbouwrolluiken verbonden. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat voor warmteverlies zorgt. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een esthetisch en energiezuinig alternatief voor klassieke inbouwrolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Download nu de brochure!
Image

De afwerking van je rolluik in Passendale

Het productieproces van de Wilms-producten gebeurt in eigen beheer op Belgische bodem. Net zoals de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden altijd 100% op maat gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan:
  • De lamellen
  • Rolluikkast
  • De geleiders
We vervaardigen onze onderdelen uit aluminium of pvc. Door onze eigen nat- en poederlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk aan.

De ShutterX®: innovatieve rolluiken in Passendale

Traditionele inbouwrolluiken zijn vrijwel nooit luchtdicht, waardoor er warmteverlies optreedt. Op de plaats waar de kast zit, nemen ze namelijk isolatie weg. De ShutterX® vervangt dit weggehaalde stuk isolatie door een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Hierdoor wordt een bouwknoop vermeden. Doordat het systeem bovendien efficiënt temperatuurverschillen opvangt, bespaar jij energie.
De Wilms-rolluiken bieden je verkoeling, veiligheid en comfort. Er is een geschikt rolluik voor elke woning. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, kleuren, lamellen en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Passendale die helemaal passen bij jouw noden. Download onze online brochure voor allerlei rolluikinspiratie.