Innovatie en kwaliteit met Wilms rolluiken in Paulatem

Een fundamenteel onderdeel van je woning? Dat zijn je rolluiken in Paulatem. Ze stralen veiligheid en bescherming uit, geven je een gevoel van geborgenheid en helpen je beter slapen. De schaduwmeesters van Wilms helpen je al meer dan 45 jaar om het geschikte rolluik te vinden. Verken alvast online ons aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen en download de brochure.

De verschillende soorten rolluiken in Paulatem

In de inspiratiebrochure staan de drie soorten rolluiken in Paulatem die we in het aanbod hebben: opbouwrolluiken, voorzetrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Liever niet te veel breek- en kapwerk? Dan zijn voorzetrolluiken de ideale keuze. Je kan ze eenvoudig voor de ramen plaatsen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Het energiepeil van je woning wordt hierdoor niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken gaan daarentegen naadloos op in je interieur. Afhankelijk van de montage is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar aan de buitenzijde. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je liever helemaal niks zien van je rolluiken, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch hebben inbouwrolluiken een minpuntje. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat gepaard gaat met warmteverlies. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een energiezuinig alternatief voor klassieke rolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Brochure hier downloaden!

Inspiratie voor je rolluiken opdoen

Wil je nieuwe rolluiken kopen in Paulatem? Dan begin je daar niet zomaar aan. Misschien wil je het product wel liever eerst zien en uittesten. Het kan in ons Experience Center of bij de Wilms-dealers. Maar grasduin eerst eens door onze inspiratiebrochure voor je naar de showroom trekt. Je komt er alles in te weten over de drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen. Download snel de brochure en droom even weg bij de mogelijkheden voor jouw nieuwe rolluiken in Paulatem.
Image

De ShutterX®: energiezuinige rolluiken in Paulatem

Het is vrijwel onmogelijk om klassieke inbouwrolluiken luchtdicht te maken, waardoor er warmteverlies optreedt. Ze nemen op de plaats waar de kast komt te zitten namelijk isolatie weg. In dit weggenomen stuk isolatie wordt door de ShutterX® een composiet profiel geplaatst, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Er is zo geen sprake van een bouwknoop. Bovendien vangt het systeem temperatuurverschillen op een zeer efficiënte manier op, waardoor jij energie bespaart.

Afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Paulatem

Wilms heeft het productieproces volledig in eigen handen, van de extrusie en confectie tot het transport. De afwerkingsmogelijkheden worden bovendien ook 100% op maat gemaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan:
  • De lamellen
  • De rolluikkasten
  • Geleiders
Alle onderdelen worden bij ons gemaakt uit aluminium of pvc. We leveren tot slot snel maatwerk aan door onze eigen nat- en poederlakkerij.
De Wilms-rolluiken bieden je comfort, veiligheid en verkoeling. We vinden een geschikt rolluik voor elke woning. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden wat betreft lamellen, kleuren, kasttype en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Paulatem die helemaal passen bij jouw behoeftes. Download de online brochure en doe op voorhand wat inspiratie op!