Innovatie en kwaliteit met Wilms rolluiken in Paulatem

Je rolluiken in Paulatem maken cruciaal deel uit van je woning. Ze stralen veiligheid uit, helpen je bij een betere nachtrust of bieden je een gevoel van geborgenheid en rust. De schaduwmeesters van Wilms hebben al meer dan 45 jaar ervaring op de teller staan. Zij weten perfect wat het geschikte rolluik is voor je woning. Download de brochure en ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen.

Inspiratie voor je rolluiken opdoen

Wil je nieuwe rolluiken kopen in Paulatem? Dan begin je daar niet zomaar aan. Uiteraard wil je het product eerst zien, voelen, beleven. Dat is mogelijk in het Wilms Experience Center of bij de plaatselijke dealers. Maar voor je naar de showroom trekt, grasduin eerst eens door onze inspiratiebrochure. Het is de manier bij uitstek om onze soorten rolluiken, bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen te leren kennen. Download hier de brochure en droom lekker weg bij alle mogelijke opties voor je nieuwe rolluiken in Paulatem.

Afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Paulatem

Wilms voert het productieproces volledig uit in eigen beheer op Belgische bodem. Net zoals de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden altijd 100% op maat gemaakt. Denk maar aan:
  • De lamellen
  • Rolluikkast
  • De geleiders
Al onze onderdelen worden vervaardigd uit aluminium of pvc. We leveren tot slot snel maatwerk aan door onze eigen poeder- en natlakkerij.
Image

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Paulatem

Er treedt bij traditionele inbouwrolluiken warmteverlies op, omdat die vrijwel onmogelijk luchtdicht kunnen worden gemaakt. Ze nemen namelijk isolatie weg op de plaats waar de kast zit. Dit weggehaalde stuk isolatie wordt door de ShutterX® opgevuld met een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Hierdoor wordt een bouwknoop uit de weg gegaan. Bovendien bespaar jij energie, doordat het systeem temperatuurverschillen efficiënt opvangt.

De verschillende soorten rolluiken in Paulatem

In onze brochure kan je terecht voor inspiratie omtrent drie soorten rolluiken in Paulatem: inbouwrolluiken, voorzetrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Heb je liever niet te veel breek- en kapwerk, dan zijn voorzetrolluiken een goede keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor het niet nodig is om de binnenmuur te perforeren. Het energiepeil van je woning wordt zo niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen werk je naadloos weg in je interieur. Aan de buitenzijde is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar, afhankelijk van de montage. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je liever helemaal niks zien van je rolluiken, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch is er een keerzijde aan inbouwrolluiken verbonden. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat voor warmteverlies zorgt. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een innovatief type inbouwrolluik dat zorgt voor een luchtdicht systeem.
Download snel de brochure!
De Wilms-rolluiken bieden je veiligheid, verkoeling en comfort. Er is een geschikt rolluik voor elke woning. En met de uitgebreide keuzemogelijkheden voor de kasttypes, lamellen, kleuren en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Paulatem die helemaal passen bij jouw behoeftes. Doe alvast inspiratie op voor jouw rolluiken en download onze online brochure.