Innovatie en kwaliteit met Wilms rolluiken in Rozebeke

Je rolluiken in Rozebeke zijn een cruciaal onderdeel van je woning. Ze stralen veiligheid uit, geven je een geborgen gevoel en verbeteren de nachtrust. Al meer dan 45 jaar zitten onze schaduwmeesters in het vak. Dat maakt van hen de uitgelezen partij om de perfecte rolluiken voor jou te vinden. Blader door ons aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen. Download hier de brochure.

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Rozebeke

Het luchtdicht maken van traditionele inbouwrolluiken is vrijwel onmogelijk, waardoor er warmteverlies optreedt. Waar de kast komt te zitten nemen ze namelijk isolatie weg. Dit weggenomen stuk isolatie wordt door de ShutterX® opgevuld met een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Een bouwknoop wordt hierdoor uit de weg gegaan. Jij bespaart bovendien energie, doordat het systeem temperatuurverschillen efficiënt opvangt.

De verschillende soorten rolluiken in Rozebeke

In onze brochure kan je terecht voor inspiratie omtrent drie soorten rolluiken in Rozebeke: inbouwrolluiken, voorzetrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn de geschikte keuze wanneer je breek- en kapwerk wil vermijden. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur plaatsvindt. Op die manier wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken gaan daarentegen naadloos op in je interieur. Afhankelijk van de montage is er aan de buitenzijde slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen, zelfs wanneer de rolluiken gesloten zijn.
  • Zie je je rolluiken liever helemaal niet, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch komt er een minpuntje kijken bij inbouwrolluiken. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat voor warmteverlies zorgt. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een energiezuinig alternatief voor traditionele rolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Download de brochure!
Image

De afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Rozebeke

Het productieproces van Wilms gebeurt op Belgische bodem, volledig in eigen beheer. Bovendien worden ook de afwerkingsmogelijkheden altijd 100% op maat gemaakt. Dat betreft bijvoorbeeld:
  • Lamellen
  • Rolluikkasten
  • Geleiders
We vervaardigen onze onderdelen uit aluminium of pvc. We leveren tot slot maatwerk dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij.

Inspiratie voor je rolluiken

Je rolluiken in Rozebeke kopen doe je niet zomaar. Je wil het product eerst kunnen zien, voelen en beleven natuurlijk. Het kan in ons Experience Center of bij de Wilms-dealers. Maar voor je je naar de showroom begeeft, blader eerst eens door onze inspiratiebrochure. Het geeft je de mogelijkheid je alvast te verdiepen in onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, de kleuren en de materialen. Laat je op voorhand inspireren door alle mogelijkheden voor je rolluiken in Rozebeke. Download hier de brochure!
De Wilms-rolluiken bieden je verkoeling, comfort en veiligheid. We vinden een geschikt rolluik voor elke woning. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden wat betreft lamellen, kleuren, kasttype en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Rozebeke die helemaal passen bij jouw noden. Graag wat inspiratie op voorhand opdoen? Download dan de online brochure!