Comfort en veiligheid met rolluiken in Scherpenheuvel

Je rolluiken in Scherpenheuvel zijn een elementair onderdeel van je woning. Ze stralen veiligheid uit, geven je een geborgen gevoel en verbeteren de nachtrust. De schaduwmeesters van Wilms helpen je al meer dan 45 jaar om het geschikte rolluik te vinden. Ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen en bezoek de showroom van een Wilms-verdeler.

De afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Scherpenheuvel

Het productieproces van Wilms gebeurt op Belgische bodem, volledig in eigen beheer. De afwerkingsmogelijkheden worden ook 100% op maat gemaakt, zodat ze maximaal inspelen op jouw wensen. Dat betreft onder andere:
  • De lamellen
  • De rolluikkast
  • De geleiders
Al onze onderdelen worden vervaardigd uit aluminium of pvc. We leveren tot slot maatwerk dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij.

De verschillende soorten rolluiken in Scherpenheuvel

Je vindt bij onze verdelers drie soorten rolluiken in Scherpenheuvel: voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn ideaal als je breek- en kapwerk wil vermijden. Je kan ze eenvoudig voor de ramen plaatsen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Op die manier wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken werk je daarentegen in je interieur naadloos weg. Afhankelijk van de montage is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast aan de buitenzijde zichtbaar. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kunt plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je liever helemaal niets zien van je rolluiken, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch is er een keerzijde aan inbouwrolluiken verbonden. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat voor warmteverlies zorgt. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een esthetisch en energiezuinig alternatief voor traditionele inbouwrolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Breng een bezoek aan een Wilms-verdeler in je buurt voor advies op maat!
Image

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Scherpenheuvel

Traditionele inbouwrolluiken zijn vrijwel nooit luchtdicht, waardoor er warmteverlies optreedt. Ze nemen namelijk isolatie weg op de plaats waar de kast zit. Dit weggehaalde stuk isolatie wordt door de ShutterX® opgevuld met een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Zo wordt een bouwknoop vermeden. Bovendien vangt het systeem temperatuurverschillen op een zeer efficiënte manier op, waardoor jij energie bespaart.

Test onze rolluiken uit bij een verdeler in je buurt

Wil je nieuwe rolluiken kopen in Scherpenheuvel? Dan begin je daar niet zomaar aan. Misschien wil je het product wel liever eerst zien en uittesten. Dat kan allemaal bij onze Wilms-dealers. Je ontdekt er onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleurstalen en de materialen. Bovendien test je de rolluiken er naar hartenlust uit, terwijl je al je vragen kan stellen aan onze schaduwmeesters. Maak nu je afspraak bij een lokale verdeler en ontdek alle opties voor jouw nieuwe rolluiken in Scherpenheuvel.
De Wilms-rolluiken bezorgen je comfort, verkoeling en veiligheid. We vinden een geschikt rolluik voor elke woning. En met de uitgebreide keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, kleuren, lamellen en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Scherpenheuvel die helemaal passen bij jouw noden. Maak op voorhand een afspraak en laat je in de showroom van een Wilms-verdeler persoonlijk adviseren.