Je zonnescherm in Scherpenheuvel, een upgrade voor je buitenleven

Jouw buitenleven verrijken? Dat doe je met een zonneluifel in Scherpenheuvel. Want wanneer de zon zich laat zien, wil je er buiten natuurlijk maximaal van genieten. Al doe je dat het liefst op een veilig, schaduwrijk schuilplekje. En daar zijn de zonneluifels van Wilms perfect voor. Ervaar ons assortiment zelf en ga langs bij een van onze dealers!

Onze drie types zonneluifels in Scherpenheuvel

Wilms heeft drie types zonneluifels in de aanbieding. Het ontwerp van deze drie is strak en getuigt van echte spitstechnologie:
  • De 700LX ruilt de traditionele ronde vormen van de kast en voorprofielen voor een scherp, recht design. Zowel voor renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl is dit een ideaal design. De ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Scherpenheuvel zorgt trouwens elke keer voor een gezellige sfeer.
  • De 700X ziet er net hetzelfde uit als de 700LX, alleen zonder ledverlichting.
  • Er is ook nog de 500X om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven.
Vind je het lastig om te bepalen welke zonneluifel in Scherpenheuvel bij jouw woning past? Maak je daar maar geen zorgen over! De verdeler in je buurt beantwoordt graag al je vragen.

Je zonnescherm in Scherpenheuvel uittesten? Bij onze verdelers!

Een zonneluifel in Scherpenheuvel kiezen, dat doe je niet ondoordacht. Welk type past het best bij je huis? Wit of toch eerder zwart? Welke soorten bediening zijn er? In de showroom van een van onze verdelers vind je een antwoord op al je vragen. Je kan er ter plekke onze zonneluifels uittesten, de beschikbare kleurafwerking bekijken en advies vragen aan de experten. Dan maak je voor de beste service best een afspraak vooraf.
Image

Het voordeel van een zonnescherm in Scherpenheuvel

Je geniet dankzij je zonnescherm in Scherpenheuvel meer en langer van je terras en tuin. Zo'n scherm heeft dan ook heel wat voordelen.
  • Jij kiest zelf of je zonneluifel zichtbaar is of niet. Of je nu kiest voor een app, een domoticasysteem of een afstandsbediening, met slechts één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Het biedt een optimale bescherming tegen de zon. Zo kunnen je kinderen veilig buitenspelen en geniet jij van een middagje ontspannen op het terras.
  • Door het scherm voel je de kou minder snel, waardoor je er je avonden mee verlengt.
Bij onze verdelers ervaar je zelf het comfort van een zonnescherm. Ga langs!
Wil je maximaal genieten van de zon, je tuin en terras? Dat kan nu ook veilig met de zonneschermen van Wilms. Geen zorgen over schadelijke uv-stralen. Je hebt slechts één druk op te knop nodig om je zonneluifel in Scherpenheuvel uit te schuiven en zo schaduw te creëren. Het is een elegante oplossing, waar jij de volledig controle over hebt. Kom het comfort van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken ontdekken in de showroom van één van onze verdelers.