Je zonnescherm in Scherpenheuvel, een upgrade voor je buitenleven

De ultieme upgrade voor je buitenleven? Een zonneluifel in Scherpenheuvel! Want er gaat niets boven genieten in de zon wanneer die zich laat zien. Al doe je dat het liefst op een veilig, schaduwrijk schuilplekje. De zonneluifels van Wilms bieden je de perfecte oplossing. Kom ons assortiment met eigen ogen bekijken bij de dichtstbijzijnde verdeler!

Onze drie types zonneluifels

Er zijn drie types zonneluifels beschikbaar bij Wilms. Het ontwerp van deze drie is strak en getuigt van echte spitstechnologie:
  • De 700LX ruilt de klassieke ronde vormen van de kast en voorprofielen voor een scherp, recht ontwerp. Het design past bij iedere renovatie- of nieuwbouwwoning, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Met de ingebouwde ledverlichting maak je het bovendien telkens weer gezellig onder je zonnescherm in Scherpenheuvel.
  • De 700X heeft alle kenmerken van de 700LX, maar geen ledverlichting.
  • Voor wie z’n klein of middelgroot terras een upgrade wil geven, is er de 500X.
Kan je niet goed inschatten welke zonneluifel in Scherpenheuvel bij jouw woning past? Dat snappen we. Maar geen zorgen! Kom met al je vragen naar de showroom van een van onze verdelers. Ze helpen je graag verder.

De voordelen van een zonnescherm in Scherpenheuvel

Je geniet meer en langer van je terras en tuin dankzij een zonnescherm in Scherpenheuvel. Er gaan dan ook heel wat voordelen mee gepaard.
  • Jij beslist zelf wanneer je zonneluifel zichtbaar mag zijn en wanneer niet. Met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn, of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem.
  • Je creëert snel en gemakkelijk schaduw op een zonnige dag. Zo geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Door het scherm voel je de kou minder snel, waardoor je er je avonden mee verlengt.
Ga naar een verdeler in je buurt om het comfort van een zonnescherm zelf te ontdekken!
Image

Je zonnescherm in Scherpenheuvel uittesten? Bij onze verdelers!

Het is geen makkelijk taak om een zonneluifel voor je woning in Scherpenheuvel te kiezen. Welk type? Wit of toch eerder zwart? Hoe bedien je de zonneluifel? Je kan terecht in de toonzaal van een Wilms-verdeler met al je vragen. Je kan in onze showroom de zonneluifel zelf uitproberen, de beschikbare kleurafwerkingen bekijken en advies vragen aan de experten. Plan voor de beste service vooraf je afspraak in.
Maximaal genieten van de zon op je terras en in de tuin? Met de zonneschermen van Wilms kan dat nu ook veilig. Over gevaarlijke uv-stralen hoef je je geen zorgen te maken. Je hebt slechts één druk op te knop nodig om je zonneluifel in Scherpenheuvel uit te schuiven en zo schaduw te creëren. Het scherm is enkel zichtbaar wanneer jij het wil, waardoor het een elegante oplossing is. Ontdek het comfort van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken in de showroom van één van onze verdelers.
Gratis magnum prosecco