Je zonnescherm in Scherpenheuvel, een upgrade voor je buitenleven

Een zonneluifel in Scherpenheuvel is de ideale oplossing voor jouw buitenleven. Want het verschijnen van de zon vraagt om maximaal genieten natuurlijk! Al gebeurt dat bij voorkeur wel op een plek met voldoende schaduw. En daar zijn de zonneluifels van Wilms perfect voor. Kom het assortiment zelf beleven bij een verdeler in je buurt!

Je zonneluifel in Scherpenheuvel uittesten bij een verdeler

Je begint niet ondoordacht aan je zoektocht naar een zonneluifel voor je woning in Scherpenheuvel. Welk model? Zwart, of liever wit? Hoe bedien je de luifel? In de showroom van een van onze verdelers vind je een antwoord op al je vragen. Je kan in onze showroom de zonneluifel zelf uitproberen, de mogelijke kleurafwerkingen bekijken en advies vragen aan de experten. Voor de beste service maak je vooraf best een afspraak.

Onze drie types zonneluifels

Bij Wilms vind je drie types zonneluifels terug in het aanbod. Het design van deze drie is strak en getuigt van echte spitstechnologie:
  • Geen klassieke ronde vormen meer bij de 700LX, maar wel een scherp en recht ontwerp. Of je nu een renovatie- of nieuwbouwwoning hebt, dit design is ideaal voor elke stijl. Van rustiek en landelijk tot strak en modern. Bovendien zorgt de ingebouwde ledverlichting voor een gezellige sfeer onder het zonnescherm in Scherpenheuvel.
  • De 700X is een kopie van de 700LX, maar zonder ledverlichting.
  • Er is ook nog de 500X om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven.
Geen idee welk type zonneluifel in Scherpenheuvel geschikt is voor jouw woning? Niks om je zorgen over te maken! Je kan met al je vragen terecht bij onze lokale verdelers.
Image

De voordelen van een zonnescherm in Scherpenheuvel

Je geniet dankzij je zonnescherm in Scherpenheuvel meer en langer van je terras en tuin. Er gaan dan ook heel wat voordelen gepaard met zo'n scherm.
  • Jij beslist wanneer je zonneluifel zichtbaar is. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een afstandsbediening of een app, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je bent beschermd tegen de zon. Je kinderen spelen zo veilig buiten en jij brengt zonder problemen een namiddag door op het terras.
  • Je voelt door het scherm de kou minder vlug, waardoor je ’s avonds langer geniet van een avondje met vrienden of familie op het terras.
Breng een bezoek aan een van onze lokale verdeler en ervaar zelf het comfort van een zonnescherm.
In de stralende zon genieten van je tuin en terras? Dat kan nu ook veilig met de zonneschermen van Wilms. Je bent namelijk beschermd tegen gevaarlijke uv-stralen. De zonneluifel in Scherpenheuvel schuift uit met slechts één druk op de knop, waardoor jij snel en gemakkelijk schaduw tevoorschijn tovert. Het is een elegante oplossing, want jij kiest wanneer het scherm zichtbaar is. Kom langs in de showroom van één van onze verdelers en ontdek zelf het comfort van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken.