Reken voor je rolluiken in Sint-Baafs-Vijve op onze schaduwmeesters

Je rolluiken in Sint-Baafs-Vijve maken van je woning een niet weg te denken deel uit. Ze verbeteren bijvoorbeeld de nachtrust, geven je een gevoel van geborgenheid en rust of stralen veiligheid uit. De schaduwmeesters van Wilms zitten al meer dan 45 jaar in het vak en zijn zo de uitgelezen partij om voor jou het geschikte rolluik te vinden. Download de brochure en ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen.

Inspiratie voor je rolluiken opdoen

Koop je nieuwe rolluiken in Sint-Baafs-Vijve, dan denk je daar uiteraard goed over na. Je wil het product ongetwijfeld eerst eens zien en uittesten. Onze schaduwmeesters in het Wilms Experience Center of de lokale dealers maken het mogelijk. Maar grasduin eerst eens door onze inspiratiebrochure voor je naar de showroom trekt. Je leest er alles over onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen. Verken op voorhand alle opties voor jouw nieuwe rolluiken in Sint-Baafs-Vijve. Download de brochure!

De ShutterX®: energiezuinige rolluiken in Sint-Baafs-Vijve

Het is vrijwel onmogelijk om traditionele inbouwrolluiken luchtdicht te maken, waardoor er warmteverlies optreedt. Op de plaats waar de kast zit, nemen ze namelijk isolatie weg. Dit weggenomen stuk isolatie wordt door de ShutterX® opgevuld met een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Hierdoor wordt een bouwknoop uit de weg gegaan. Doordat het systeem bovendien efficiënt temperatuurverschillen opvangt, bespaar jij energie.
Image

De afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Sint-Baafs-Vijve

Het productieproces van de Wilms-producten gebeurt in eigen beheer op Belgische bodem. Net zoals de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden op maat gemaakt, zodat ze volledig aansluiten bij jouw wensen. Denk bijvoorbeeld aan:
  • Lamellen
  • Rolluikkast
  • De geleiders
Elk onderdeel wordt gemaakt uit aluminium of pvc. We leveren tot slot snel maatwerk aan door onze eigen nat- en poederlakkerij.

De verschillende soorten rolluiken in Sint-Baafs-Vijve

Je vindt in onze brochure de drie soorten rolluiken in Sint-Baafs-Vijve terug: inbouwrolluiken, opbouwrolluiken en voorzetrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn de ideale keuze wanneer je geen zin hebt in veel breek- en kapwerk. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Zo wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken werk je daarentegen naadloos weg in je interieur. Afhankelijk van de montage is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast aan de buitenzijde zichtbaar. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je je rolluiken liever helemaal niet zien, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch is er aan inbouwrolluiken een keerzijde verbonden. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat voor warmteverlies zorgt. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een esthetisch en energiezuinig alternatief voor traditionele inbouwrolluiken dat werkt volgens een volledig luchtdicht systeem.
Download snel de brochure!
De Wilms-rolluiken bezorgen je comfort, verkoeling en veiligheid. Er is een geschikt rolluik voor elke woning. En met de talrijke keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, kleuren, lamellen en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Sint-Baafs-Vijve die helemaal passen bij jouw behoeftes. Doe alvast inspiratie op voor jouw rolluiken en download onze online brochure.