Reken voor je rolluiken in Sint-Baafs-Vijve op onze schaduwmeesters

Rolluiken in Sint-Baafs-Vijve zijn van je woning een fundamenteel onderdeel. Ze stralen veiligheid en bescherming uit, geven je een gevoel van geborgenheid en helpen je beter slapen. Al meer dan 45 jaar staan de schaduwmeesters van Wilms voor je klaar om het geschikte rolluik te vinden. Download de brochure om het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen te ontdekken.

De verschillende soorten rolluiken in Sint-Baafs-Vijve

In de brochure doe je inspiratie op over onze drie soorten rolluiken in Sint-Baafs-Vijve: voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Wanneer je breek- en kapwerk wil vermijden, zijn voorzetrolluiken de geschikte keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur plaatsvindt. Op die manier wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken werk je daarentegen naadloos weg in je interieur. Afhankelijk van de montage is er aan de buitenzijde slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je liever helemaal niets van je rolluiken, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch komt er een minpuntje kijken bij inbouwrolluiken. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat voor warmteverlies zorgt. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een energiezuinig en esthetisch alternatief voor klassieke inbouwrolluiken dat werkt volgens een luchtdicht systeem.
Download nu de brochure!

De ShutterX®: energiezuinige rolluiken in Sint-Baafs-Vijve

Het luchtdicht maken van klassieke inbouwrolluiken is vrijwel onmogelijk, waardoor er warmteverlies optreedt. Waar de kast komt te zitten nemen ze namelijk isolatie weg. In dit weggenomen stuk isolatie wordt door de ShutterX® een composiet profiel geplaatst, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Er is zo geen sprake van een bouwknoop. Het systeem vangt bovendien temperatuurverschillen efficiënt op, zodat jij energie bespaart.
Image

Inspiratie voor je rolluiken opdoen

Je rolluiken in Sint-Baafs-Vijve kopen doe je niet zomaar. Je wil het product eerst zien, voelen, beleven. Onze schaduwmeesters in het Wilms Experience Center of de lokale dealers maken het mogelijk. Maar blader eerst een door onze inspiratiebrochure voor je je naar de showroom begeeft. Het is de manier bij uitstek om onze soorten rolluiken, bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen te leren kennen. Download hier de brochure en droom lekker weg bij alle mogelijke opties voor je nieuwe rolluiken in Sint-Baafs-Vijve.

De afwerking van je rolluik in Sint-Baafs-Vijve

Het productieproces heeft Wilms volledig eigen beheer en vindt plaats op Belgische bodem. Ook de afwerkingsmogelijkheden worden altijd 100% op maat gemaakt. Dat betreft bijvoorbeeld:
  • Lamellen
  • De rolluikkast
  • De geleiders
Elk onderdeel wordt gemaakt uit aluminium of pvc. We leveren tot slot maatwerk dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij.
De Wilms-rolluiken bieden je comfort, verkoeling en veiligheid. Voor elke woning vinden we een geschikte rolluik. En met de talrijke keuzemogelijkheden wat betreft kleuren, lamellen, kasttype en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Sint-Baafs-Vijve die helemaal passen bij jouw noden. Bekijk alle voordelen van onze rolluiken in de online brochure. Download ‘m nu!