Wilms rolluiken in Sint-Denijs-Boekel, al jaren de specialist in rolluiken

Je rolluiken in Sint-Denijs-Boekel zijn een cruciaal deel van je woning. Ze stralen veiligheid uit, geven je een geborgen gevoel en verbeteren de nachtrust. De schaduwmeesters van Wilms staan al meer dan 45 jaar voor je klaar om het geschikte rolluik vinden. Download de brochure om het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen te ontdekken.

Doe inspiratie op voor je rolluiken

Wanneer je nieuwe rolluiken koopt in Sint-Denijs-Boekel, doe je dat niet ondoordacht. Misschien wil je het product wel liever eerst zien en uittesten. Dat kan in het Wilms Experience Center of bij een lokale verdeler. Maar voor je naar de showroom trekt, grasduin eerst eens door onze inspiratiebrochure. Je ontdekt er alvast onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleurstalen en de materialen. Verken op voorhand alle opties voor jouw nieuwe rolluiken in Sint-Denijs-Boekel. Download de brochure!

De verschillende soorten rolluiken in Sint-Denijs-Boekel

In de brochure doe je inspiratie op over onze drie soorten rolluiken in Sint-Denijs-Boekel: voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn ideaal als je breek- en kapwerk wil vermijden. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur plaatsvindt. Het energiepeil van je woning wordt hierdoor niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen werk je naadloos weg in je interieur. Afhankelijk van de montage is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast aan de buitenzijde zichtbaar. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds een vliegenraam kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je liever helemaal niks zien van je rolluiken, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch is er aan inbouwrolluiken een keerzijde verbonden. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat gepaard gaat met warmteverlies. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een innovatief type inbouwrolluik dat zorgt voor een luchtdicht systeem.
Download de brochure!
Image

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Sint-Denijs-Boekel

Het luchtdicht maken van klassieke inbouwrolluiken is vrijwel onmogelijk, waardoor er warmteverlies optreedt. Ze nemen namelijk op de plaats waar de kast zit isolatie weg. De ShutterX® vult dit weggehaalde stuk isolatie op met een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Een bouwknoop wordt hierdoor uit de weg gegaan. Doordat het systeem bovendien efficiënt temperatuurverschillen opvangt, bespaar jij energie.

Afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Sint-Denijs-Boekel

Wilms heeft het productieproces volledig in eigen handen, van de extrusie en confectie tot het transport. Naast de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden op maat gemaakt, zodat ze volledig aansluiten bij jouw wensen. Dat betreft bijvoorbeeld:
  • Lamellen
  • De rolluikkasten
  • De geleiders
We vervaardigen onze onderdelen uit aluminium of pvc. We leveren tot slot maatwerk dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij.
De Wilms-rolluiken bieden je veiligheid, comfort en verkoeling. Voor elke woning vinden we een geschikte rolluik. En met de talrijke keuzemogelijkheden wat betreft lamellen, kasttype, kleuren en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Sint-Denijs-Boekel die helemaal passen bij jouw behoeftes. Download de online brochure en doe op voorhand wat inspiratie op!