Innovatie en kwaliteit met Wilms rolluiken in Sint-Joris

Een cruciaal onderdeel van je woning? Dat zijn je rolluiken in Sint-Joris. Ze stralen bijvoorbeeld veiligheid en bescherming, helpen je beter slapen of doen je geborgen voelen. De schaduwmeesters van Wilms hebben al meer dan 45 jaar ervaring op de teller staan. Zij weten perfect wat het geschikte rolluik is voor je woning. Verken alvast online ons aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen en download de brochure.

De ShutterX®: innovatieve rolluiken in Sint-Joris

Het luchtdicht maken van traditionele inbouwrolluiken is vrijwel onmogelijk, waardoor er warmteverlies optreedt. Waar de kast komt te zitten nemen ze namelijk isolatie weg. In dit weggehaalde stuk isolatie wordt door de ShutterX® een composiet profiel geplaatst, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Hierdoor wordt een bouwknoop uit de weg gegaan. Jij bespaart bovendien energie, doordat het systeem temperatuurverschillen efficiënt opvangt.

De afwerking van je rolluik in Sint-Joris

Wilms heeft het productieproces volledig in eigen handen, van de extrusie en confectie tot het transport. Naast de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden op maat gemaakt, zodat ze volledig aansluiten bij jouw wensen. Denk bijvoorbeeld aan:
  • Lamellen
  • De rolluikkasten
  • Geleiders
We vervaardigen onze onderdelen uit aluminium of pvc. Door onze eigen nat- en poederlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk aan.
Image

De verschillende soorten rolluiken in Sint-Joris

In de inspiratiebrochure staan onze drie soorten rolluiken in Sint-Joris: opbouwrolluiken, inbouwrolluiken en voorzetrolluiken.
  • Heb je geen zin in veel breek- en kapwerk, dan zijn voorzetrolluiken de geschikte keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat er geen perforatie van de binnenmuur plaatsvindt. Het energiepeil van je woning wordt zo niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken werk je daarentegen naadloos weg in je interieur. Er is slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar aan de buitenzijde, afhankelijk van de montage. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds een vliegenraam tegen het raam kan plaatsen, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je liever helemaal niks van je rolluiken, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch is er aan inbouwrolluiken een keerzijde verbonden. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat zorgt voor warmteverlies. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een energiezuinig en esthetisch alternatief voor traditionele inbouwrolluiken dat werkt volgens een luchtdicht systeem.
Download snel de brochure!

Inspiratie voor je rolluiken

Rolluiken kopen in Sint-Joris, daar begin je niet zomaar aan. Uiteraard wil je het product eerst zien, voelen, beleven. Bij onze verdelers of in het Wilms Experience Center is het allemaal mogelijk. Maar blader eerst een door onze inspiratiebrochure voor je je naar de showroom begeeft. Het is de ideale manier om alvast kennis te maken met onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, de kleuren en materialen. Download snel de brochure en droom even weg bij de mogelijkheden voor jouw nieuwe rolluiken in Sint-Joris.
De Wilms-rolluiken bieden je veiligheid, comfort en verkoeling. Voor elke woning is er een geschikt rolluik. En met de talrijke keuzemogelijkheden wat betreft lamellen, kleuren, kasttype en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Sint-Joris die helemaal passen bij jouw behoeftes. Graag wat inspiratie op voorhand opdoen? Download dan de online brochure!