Innovatie en kwaliteit met Wilms rolluiken in Sint-Joris

Rolluiken in Sint-Joris zijn van je woning een cruciaal deel. Ze verbeteren bijvoorbeeld de nachtrust, geven je een gevoel van geborgenheid en rust of stralen veiligheid uit. Al meer dan 45 jaar staan de schaduwmeesters van Wilms voor je klaar om het geschikte rolluik te vinden. Verken alvast online ons aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen en download de brochure.

De afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Sint-Joris

Het productieproces van de Wilms-producten gebeurt in eigen beheer op Belgische bodem. Ook de afwerkingsmogelijkheden worden altijd 100% op maat gemaakt. Denk maar aan:
  • Lamellen
  • Rolluikkast
  • Geleiders
Onze onderdelen zijn gemaakt uit aluminium of pvc. Dankzij onze nat- en poederlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk.

De verschillende soorten rolluiken in Sint-Joris

Je vindt in onze brochure de drie soorten rolluiken in Sint-Joris terug: inbouwrolluiken, opbouwrolluiken en voorzetrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn ideaal als je breek- en kapwerk wil vermijden. Je kan ze eenvoudig voor de ramen plaatsen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Het energiepeil van je woning wordt hierdoor niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen werk je naadloos weg in je interieur. Afhankelijk van de montage is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar aan de buitenzijde. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je je rolluiken liever helemaal niet, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch brengen inbouwrolluiken een minpuntje met zich mee. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat zorgt voor warmteverlies. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een esthetisch en energiezuinig alternatief voor traditionele inbouwrolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Brochure hier downloaden!
Image

De ShutterX®: innovatieve rolluiken in Sint-Joris

Er treedt bij klassieke inbouwrolluiken warmteverlies op, omdat die vrijwel onmogelijk luchtdicht kunnen worden gemaakt. Op de plaats waar de kast zit, nemen ze namelijk isolatie weg. De ShutterX® plaatst in dit weggehaalde stuk isolatie een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Zo is er geen sprake van een bouwknoop. Doordat het systeem bovendien doeltreffend temperatuurverschillen opvangt, bespaar jij energie.

Inspiratie voor je rolluiken

Koop je nieuwe rolluiken in Sint-Joris, dan denk je daar uiteraard goed over na. Je wil het product eerst kunnen zien, voelen en beleven natuurlijk. Bij onze verdelers of in het Wilms Experience Center is het allemaal mogelijk. Maar blader eerst een door onze inspiratiebrochure voor je je naar de showroom begeeft. Het is de ideale manier om alvast kennis te maken met onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, de kleuren en materialen. Download op voorhand de brochure en laat alle mogelijke opties voor je rolluiken in Sint-Joris op je afkomen.
De Wilms-rolluiken bieden je verkoeling, comfort en veiligheid. Voor elke woning vinden we een geschikte rolluik. En met de talrijke keuzemogelijkheden voor de kasttypes, lamellen, kleuren en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Sint-Joris die helemaal passen bij jouw noden. Doe alvast inspiratie op voor jouw rolluiken en download onze online brochure.