Wilms rolluiken in Sint-Maria-Oudenhove, al jaren de specialist in rolluiken

Je rolluiken in Sint-Maria-Oudenhove maken essentieel deel uit van je woning. Ze stralen veiligheid uit, helpen je bij een betere nachtrust of bieden je een gevoel van geborgenheid en rust. Al meer dan 45 jaar zitten onze schaduwmeesters in het vak. Dat maakt van hen de uitgelezen partij om de perfecte rolluiken voor jou te vinden. Ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen. Download nu de brochure!

Afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Sint-Maria-Oudenhove

Het productieproces van de Wilms-producten vindt plaats op Belgische bodem, in eigen beheer. Ook de afwerkingsmogelijkheden worden altijd 100% op maat gemaakt. Dat betreft bijvoorbeeld:
  • De lamellen
  • De rolluikkast
  • Geleiders
Onze onderdelen zijn gemaakt uit aluminium of pvc. Door onze eigen nat- en poederlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk aan.

Doe inspiratie op voor je rolluiken

Rolluiken kopen in Sint-Maria-Oudenhove? Dat doe je niet zomaar. Je wil het product eerst zien, voelen, beleven. Dat is mogelijk in het Wilms Experience Center of bij de plaatselijke dealers. Maar voor je naar de showroom gaat, duik eerst eens in onze inspiratiebrochure. Je ontdekt er alvast onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleurstalen en de materialen. Download hier de brochure en droom lekker weg bij alle mogelijke opties voor je nieuwe rolluiken in Sint-Maria-Oudenhove.
Image

De verschillende soorten rolluiken in Sint-Maria-Oudenhove

In de inspiratiebrochure staan de drie soorten rolluiken in Sint-Maria-Oudenhove die we in het aanbod hebben: opbouwrolluiken, voorzetrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Wanneer je breek- en kapwerk wil vermijden, zijn voorzetrolluiken de geschikte keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Het energiepeil van je woning wordt zo niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen gaan naadloos op in je interieur. Afhankelijk van de montage is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast aan de buitenzijde zichtbaar. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen, zelfs wanneer de rolluiken gesloten zijn.
  • Zie je liever helemaal niets van je rolluiken, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch is er een keerzijde aan inbouwrolluiken verbonden. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat voor warmteverlies zorgt. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een energiezuinig en esthetisch alternatief voor traditionele inbouwrolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Brochure downloaden!

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Sint-Maria-Oudenhove

Het is vrijwel onmogelijk om klassieke inbouwrolluiken luchtdicht te maken, waardoor er warmteverlies optreedt. Ze nemen op de plaats waar de kast komt te zitten namelijk isolatie weg. De ShutterX® plaatst een composiet profiel in dit weggenomen stuk isolatie, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Hierdoor wordt een bouwknoop vermeden. Jij bespaart bovendien energie, doordat het systeem temperatuurverschillen efficiënt opvangt.
De Wilms-rolluiken bieden je veiligheid, verkoeling en comfort. Voor elke woning vinden we een geschikte rolluik. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, kleuren, lamellen en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Sint-Maria-Oudenhove die helemaal passen bij jouw noden. Download onze online brochure en doe alvast inspiratie op voor jouw rolluiken.