Reken voor je rolluiken in Sint-Pieters-Voeren op onze schaduwmeesters

Je rolluiken in Sint-Pieters-Voeren maken een niet weg te denken deel uit van je woning. Ze stralen bijvoorbeeld veiligheid en bescherming, helpen je beter slapen of doen je geborgen voelen. De schaduwmeesters van Wilms staan al meer dan 45 jaar voor je klaar om het geschikte rolluik vinden. Verken alvast online ons aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen en download de brochure.

De ShutterX®: energiezuinige rolluiken in Sint-Pieters-Voeren

Bij traditionele inbouwrolluiken treedt er warmteverlies op, omdat die vrijwel onmogelijk luchtdicht kunnen worden gemaakt. Ze nemen namelijk op de plaats waar de kast zit isolatie weg. Dit weggenomen stuk isolatie wordt door de ShutterX® opgevuld met een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Hierdoor wordt een bouwknoop uit de weg gegaan. Bovendien bespaar jij energie, doordat het systeem temperatuurverschillen efficiënt opvangt.

Inspiratie voor je rolluiken opdoen

Wanneer je nieuwe rolluiken koopt in Sint-Pieters-Voeren, doe je dat niet ondoordacht. Je wil het product ongetwijfeld eerst eens zien en uittesten. Dat kan in het Wilms Experience Center of bij een lokale verdeler. Maar grasduin eerst eens door onze inspiratiebrochure voor je naar de showroom trekt. Je komt er alles in te weten over de drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen. Download nu de brochure en verken op voorhand alle opties voor jouw nieuwe rolluiken in Sint-Pieters-Voeren.
Image

De afwerking van je rolluik in Sint-Pieters-Voeren

Wilms heeft het productieproces volledig in eigen handen, van de assemblage tot het transport. De afwerkingsmogelijkheden worden ook 100% op maat gemaakt, zodat ze maximaal inspelen op jouw wensen. Dat betreft onder andere:
  • De lamellen
  • Rolluikkast
  • Geleiders
Al onze onderdelen worden vervaardigd uit aluminium of pvc. We leveren tot slot maatwerk dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij.

De verschillende soorten rolluiken in Sint-Pieters-Voeren

Je vindt in onze brochure de drie soorten rolluiken in Sint-Pieters-Voeren terug: inbouwrolluiken, opbouwrolluiken en voorzetrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn ideaal als je breek- en kapwerk wil vermijden. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat het niet nodig is om de binnenmuur te perforeren. Dit zorgt ervoor dat het energiepeil van je woning niet wordt beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen werk je naadloos weg in je interieur. Aan de buitenzijde is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar, afhankelijk van de montage. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds een vliegenraam kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je je rolluiken liever helemaal niet zien, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch komt er bij inbouwrolluiken een minpuntje kijken. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat gepaard gaat met warmteverlies. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een energiezuinig en esthetisch alternatief voor traditionele inbouwrolluiken dat werkt volgens een luchtdicht systeem.
Brochure hier downloaden!
De Wilms-rolluiken bieden je comfort, verkoeling en veiligheid. We vinden een geschikt rolluik voor elke woning. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden voor de kasttypes, lamellen, kleuren en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Sint-Pieters-Voeren die helemaal passen bij jouw behoeftes. Doe alvast inspiratie op voor jouw rolluiken en download onze online brochure.
Gratis magnum prosecco