Rolluiken in Sterrebeek voor comfort en veiligheid

Je rolluiken in Sterrebeek zijn een cruciaal onderdeel van je woning. Ze stralen bijvoorbeeld veiligheid en bescherming, helpen je beter slapen of doen je geborgen voelen. De schaduwmeesters van Wilms staan al meer dan 45 jaar voor je klaar om het geschikte rolluik vinden. Je ontdekt het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen in de brochure.

De ShutterX®: energiezuinige rolluiken in Sterrebeek

Het is vrijwel onmogelijk om klassieke inbouwrolluiken luchtdicht te maken, waardoor er warmteverlies optreedt. Ze nemen op de plaats waar de kast komt te zitten namelijk isolatie weg. De ShutterX® vervangt dit weggenomen stuk isolatie door een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Er is zo geen sprake van een bouwknoop. Het systeem vangt bovendien temperatuurverschillen efficiënt op, zodat jij energie bespaart.

De verschillende soorten rolluiken in Sterrebeek

In onze brochure kan je terecht voor inspiratie omtrent drie soorten rolluiken in Sterrebeek: inbouwrolluiken, voorzetrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Heb je liever niet te veel breek- en kapwerk, dan zijn voorzetrolluiken een goede keuze. Je kan ze eenvoudig voor de ramen plaatsen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Dit zorgt ervoor dat het energiepeil van je woning niet wordt beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken kan je daarentegen naadloos wegwerken in je interieur. Aan de buitenzijde is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar, afhankelijk van de montage. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds een vliegenraam tegen het raam kan plaatsen, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je je rolluiken liever helemaal niet zien, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch komt er een minpuntje kijken bij inbouwrolluiken. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat zorgt voor warmteverlies. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een energiezuinig alternatief voor klassieke rolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Download de brochure hier!
Image

Inspiratie voor je rolluiken opdoen

Je rolluiken in Sterrebeek kopen doe je niet zomaar. Je wil het product eerst kunnen zien, voelen en beleven natuurlijk. Bij onze verdelers of in het Wilms Experience Center is het allemaal mogelijk. Maar voor je naar de showroom gaat, is het een goed idee om al eens in onze inspiratiebrochure te duiken. Je leest er alles over onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen. Download nu de brochure en verken op voorhand alle opties voor jouw nieuwe rolluiken in Sterrebeek.

De afwerking van je rolluik in Sterrebeek

Het productieproces van de Wilms-producten gebeurt in eigen beheer op Belgische bodem. Bovendien worden ook de afwerkingsmogelijkheden altijd 100% op maat gemaakt. Dat gaat bijvoorbeeld over:
  • De lamellen
  • Rolluikkasten
  • De geleiders
Al onze onderdelen worden vervaardigd uit aluminium of pvc. We leveren tot slot snel maatwerk aan door onze eigen nat- en poederlakkerij.
De Wilms-rolluiken bieden je veiligheid, verkoeling en comfort. Er is een geschikt rolluik voor elke woning. En met de talrijke keuzemogelijkheden wat betreft lamellen, kleuren, kasttype en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Sterrebeek die helemaal passen bij jouw behoeftes. Download onze online brochure en bekijk alle voordelen van onze rolluiken!