Rolluiken in Sterrebeek voor comfort en veiligheid

Je rolluiken in Sterrebeek maken fundamenteel deel uit van je woning. Ze stralen bijvoorbeeld veiligheid en bescherming, helpen je beter slapen of doen je geborgen voelen. De schaduwmeesters van Wilms zitten al meer dan 45 jaar in het vak en zijn zo de uitgelezen partij om voor jou het geschikte rolluik te vinden. Download de brochure om het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen te ontdekken.

De verschillende soorten rolluiken in Sterrebeek

In de inspiratiebrochure staan onze drie soorten rolluiken in Sterrebeek: voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Heb je geen zin in veel breek- en kapwerk, dan zijn voorzetrolluiken de geschikte keuze. Je kan ze eenvoudig voor de ramen plaatsen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Het energiepeil van je woning wordt zo niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen gaan naadloos op in je interieur. Afhankelijk van de montage is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast aan de buitenzijde zichtbaar. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds een vliegenraam kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je liever helemaal niks van je rolluiken, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch worden inbouwrolluiken geassocieerd met een minpuntje. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat gepaard gaat met warmteverlies. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een energiezuinig alternatief voor klassieke rolluiken dat werkt volgens een luchtdicht systeem.
Download snel de brochure!

Doe inspiratie op voor je rolluiken

Je rolluiken in Sterrebeek kopen doe je niet zomaar. Je wil het product eerst zien, voelen, beleven. Dat is mogelijk in het Wilms Experience Center of bij de plaatselijke dealers. Maar voor je naar de showroom gaat, is het een goed idee om al eens in onze inspiratiebrochure te duiken. Het geeft je de mogelijkheid je alvast te verdiepen in onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, de kleuren en de materialen. Download op voorhand de brochure en laat alle mogelijke opties voor je rolluiken in Sterrebeek op je afkomen.
Image

De afwerking van je rolluik in Sterrebeek

Wilms voert het productieproces volledig uit in eigen beheer op Belgische bodem. Ook de afwerkingsmogelijkheden worden altijd 100% op maat gemaakt. Dat betreft onder andere:
  • De lamellen
  • De rolluikkast
  • Geleiders
Alle onderdelen worden bij ons gemaakt uit aluminium of pvc. Dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk.

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Sterrebeek

Bij klassieke inbouwrolluiken treedt er warmteverlies op, omdat die vrijwel onmogelijk luchtdicht kunnen worden gemaakt. Ze nemen op de plaats waar de kast komt te zitten namelijk isolatie weg. Dit weggehaalde stuk isolatie wordt door de ShutterX® vervangen door een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Er is zo geen sprake van een bouwknoop. Het systeem vangt bovendien temperatuurverschillen op een zeer efficiënte manier op, waardoor jij energie bespaart.
De Wilms-rolluiken bezorgen je comfort, verkoeling en veiligheid. Er bestaat een geschikt rolluik voor elke woning. En met de uitgebreide keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, kleuren, lamellen en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Sterrebeek die helemaal passen bij jouw behoeftes. Graag wat inspiratie op voorhand opdoen? Download dan de online brochure!