Ontdek de innovatieve rolluiken van Wilms in Veldegem

Je rolluiken in Veldegem zijn een elementair deel van je woning. Ze stralen veiligheid en bescherming uit, geven je een gevoel van geborgenheid en helpen je beter slapen. Al meer dan 45 jaar staan de schaduwmeesters van Wilms voor je klaar om het geschikte rolluik te vinden. Blader door ons aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen. Download hier de brochure.

Doe inspiratie op voor je rolluiken

Rolluiken kopen in Veldegem? Dat doe je niet zomaar. Je wil het product eerst kunnen zien, voelen en beleven natuurlijk. Dat kan in het Wilms Experience Center of bij een lokale verdeler. Maar voor je naar de showroom gaat, duik eerst eens in onze inspiratiebrochure. Je komt er alles in te weten over de drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen. Download hier de brochure en droom lekker weg bij alle mogelijke opties voor je nieuwe rolluiken in Veldegem.

De ShutterX®: energiezuinige rolluiken in Veldegem

Het luchtdicht maken van traditionele inbouwrolluiken is vrijwel onmogelijk, waardoor er warmteverlies optreedt. Ze nemen namelijk op de plaats waar de kast zit isolatie weg. De ShutterX® vult dit weggehaalde stuk isolatie op met een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Hierdoor wordt een bouwknoop uit de weg gegaan. Het systeem vangt bovendien temperatuurverschillen efficiënt op, zodat jij energie bespaart.
Image

De afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Veldegem

Het productieproces van de Wilms-producten vindt plaats op Belgische bodem, in eigen beheer. Net zoals de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden op maat gemaakt, zodat ze volledig aansluiten bij jouw wensen. Dat betreft onder andere:
  • De lamellen
  • Rolluikkast
  • Geleiders
Elk deel wordt gemaakt uit aluminium of pvc. Door onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk aan.

De verschillende soorten rolluiken in Veldegem

In de inspiratiebrochure staan onze drie soorten rolluiken in Veldegem: opbouwrolluiken, inbouwrolluiken en voorzetrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn de geschikte keuze wanneer je breek- en kapwerk wil vermijden. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Het energiepeil van je woning wordt zo niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken gaan daarentegen naadloos op in je interieur. Er is slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast aan de buitenzijde zichtbaar, afhankelijk van de montage. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds een vliegenraam kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je je rolluiken liever helemaal niet zien, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch is er aan inbouwrolluiken een keerzijde verbonden. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat zorgt voor warmteverlies. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een energiezuinig en esthetisch alternatief voor klassieke inbouwrolluiken dat werkt volgens een luchtdicht systeem.
Download de brochure hier!
De Wilms-rolluiken bieden je verkoeling, veiligheid en comfort. Er is een geschikt rolluik voor elke woning. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, lamellen, bedieningssystemen en kleuren kan jij rolluiken kopen in Veldegem die helemaal passen bij jouw behoeftes. Bekijk alle voordelen van onze rolluiken in de online brochure. Download ‘m nu!