Rolluiken in Velzeke-Ruddershove voor comfort en veiligheid

Je rolluiken in Velzeke-Ruddershove maken een niet weg te denken deel uit van je woning. Ze stralen veiligheid uit, geven je een geborgen gevoel en verbeteren de nachtrust. De schaduwmeesters van Wilms helpen je al meer dan 45 jaar om het geschikte rolluik te vinden. Verken alvast online ons aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen en download de brochure.

De ShutterX®: innovatieve rolluiken in Velzeke-Ruddershove

Traditionele inbouwrolluiken kunnen vrijwel onmogelijk luchtdicht gemaakt worden, waardoor er warmteverlies optreedt. Ze nemen namelijk isolatie weg op de plaats waar de kast komt te zitten. In dit weggenomen stuk isolatie wordt door de ShutterX® een composiet profiel geplaatst, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Een bouwknoop wordt zo vermeden. Bovendien bespaar jij energie, doordat het systeem temperatuurverschillen efficiënt opvangt.

De afwerking van je rolluik in Velzeke-Ruddershove

Het productieproces van Wilms gebeurt op Belgische bodem, volledig in eigen beheer. De afwerkingsmogelijkheden worden bovendien ook 100% op maat gemaakt. Dat betreft onder andere:
  • De lamellen
  • Rolluikkasten
  • Geleiders
We vervaardigen onze onderdelen uit aluminium of pvc. Door onze eigen nat- en poederlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk aan.
Image

De verschillende soorten rolluiken in Velzeke-Ruddershove

Je vindt in onze brochure de drie soorten rolluiken in Velzeke-Ruddershove terug: inbouwrolluiken, opbouwrolluiken en voorzetrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn ideaal als je breek- en kapwerk wil vermijden. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat er geen perforatie van de binnenmuur plaatsvindt. Het energiepeil van je woning wordt hierdoor niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken werk je daarentegen in je interieur naadloos weg. Aan de buitenzijde is er – afhankelijk van de montage – slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen tegen het raam kan plaatsen, zelfs wanneer de rolluiken gesloten zijn.
  • Zie je liever helemaal niks van je rolluiken, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch hebben inbouwrolluiken een minpuntje. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat gepaard gaat met warmteverlies. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een esthetisch en energiezuinig alternatief voor traditionele inbouwrolluiken dat werkt volgens een volledig luchtdicht systeem.
Download de brochure!

Inspiratie voor je rolluiken opdoen

Je rolluiken in Velzeke-Ruddershove kopen doe je niet zomaar. Natuurlijk wil je het product eerst kunnen zien, voelen en beleven. Dat is mogelijk in het Wilms Experience Center of bij de plaatselijke dealers. Maar grasduin eerst eens door onze inspiratiebrochure voor je naar de showroom trekt. Je leest er alles over onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen. Download op voorhand de brochure en laat alle mogelijke opties voor je rolluiken in Velzeke-Ruddershove op je afkomen.
De Wilms-rolluiken bieden je veiligheid, verkoeling en comfort. We vinden voor elke woning een geschikte rolluik. En met de uitgebreide keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, kleuren, bedieningssystemen en lamellen kan je rolluiken kopen in Velzeke-Ruddershove die helemaal passen bij jouw noden. Download onze online brochure voor allerlei rolluikinspiratie.