Reken voor je rolluiken in Vlaams-Brabant op onze schaduwmeesters

Een elementair onderdeel van je woning? Dat zijn je rolluiken in Vlaams-Brabant. Ze stralen veiligheid uit, helpen je bij een betere nachtrust of bieden je een gevoel van geborgenheid en rust. Al meer dan 45 jaar staan de schaduwmeesters van Wilms voor je klaar om het geschikte rolluik te vinden. Download de brochure en ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen.

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Vlaams-Brabant

Het is vrijwel onmogelijk om traditionele inbouwrolluiken luchtdicht te maken, waardoor er warmteverlies optreedt. Ze nemen namelijk isolatie weg op de plaats waar de kast zit. De ShutterX® plaatst in dit weggenomen stuk isolatie een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Hierdoor wordt een bouwknoop uit de weg gegaan. Doordat het systeem bovendien doeltreffend temperatuurverschillen opvangt, bespaar jij energie.

De afwerking van je rolluik in Vlaams-Brabant

Het productieproces van de Wilms-producten gebeurt in eigen beheer op Belgische bodem. Ook de afwerkingsmogelijkheden worden altijd 100% op maat gemaakt. Dat betreft bijvoorbeeld:
  • De lamellen
  • Rolluikkast
  • Geleiders
Al onze onderdelen worden vervaardigd uit aluminium of pvc. Door onze eigen nat- en poederlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk aan.
Image

De verschillende soorten rolluiken in Vlaams-Brabant

In de brochure doe je inspiratie op over onze drie soorten rolluiken in Vlaams-Brabant: voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Heb je geen zin in veel breek- en kapwerk, dan zijn voorzetrolluiken de geschikte keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor het niet nodig is om de binnenmuur te perforeren. Het energiepeil van je woning wordt zo niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken werk je daarentegen naadloos weg in je interieur. Aan de buitenzijde is er – afhankelijk van de montage – slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je je rolluiken liever helemaal niet, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch brengen inbouwrolluiken een minpuntje met zich mee. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat zorgt voor warmteverlies. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een esthetisch en energiezuinig alternatief voor klassieke inbouwrolluiken dat werkt volgens een volledig luchtdicht systeem.
Download de brochure hier!

Doe inspiratie op voor je rolluiken

Rolluiken kopen in Vlaams-Brabant, daar begin je niet zomaar aan. Eerst wil je het product namelijk zien, voelen, beleven. Je doet het in het Wilms Experience Center of bij de lokale verdelers. Maar grasduin eerst eens door onze inspiratiebrochure voor je naar de showroom trekt. Het is de ideale manier om alvast kennis te maken met onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, de kleuren en materialen. Laat je op voorhand inspireren door alle mogelijkheden voor je rolluiken in Vlaams-Brabant. Download hier de brochure!
De Wilms-rolluiken bezorgen je comfort, verkoeling en veiligheid. Er is een geschikt rolluik voor elke woning. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, kleuren, lamellen en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Vlaams-Brabant die helemaal passen bij jouw behoeftes. Download onze online brochure voor allerlei rolluikinspiratie.
Gratis magnum prosecco