Reken voor je rolluiken in Vlaams-Brabant op onze schaduwmeesters

Je rolluiken in Vlaams-Brabant maken van je woning een essentieel deel uit. Ze helpen je bij een betere nachtrust, stralen veiligheid uit en bieden je een gevoel van geborgenheid en rust. De schaduwmeesters van Wilms hebben al meer dan 45 jaar ervaring op de teller staan. Zij weten perfect wat het geschikte rolluik is voor je woning. Ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen. Download nu de brochure!

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Vlaams-Brabant

Bij traditionele inbouwrolluiken treedt er warmteverlies op, omdat die vrijwel onmogelijk luchtdicht kunnen worden gemaakt. Op de plaats waar de kast komt te zitten, nemen ze namelijk isolatie weg. In dit weggenomen stuk isolatie wordt door de ShutterX® een composiet profiel geplaatst, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Zo is er geen sprake van een bouwknoop. Doordat het systeem bovendien doeltreffend temperatuurverschillen opvangt, bespaar jij energie.

De afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Vlaams-Brabant

Het productieproces van de Wilms-producten gebeurt in eigen beheer op Belgische bodem. Naast de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden op maat gemaakt, zodat ze volledig aansluiten bij jouw wensen. Dat gaat bijvoorbeeld over:
  • De lamellen
  • Rolluikkasten
  • Geleiders
Elk onderdeel wordt gemaakt uit aluminium of pvc. Dankzij onze nat- en poederlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk.
Image

Inspiratie voor je rolluiken opdoen

Wil je nieuwe rolluiken kopen in Vlaams-Brabant? Dan begin je daar niet zomaar aan. Uiteraard wil je het product eerst zien, voelen, beleven. Het kan in ons Experience Center of bij de Wilms-dealers. Maar voor je naar de showroom gaat, is het een goed idee om al eens in onze inspiratiebrochure te duiken. Het is de ideale manier om alvast kennis te maken met onze soorten rolluiken, de mogelijke bedieningen, kleurstalen en de gebruikte materialen. Download nu de brochure en verken op voorhand alle opties voor jouw nieuwe rolluiken in Vlaams-Brabant.

De verschillende soorten rolluiken in Vlaams-Brabant

In onze brochure kan je terecht voor inspiratie omtrent drie soorten rolluiken in Vlaams-Brabant: inbouwrolluiken, voorzetrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn ideaal als je breek- en kapwerk wil vermijden. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat er geen perforatie van de binnenmuur plaatsvindt. Het energiepeil van je woning wordt zo niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken gaan daarentegen naadloos op in je interieur. Er is slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast aan de buitenzijde zichtbaar, afhankelijk van de montage. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je je rolluiken liever helemaal niet zien, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch worden inbouwrolluiken geassocieerd met een minpuntje. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat voor warmteverlies zorgt. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een energiezuinig alternatief voor klassieke rolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Brochure hier downloaden!
De Wilms-rolluiken bezorgen je comfort, verkoeling en veiligheid. We vinden voor elke woning een geschikte rolluik. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden voor de kasttypes, lamellen, kleuren en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Vlaams-Brabant die helemaal passen bij jouw noden. Graag wat inspiratie op voorhand opdoen? Download dan de online brochure!