Ontdek de innovatieve rolluiken van Wilms in Weerde

Je rolluiken in Weerde maken een niet weg te denken deel uit van je woning. Ze stralen bijvoorbeeld veiligheid en bescherming, helpen je beter slapen of doen je geborgen voelen. De schaduwmeesters van Wilms zitten al meer dan 45 jaar in het vak en zijn zo de uitgelezen partij om voor jou het geschikte rolluik te vinden. Blader door ons aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen. Download hier de brochure.

De afwerking van je rolluik in Weerde

Het productieproces van de Wilms-producten gebeurt in eigen beheer op Belgische bodem. De afwerkingsmogelijkheden worden bovendien ook 100% op maat gemaakt. Denk maar aan:
  • Lamellen
  • Rolluikkast
  • Geleiders
Alle onderdelen worden bij ons gemaakt uit aluminium of pvc. We leveren tot slot maatwerk dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij.

De verschillende soorten rolluiken in Weerde

In de brochure vind je drie soorten rolluiken in Weerde: voorzetrolluiken, inbouwrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn ideaal als je breek- en kapwerk wil vermijden. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Hierdoor wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken kan je daarentegen naadloos wegwerken in je interieur. Er is slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast aan de buitenzijde zichtbaar, afhankelijk van de montage. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je je rolluiken liever helemaal niet zien, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch is er aan inbouwrolluiken een keerzijde verbonden. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat voor warmteverlies zorgt. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een innovatief type inbouwrolluik dat zorgt voor een luchtdicht systeem.
Download de brochure!
Image

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Weerde

Bij klassieke inbouwrolluiken treedt er warmteverlies op, omdat het luchtdicht maken ervan vrijwel onmogelijk is. Op de plaats waar de kast komt te zitten, nemen ze namelijk isolatie weg. De ShutterX® plaatst een composiet profiel in dit weggehaalde stuk isolatie, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Een bouwknoop wordt hierdoor uit de weg gegaan. Doordat het systeem bovendien efficiënt temperatuurverschillen opvangt, bespaar jij energie.

Inspiratie voor je rolluiken opdoen

Je rolluiken in Weerde kopen doe je niet ondoordacht. Misschien wil je het product wel liever eerst zien en uittesten. Het kan in ons Experience Center of bij de Wilms-dealers. Maar voor je je naar de showroom begeeft, blader eerst eens door onze inspiratiebrochure. Je leest er alles over onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen. Download snel de brochure en droom even weg bij de mogelijkheden voor jouw nieuwe rolluiken in Weerde.
De Wilms-rolluiken bieden je comfort, verkoeling en veiligheid. We vinden een geschikt rolluik voor elke woning. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden wat betreft kleuren, lamellen, kasttype en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Weerde die helemaal passen bij jouw noden. Download onze online brochure voor allerlei rolluikinspiratie.