Ontdek de innovatieve rolluiken van Wilms in Weerde

Je rolluiken in Weerde maken elementair deel uit van je woning. Ze verbeteren bijvoorbeeld de nachtrust, geven je een gevoel van geborgenheid en rust of stralen veiligheid uit. Al meer dan 45 jaar staan de schaduwmeesters van Wilms voor je klaar om het geschikte rolluik te vinden. Download de brochure om het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen te ontdekken.

Afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Weerde

Wilms heeft het productieproces volledig in eigen handen, van de assemblage tot het transport. Ook de afwerkingsmogelijkheden worden altijd 100% op maat gemaakt. Dat gaat bijvoorbeeld over:
  • Lamellen
  • Rolluikkasten
  • Geleiders
Al onze onderdelen worden vervaardigd uit aluminium of pvc. Dankzij onze nat- en poederlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk.

Doe inspiratie op voor je rolluiken

Rolluiken kopen in Weerde? Dat doe je niet zomaar. Uiteraard wil je het product eerst zien, voelen, beleven. Het kan in ons Experience Center of bij de Wilms-dealers. Maar voor je naar de showroom trekt, grasduin eerst eens door onze inspiratiebrochure. Het is de manier bij uitstek om onze soorten rolluiken, bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen te leren kennen. Droom weg bij alle mogelijke opties voor jouw nieuwe rolluiken in Weerde. Download nu de brochure!
Image

De ShutterX®: energiezuinige rolluiken in Weerde

Er treedt bij traditionele inbouwrolluiken warmteverlies op, omdat die vrijwel onmogelijk luchtdicht kunnen worden gemaakt. Op de plaats waar de kast komt te zitten, nemen ze namelijk isolatie weg. De ShutterX® plaatst een composiet profiel in dit weggenomen stuk isolatie, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Hierdoor wordt een bouwknoop uit de weg gegaan. Bovendien bespaar jij energie, doordat het systeem temperatuurverschillen doeltreffend opvangt.

De verschillende soorten rolluiken in Weerde

Je vindt in onze brochure de drie soorten rolluiken in Weerde terug: inbouwrolluiken, opbouwrolluiken en voorzetrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn de ideale keuze wanneer je geen zin hebt in veel breek- en kapwerk. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat het niet nodig is om de binnenmuur te perforeren. Hierdoor wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken gaan daarentegen naadloos op in je interieur. Afhankelijk van de montage is er aan de buitenzijde slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kunt plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je liever helemaal niets van je rolluiken, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch komt er een minpuntje kijken bij inbouwrolluiken. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat zorgt voor warmteverlies. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een esthetisch en energiezuinig alternatief voor klassieke inbouwrolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Download nu de brochure!
De Wilms-rolluiken bieden je verkoeling, comfort en veiligheid. Er is een geschikt rolluik voor elke woning. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, kleuren, lamellen en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Weerde die helemaal passen bij jouw behoeftes. Download onze online brochure en bekijk alle voordelen van onze rolluiken!