Rolluiken in Zoerle-Parwijs van je betrouwbare schaduwmeester

Je rolluiken in Zoerle-Parwijs maken van je woning een fundamenteel deel uit. Ze stralen bijvoorbeeld veiligheid en bescherming, helpen je beter slapen of doen je geborgen voelen. Al meer dan 45 jaar staan de schaduwmeesters van Wilms voor je klaar om het geschikte rolluik te vinden. Bezoek onze showroom en ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen.

De verschillende soorten rolluiken in Zoerle-Parwijs

Bij Wilms vind je drie soorten rolluiken in Zoerle-Parwijs: opbouwrolluiken, voorzetrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn ideaal als je breek- en kapwerk wil vermijden. Je kan ze eenvoudig voor de ramen plaatsen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Zo wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken kan je daarentegen naadloos wegwerken in je interieur. Er is slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar aan de buitenzijde, afhankelijk van de montage. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kunt plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je je rolluiken liever helemaal niet, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch worden inbouwrolluiken geassocieerd met een minpuntje. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat voor warmteverlies zorgt. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een energiezuinig en esthetisch alternatief voor klassieke inbouwrolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Kom zelf onze rolluiken uittesten in de Wilms-showroom!

De ShutterX®: innovatieve rolluiken in Zoerle-Parwijs

Het luchtdicht maken van traditionele inbouwrolluiken is vrijwel onmogelijk, waardoor er warmteverlies optreedt. Ze nemen namelijk op de plaats waar de kast zit isolatie weg. De ShutterX® plaatst in dit weggehaalde stuk isolatie een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Hierdoor wordt een bouwknoop vermeden. Het systeem vangt bovendien temperatuurverschillen doeltreffend op, zodat jij energie bespaart.
Image

Afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Zoerle-Parwijs

Wilms voert het productieproces volledig uit in eigen beheer op Belgische bodem. Bovendien worden ook de afwerkingsmogelijkheden altijd 100% op maat gemaakt. Dat gaat onder andere over:
  • Lamellen
  • De rolluikkast
  • De geleiders
Elk onderdeel wordt gemaakt uit aluminium of pvc. Dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk.

Kom onze rolluiken ervaren in het Wilms Experience Center

Rolluiken kopen in Zoerle-Parwijs, daar begin je niet zomaar aan. Eerst wil je het product namelijk zien, voelen, beleven. Dat kan allemaal in het Wilms Experience Center. Kom er onze drie soorten rolluiken, de mogelijke bedieningen, het kleurenaanbod en de gebruikte materialen ontdekken. Bovendien zijn onze schaduwmeesters aanwezig om je persoonlijk advies te geven en kan je er onze rolluiken zelf uittesten. Leg nu je afspraak in de showroom vast en ontdek het comfort van jouw rolluiken in Zoerle-Parwijs.
De Wilms-rolluiken bieden je verkoeling, comfort en veiligheid. Voor elke woning bestaat er een geschikt rolluik. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden wat betreft lamellen, kasttype, kleuren en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Zoerle-Parwijs die helemaal passen bij jouw noden. Leg op voorhand een afspraak vast in de Wilms-showroom en vertrouw op het advies van onze schaduwmeesters.