Rolluiken in Zoerle-Parwijs van je betrouwbare schaduwmeester

Je rolluiken in Zoerle-Parwijs maken fundamenteel deel uit van je woning. Ze stralen veiligheid en bescherming uit of helpen je bij een betere nachtrust. De schaduwmeesters van Wilms zitten al meer dan 45 jaar in het vak en zijn zo de uitgelezen partij om voor jou het geschikte rolluik te vinden. Ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen en breng een bezoek aan onze showroom.

Afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Zoerle-Parwijs

Het productieproces heeft Wilms volledig eigen beheer en vindt plaats op Belgische bodem. Net zoals de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden op maat gemaakt, zodat ze volledig aansluiten bij jouw wensen. Denk dan bijvoorbeeld aan:
  • De lamellen
  • De rolluikkasten
  • De geleiders
Onze onderdelen zijn gemaakt uit aluminium of pvc. Dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk.

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Zoerle-Parwijs

Er treedt bij klassieke inbouwrolluiken warmteverlies op, omdat die vrijwel onmogelijk luchtdicht kunnen worden gemaakt. Op de plaats waar de kast zit, nemen ze namelijk isolatie weg. Dit weggehaalde stuk isolatie wordt door de ShutterX® vervangen door een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Hierdoor wordt een bouwknoop uit de weg gegaan. Bovendien vangt het systeem temperatuurverschillen doeltreffend op, zodat jij energie bespaart.
Image

Kom onze rolluiken ervaren in het Wilms Experience Center

Je rolluiken in Zoerle-Parwijs kopen doe je niet ondoordacht. Misschien wil je het product wel liever eerst zien en uittesten. Dat kan allemaal in het Wilms Experience Center. Je vindt er de drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen. Bovendien zijn onze schaduwmeesters aanwezig om je persoonlijk advies te geven en kan je er onze rolluiken zelf uittesten. Plan nu je afspraak in de showroom en kom alle opties voor je nieuwe rolluiken in Zoerle-Parwijs ontdekken!

De verschillende soorten rolluiken in Zoerle-Parwijs

Bij Wilms vind je drie soorten rolluiken in Zoerle-Parwijs: inbouwrolluiken, voorzetrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Wanneer je breek- en kapwerk wil vermijden, zijn voorzetrolluiken de geschikte keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat het niet nodig is om de binnenmuur te perforeren. Dit zorgt ervoor dat het energiepeil van je woning niet wordt beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken kan je daarentegen naadloos wegwerken in je interieur. Er is slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast aan de buitenzijde zichtbaar, afhankelijk van de montage. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je je rolluiken liever helemaal niet, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch is er een keerzijde aan inbouwrolluiken verbonden. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat voor warmteverlies zorgt. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een energiezuinig alternatief voor traditionele rolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Kom langs in de Wilms-showroom en test onze rolluiken ter plekke uit!
De Wilms-rolluiken bieden je verkoeling, veiligheid en comfort. Voor elke woning vinden we een geschikte rolluik. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden wat betreft lamellen, kasttype, kleuren en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Zoerle-Parwijs die helemaal passen bij jouw behoeftes. Leg op voorhand een afspraak vast in de Wilms-showroom en vertrouw op het advies van onze schaduwmeesters.