Rolluiken in Zoerle-Parwijs van je betrouwbare schaduwmeester

Je rolluiken in Zoerle-Parwijs zijn een fundamenteel deel van je woning. Ze verbeteren bijvoorbeeld de nachtrust, geven je een gevoel van geborgenheid en rust of stralen veiligheid uit. Al meer dan 45 jaar zitten onze schaduwmeesters in het vak. Dat maakt van hen de uitgelezen partij om de perfecte rolluiken voor jou te vinden. Ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen en bezoek onze showroom.

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Zoerle-Parwijs

Traditionele inbouwrolluiken zijn vrijwel nooit luchtdicht, waardoor er warmteverlies optreedt. Ze nemen namelijk op de plaats waar de kast zit isolatie weg. De ShutterX® vult dit weggehaalde stuk isolatie op met een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Een bouwknoop wordt hierdoor uit de weg gegaan. Doordat het systeem bovendien efficiënt temperatuurverschillen opvangt, bespaar jij energie.

De verschillende soorten rolluiken in Zoerle-Parwijs

Bij Wilms vind je drie soorten rolluiken in Zoerle-Parwijs: inbouwrolluiken, opbouwrolluiken en voorzetrolluiken.
  • Heb je geen zin in veel breek- en kapwerk, dan zijn voorzetrolluiken de geschikte keuze. Je kan ze eenvoudig voor de ramen plaatsen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Zo wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken gaan daarentegen naadloos op in je interieur. Aan de buitenzijde is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar, afhankelijk van de montage. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen tegen het raam kan plaatsen, zelfs wanneer de rolluiken gesloten zijn.
  • Zie je liever helemaal niets van je rolluiken, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch hebben inbouwrolluiken een minpuntje. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat zorgt voor warmteverlies. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een esthetisch en energiezuinig alternatief voor klassieke inbouwrolluiken dat werkt volgens een volledig luchtdicht systeem.
Test onze rolluiken persoonlijk uit. Kom ervoor langs in onze showroom!
Image

De afwerking van je rolluik in Zoerle-Parwijs

Wilms heeft het productieproces volledig in eigen handen, van de extrusie en confectie tot het transport. Net zoals de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden op maat gemaakt, zodat ze volledig aansluiten bij jouw wensen. Denk maar aan:
  • Lamellen
  • Rolluikkasten
  • Geleiders
Voor onze onderdelen maken we enkel gebruik van aluminium of pvc. Dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk.

Kom onze rolluiken ervaren in het Wilms Experience Center

Rolluiken kopen in Zoerle-Parwijs? Dat doe je niet zomaar. Misschien wil je het product wel liever eerst zien en uittesten. Het kan in het Wilms Experience Center. Je vindt er de drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen. De rolluiken kan je ter plekke naar hartenlust uittesten. Onze schaduwmeesters zijn bovendien aanwezig en helpen je graag met al je vragen. Beleef zelf de mogelijkheden van je nieuwe rolluiken in Zoerle-Parwijs. Maak vooraf je afspraak!
De Wilms-rolluiken bieden je comfort, veiligheid en verkoeling. Er bestaat een geschikt rolluik voor elke woning. En met de talrijke keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, kleuren, lamellen en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Zoerle-Parwijs die helemaal passen bij jouw behoeftes. Maak op voorhand een afspraak en laat je in de showroom adviseren door onze schaduwmeesters.