Rolluiken in Zonnebeke van je betrouwbare schaduwmeester

Je rolluiken in Zonnebeke maken cruciaal deel uit van je woning. Ze stralen bijvoorbeeld veiligheid en bescherming, helpen je beter slapen of doen je geborgen voelen. Al meer dan 45 jaar zitten onze schaduwmeesters in het vak. Dat maakt van hen de uitgelezen partij om de perfecte rolluiken voor jou te vinden. Verken alvast online ons aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen en download de brochure.

Inspiratie voor je rolluiken opdoen

Rolluiken kopen in Zonnebeke? Dat doe je niet zomaar. Je wil het product eerst zien, voelen, beleven. Onze schaduwmeesters in het Wilms Experience Center of de lokale dealers maken het mogelijk. Maar voor je naar de showroom trekt, grasduin eerst eens door onze inspiratiebrochure. Het is de ideale manier om alvast kennis te maken met onze soorten rolluiken, de mogelijke bedieningen, kleurstalen en de gebruikte materialen. Laat je op voorhand inspireren door alle mogelijkheden voor je rolluiken in Zonnebeke. Download hier de brochure!

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Zonnebeke

Traditionele inbouwrolluiken zijn vrijwel nooit luchtdicht, waardoor er warmteverlies optreedt. Ze nemen namelijk isolatie weg op de plaats waar de kast zit. De ShutterX® vult dit weggehaalde stuk isolatie op met een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Zo is er geen sprake van een bouwknoop. Jij bespaart bovendien energie, doordat het systeem temperatuurverschillen doeltreffend opvangt.
Image

Afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Zonnebeke

Het productieproces van de Wilms-producten gebeurt in eigen beheer op Belgische bodem. Ook de afwerkingsmogelijkheden worden altijd 100% op maat gemaakt. Denk maar aan:
  • De lamellen
  • Rolluikkasten
  • De geleiders
We vervaardigen onze onderdelen uit aluminium of pvc. Door onze eigen nat- en poederlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk aan.

De verschillende soorten rolluiken in Zonnebeke

In de brochure doe je inspiratie op over onze drie soorten rolluiken in Zonnebeke: voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn de ideale keuze wanneer je geen zin hebt in veel breek- en kapwerk. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Zo wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen kan je naadloos wegwerken in je interieur. Afhankelijk van de montage is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast aan de buitenzijde zichtbaar. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds een vliegenraam kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je je rolluiken liever helemaal niet zien, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch hebben inbouwrolluiken een minpuntje. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat zorgt voor warmteverlies. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een energiezuinig en esthetisch alternatief voor klassieke inbouwrolluiken dat werkt volgens een luchtdicht systeem.
Download de brochure hier!
De Wilms-rolluiken bieden je verkoeling, veiligheid en comfort. We vinden voor elke woning een geschikte rolluik. En met de talrijke keuzemogelijkheden wat betreft lamellen, kasttype, kleuren en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Zonnebeke die helemaal passen bij jouw behoeftes. Download onze online brochure voor allerlei rolluikinspiratie.
Gratis magnum prosecco